ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Okudum okudum geldim pembe aslanı almışız aramıza bilemedim yani iyi mi kötü mü :))) neyse nasiplensin o da...

Bugün öğleye kadar uyudum.... bıraksalar 24 saati tamamlardım da olmadı:))
Yok kizz biz almadik onu, kendi zorla geldi:KK53: Baskan o kadar da olmaz dedi ama dinlemedi:KK45:

Papatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.

Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.

Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.

Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi. :KK70:

Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.

Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler. :dondurma:Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin. :KK70:

Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.

Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.

Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok. :cool:
Papatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.

Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.

Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.

Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi. :KK70:

Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.

Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler. :dondurma:Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin. :KK70:

Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.

Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.

Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok. :cool:
:KK57::oops: Bugün menü paylaşmayayım en iyisi :KK31:

Ama bende 86dan 79a inmiştim :ukala::ukala:
Geri çıkmayaydım iyiydi :oops:

Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Çay
1dilim ekmek(beyaz ekmek yemiyorum:KK66: )
Zeytin peynir
Azıcık kıymalı Melemen

Yeşil çay

İkindi
1dilim börek
Yarım poğaça
1kase yoğurtlu salata
1kase fasulye salatası
Çay

Bol bol su içildi(ne kadar işe yarayacaksa:oha:)

KiZlar selam ben geldim:) valla bugün yol yordu beni. Bugün beslenme güzel olmadi ama çok yürüdüm oradan yırtıyorum:)))

Hemen menümü yazayım kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 meyve suyu
Beyaz peynirli tost (kucuk kepekli ekmeğe)

Öğlen (valla yemeğe tavuk dünyasına götürdüler o 1 tabaktaki yazdıklarım)
Tavuk sote (3 yk falan yedim yarisindan çoğu kaldi)
3 yk makarna(aynı şekilde)
Salata (azıcık yağsız tuzsuz)

Ara
Latte

Akşam ( bu çok kotu ama arabada verdiler)
Peynirli salamli soguk sandviç
Çay şekersiz

Kotu oldu dediğin gibi ama çok yürüdüm adam satarım var telde 9bin adim diyor:))

Ben şuan yatıyorum çok uykum var kızlar. Öptüm hepinizi

:KK57::oops: Bugün menü paylaşmayayım en iyisi :KK31:

Ama bende 86dan 79a inmiştim :ukala::ukala:
Geri çıkmayaydım iyiydi :oops:
Eeee onu kastediyorum zaten yoksa kilo vermemis degilsin. :KK53:
Kahve iciyorum yaninda limonlu su
Bi de maydanoz limon zencefil tanekarabibrr kaynattım onu iccem :KK53: sanırım kafayi yedim :deli:

Kahve yaninda hos olmaz ki. Yatmadan once icsen daha iyi olurdu limonlu suyu.

Zencefil , karabiber , limon yogurtla da karistirabilir. Senin tercihin. :KK19:
Biz takim olarak perfecttiz. :sampiyon:

Kahve yaninda hos olmaz ki. Yatmadan once icsen daha iyi olurdu limonlu suyu.

Zencefil , karabiber , limon yogurtla da karistirabilir. Senin tercihin. :KK19:
Buyuk bardak yaptim kahveden sonra sabah filtre içince canim istememişti ama aksam yemeğinden sonra içmek istedim

Maydanozda odem icin iciyorum arada

X