-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yok kiz ne birakmasi, yapabilse topigin tapusunu kendi ustune yaptirir oBiz topigi biraksak o birakmaz yani o derece.
Kendinizi o kadar bogmayin zaten. Iki gun bile yeterli. Iki gun de zerdecal kuru ohhh misss.
Sonra o tapuyu alir. Iki kat da uzerine cikar.Yok kiz ne birakmasi, yapabilse topigin tapusunu kendi ustune yaptirir oYalniz iyiki erken yatmis bugun, sayesinde dedikodunun dibine vurduk
Valla ya ben de bir iki gun girmezsem unutur heraldeSonra o tapuyu alir. Iki kat da uzerine cikar.
Ayyy biz cokk kotuyuzz. Sabah ben yokum.
Senin hafifletici sebeplerin var. Sana bi si demez.Valla ya ben de bir iki gun girmezsem unutur heralde
Ne güzel telaşlar bunlar canım yaaaSelam kızlar yarın tanışma yemeği var evde temizlik yemek derken anca vakit buldum sadece 1 öğün yedim ve sonrası çok kötü oldu
12.01.2019 menüm
Sabah
Yarın porsiyon gözleme
Domates peynir
Akşam
1 dilim pasta
Koşuşturmalardan fırsat bulamadım
N'aaparsın eski alışkanlıklarTamamen meslek hastaligi.
Tamam o zaman bu gece de bekliyorum seni:) Sağol kuzum ilk kupayı kaçırmak istemiyorum
Evde kalınca geceler benim oldu :)
Gözleme yoktu ama hiç iyi seyler yemedimHafta sonu bugun. Sab. gezmelerde.
Heyy Sab. elindeki o gozlemeyi derhal yere birak.
Kolay gelsin canım, afiyet olsun..Slm kızlar bugün probiyotik çalıştım kefir yoğurt şalgam ve mor lahana turşusu yaptım. Hepsini birden yapınca oyaladı:))
Dogru diyorsun kuzum carsambaya kadar ortalikta gorunmesem yeridirA AklinYolu1 ve I IRMAKK70 siz 2-3 gün en iyisi uğramayın buraya
Ben bişey duymadım görmedim okumadım
İyiki de bulmuşum eski lucky miPapatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.
Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.
Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.
Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi.
Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.
Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler.Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin.
Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.
Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.
Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok.
Arada olur boyle cizzy. Takma kafana hadi hayirlisi .Selam kızlar yarın tanışma yemeği var evde temizlik yemek derken anca vakit buldum sadece 1 öğün yedim ve sonrası çok kötü oldu
12.01.2019 menüm
Sabah
Yarın porsiyon gözleme
Domates peynir
Akşam
1 dilim pasta
Koşuşturmalardan fırsat bulamadım
Ben de aslinda yazmadim. Kuzenim yazmis.A AklinYolu1 ve I IRMAKK70 siz 2-3 gün en iyisi uğramayın buraya
Ben bişey duymadım görmedim okumadım
Gözleme yoktu ama hiç iyi seyler yemedim
Ben biliyordum başıma geleceği
Mantidan bahsediyorsan sandigin kadar kotu degil.12 ocak menüsü A AklinYolu1
Sabah; yumurta, beyaz peynir, zeytin, çay
Akşam; ezogelin çorbası, içli mantı, salata ve yoğurt
Evdeki işlerimi halledip dışarı çıkmam gerektiği için kahvaltıyı aceleyle yaptım, kuruyemiş yemeyi unuttum.
Dışarda olduğum için de aralarda birşeyler içemedim.
İşlerim yüzünden uzun süre dışarda kaldım, akşam yemeğini de geç yemek zorunda kaldığım için çok acıkmıştım hiç iyi olmadı
Yukaridaki cizzzz yerine gelecek maddeler.12.01.2019
Sabah/melemen
Öğlen/ turşu, cızzzz 3 adet
Akşam/ köfte salata ve başka cızzzz
kokulusabun