- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Öyle diceni tahmin ettim sen yazmadan hemen düzelttim ben onu bikeremBeni dogru etiketleyememissin. O yuzden uzerine alinmadim.Sana pa diyebilir miyim.
Diyebilirsin ama pg de diyebilirsin kimse anlamaz bence yani sen bilirsinBeni dogru etiketleyememissin. O yuzden uzerine alinmadim.Sana pa diyebilir miyim.
pa daha guzel hem yeni yil degisiklik olsun.Diyebilirsin ama pg de diyebilirsin kimse anlamaz bence yani sen bilirsin
Peki ozamanpa daha guzel hem yeni yil degisiklik olsun.
pp olmasin bence.Pa -pg-pd-pc
P ler çoğaltılabilir yani sen kısaltmak istiyosan
pp olmasin bence.
Asil takimdaki eski bir arkadasimizin arkasindan konussak ayip olurduEki Görüntüle 2224659 İnsan takıma yeni gelen bi arkadaşının arkasından bukadar konuşmaz tesüf ederim
A AklinYolu1 I IRMAKK70
Niye hamileler dedikodu yapamaz mi, onlarin cani yok mu
Ne güzel olmuşSenin hedef ucmus.
Sağol canım bizde eşim hariç içiyoruz hele de küçüğüm çok seviyor. Çok da faydasını gördüm :)N'aaparsın eski alışkanlıklar
Tamam o zaman bu gece de bekliyorum seni
Gözleme yoktu ama hiç iyi seyler yemedim
Ben biliyordum başıma geleceği
Kolay gelsin canım, afiyet olsun..
Kefiri birkaç defa bende yaptım ama tadını sevemedim bir türlü
Senin menülerini çok beğeniyorum. Az yiyorsun gibi geliyor:)Brokoli ve marulla ugrasamadim bugun. Yerine iki tane havuc yedim. Salatalik da canim istemedi.
Bu limonlu su ne için ben de içeyim ona goreBenimki de oyle. Limonlu suyu her gun icmem o yuzden. Sen de her gun icmek zorunda degilsin.
Ya ben de nohut ya da kuru fasulye yapıcam bugün pilavsız da gitmiyor. Nasıl dengelemeliyim.sizce? Öğlen yemeden?Bugunku menumu yazayim.
Sabah
1 tost
Peynir
Zeytin
Sekersiz cay
Aksam
1 kase nohut yemegi
5 yemek kasigi pilav
Yogurt
@kokulusabun
Hayirlı olsun canım. Aslinda hiç bir şey yemmişsin ama bol kalorili şeyler atıştırmışsın ama olsun zaten bu dönemlerde telaştan veriliyorSelam kızlar yarın tanışma yemeği var evde temizlik yemek derken anca vakit buldum sadece 1 öğün yedim ve sonrası çok kötü oldu
12.01.2019 menüm
Sabah
Yarın porsiyon gözleme
Domates peynir
Akşam
1 dilim pasta
Koşuşturmalardan fırsat bulamadım
Ahahahq ben gram verdim :)) yuklüycem sımdi:).tebrk ederim canımCarsamba gunu 60.1
Bugun 58.8
Giden 1.3 kg.
Ya benim için haftakik hedef çok zor.. çünkü benim 55 kilo yıllardır üzerime oturmuş kilo. Mesela bu Çarşamba 55 olurum ama.. 55 54 ten sonrasi çok zor gidiyor. Yillardır oturan kilo olduğu icin