ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Buyuk bardak yaptim kahveden sonra sabah filtre içince canim istememişti ama aksam yemeğinden sonra içmek istedim

Maydanozda odem icin iciyorum arada
Limonlu maydanoz suyu odem icin, bir bardaga bir limon.

Zencefil , zerdecali da yogurt kuru olarak uygulasan daha iyi olur.

Limonlu su da bir litreye bir limon olarak gun icinde su gibi icilebilir.

Limonlu maydanoz suyu odem icin, bir bardaga bir limon.

Zencefil , zerdecali da yogurt kuru olarak uygulasan daha iyi olur.

Limonlu su da bir litreye bir limon olarak gun icinde su gibi icilebilir.
Yogurtluyu yapmistim hic bi etkisini gormedim ya çok sisiriliyo anlamadim ama maydanozun etkisi oluyo gibi geliyo

Limonlu suyu yaptım bugun icim dışım limon yarin sürünerek kalkmassam ıyidir

Zaten limonum bitmişti kv nin annesinin bahçesi limon ağaçları hep gittim topladım ordan 1torba

Onun zayiflamaya etkisi olmaz ama karacigere olur.

Ben gecen sene bitkiler uzerine bir kursa gitmistim. Arada zerdecali kullaniyorum ben de.

Toplasan 500 kalori etmez ama aynen dedigin gibi. Aksam daha fazla yiyebilirsin acikirsin sanki. limonlu su iciyor musun.

Ben brokoli aldim ama bugun limonu unuttum yahu.
Dun cevap verirken kizim atladi ya telefona. Sonra da onu uyuturken kendim de uyudum kaldim kusura bakma canim. Valla acikmistim iyi ki de uyumus kalmisim.
Benim tansiyon normalde cok dusuktur. Limonlu su iyice düşürüyor. Cok duzenli icmiyorum. Dun limonlu zencefil cayi ictim

Benimki de oyle. Limonlu suyu her gun icmem o yuzden. Sen de her gun icmek zorunda degilsin.

Ayy ben de son gun bile kusmustum. Yanma da cok vardi Her yere gavisconla gidiyordum. Yemek yedikten sonra direk gaviscona sariliyordum. Ama ona ragmen bi dunya kilo aldim. Dogumdan sonra eve geldim oh be rahatca yemek yemek ne guzelmis demistim
Oylama yapalim.

A- pembe aslan gelsin diyenler

B - Pembe aslan gelmesin diyenler

C - Gelse de olur gelmese de diyenler.

Aaa

Kuzum bosuna oylama falan yapmayin biri topigin kapisini acik unutmus heralde, kendi kendine geldi o

Sen gidince kimse topigi kapatmiyor. Acik kapiyi gormus girmis. Artik cokkk geccc.
Neyse basa gelen cekilir, yapacak bisey yok artik

Guzellik uykusundadir o simdi. Sabah ilk yukleyecek ya ondan.
Kargalarin kahvaltisindan once yetistirecek o merak etme sen
aynen başıma sarmim simdi bi de bana sataşmasın

Ben 13.59da yüklemeyi tercih ediyorum
En dogru karar bence de, ugrasilmaz bu hatunla

Kargalarin kahvaltisindan once yetistirecek o merak etme sen

En dogru karar bence de, ugrasilmaz bu hatunla
Biz topigi biraksak o birakmaz yani o derece.

O zaman haftada iki uc gun yapayim ben de

ama baya atarli bi hatun ben ondan korktum da a dedim

Kendinizi o kadar bogmayin zaten. Iki gun bile yeterli. Iki gun de zerdecal kuru ohhh misss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…