- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
+5 hiç olmasın bence hep kontrollü gidiyim
Hafta sonu bugun. Sab. gezmelerde.Herkez nerelerde bi sen ben varız sankim
Ya bende mesela sütlü tatlılara atıştırmalıklara ve MAKARNA ya dayanamıyorum dün akşa mesela yarım tabak yedim bu yüzden bugün sıvı gidiyorumKoruma kavrami yok bende.
Bu bir secim. Bazi yiyecekleri seviyorum uzak durmaya da niyetim yok. Ornek yas pasta , kadayif, tatli kuru pasta , dondurma.
herkesi kendim gibi zannediyorumHafta sonu bugun. Sab. gezmelerde.
Heyy Sab. elindeki o gozlemeyi derhal yere birak.
Yemek yerine gecen, yarim tabak makarna kilo aldirmaz. Kilo aldiranlar genelde borek , tatli ve bazi meyve turevleri olur.Ya bende mesela sütlü tatlılara atıştırmalıklara ve MAKARNA ya dayanamıyorum dün akşa mesela yarım tabak yedim bu yüzden bugün sıvı gidiyorumböyle dengeliyorum yediklerimi
Anladıııımmm ozaman ben bi makarna bolenez patlatıyım bugünnnYemek yerine gecen, yarim tabak makarna kilo aldirmaz. Kilo aldiranlar genelde borek , tatli ve bazi meyve turevleri olur.
Bide tam olarak hangi meyveler ?Yemek yerine gecen, yarim tabak makarna kilo aldirmaz. Kilo aldiranlar genelde borek , tatli ve bazi meyve turevleri olur.
Bugun olmaz. Tarti oncesi cunku...Anladıııımmm ozaman ben bi makarna bolenez patlatıyım bugünnn
Daha cok tatli meyveler. Benim insulin direncimi oynatiyor .Bide tam olarak hangi meyveler ?
5 degil 15 kağıt vereyim bi 65 görsemKilo verirken de iskence cekmeye gerek yok.
Boyle de kilo verebilecegini goreceksin. Bir bes kagidini alirim ama.
5 degil 15 kağıt vereyim bi 65 görsem
Ağzindan bal damlıyordu keskeeeYarisma sonunda 59.9 bile gorursun yeter ki bizi takip et.
Iki haftada alisirsin bu duzene.Ağzindan bal damlıyordu keskeee
Inşallah valla cok sıkıldım veremedikçe moralim bozuluyo bozuyorum sonra tekrar basla oldu olmadi öyleydi boyleydiIki haftada alisirsin bu duzene.
Inşallah valla cok sıkıldım veremedikçe moralim bozuluyo bozuyorum sonra tekrar basla oldu olmadi öyleydi boyleydi
Cok iyi yaptin. Yakin olsaydik alirdim senden.Slm kızlar bugün probiyotik çalıştım kefir yoğurt şalgam ve mor lahana turşusu yaptım. Hepsini birden yapınca oyaladı:))
Hakikaten yaw paylaşırdık :))Cok iyi yaptin. Yakin olsaydik alirdim senden.