- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
kokulusabun12 ocak menü
Sabah sucuklu yumurta 1 dilim tam buğday 5 zeytin havuç turp 1 dilim peynir çay 1yk kaymak
Akşam 5 ızgara köfte salata 1 bardak ayran
Su 1 litre buna da şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokulusabun12 ocak menü
Sabah sucuklu yumurta 1 dilim tam buğday 5 zeytin havuç turp 1 dilim peynir çay 1yk kaymak
Akşam 5 ızgara köfte salata 1 bardak ayran
Su 1 litre buna da şükür
Okudum okudum geldim pembe aslanı almışız aramıza bilemedim yani iyi mi kötü mü :))) neyse nasiplensin o da...
Bugün öğleye kadar uyudum.... bıraksalar 24 saati tamamlardım da olmadı:))
Yok kizz biz almadik onu, kendi zorla geldi Baskan o kadar da olmaz dedi ama dinlemediOkudum okudum geldim pembe aslanı almışız aramıza bilemedim yani iyi mi kötü mü :))) neyse nasiplensin o da...
Bugün öğleye kadar uyudum.... bıraksalar 24 saati tamamlardım da olmadı:))
Geldiginden beri caka satiyor bize .Yok kizz biz almadik onu, kendi zorla geldi Baskan o kadar da olmaz dedi ama dinlemedi
Papatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.
Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.
Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.
Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi.
Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.
Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler. Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin.
Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.
Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.
Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok.
Bugün menü paylaşmayayım en iyisiPapatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.
Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.
Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.
Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi.
Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.
Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler. Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin.
Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.
Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.
Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok.
ALL_StaR in before ve afterleri. 9 hafta sonra yeni yarismacilarla birlikte yenilecek.
Eki Görüntüle 2224363
Eki Görüntüle 2224364
Hamileliğin ilk donemlerinde oluyor korkma.:) Sağlıkla gelsin bebişTarti yanlis tartmiyorsa carsambadan beri 600 gr vermisim Doktora gittim, bulanti onleyici hap aldim. Bana deselerdi ki zayiflama topiginde kilo vermemek icin ugrasacaksin hayatta inanmazdim
Kahve iciyorum yaninda limonlu su
Bi de maydanoz limon zencefil tanekarabibrr kaynattım onu iccem sanırım kafayi yedim
Sende pek bisey yemiyosun aslindaBrokoli ve marulla ugrasamadim bugun. Yerine iki tane havuc yedim. Salatalik da canim istemedi.
Sende pek bisey yemiyosun aslindaBrokoli ve marulla ugrasamadim bugun. Yerine iki tane havuc yedim. Salatalik da canim istemedi.
Eeee onu kastediyorum zaten yoksa kilo vermemis degilsin.Bugün menü paylaşmayayım en iyisi
Ama bende 86dan 79a inmiştim
Geri çıkmayaydım iyiydi
Kahve iciyorum yaninda limonlu su
Bi de maydanoz limon zencefil tanekarabibrr kaynattım onu iccem sanırım kafayi yedim
Biz takim olarak perfecttiz.Perfect
Canimin istemedigi seyi yemem dogrudur ama bir koca tabak kasarli patates yedim.Sende pek bisey yemiyosun aslinda
Buyuk bardak yaptim kahveden sonra sabah filtre içince canim istememişti ama aksam yemeğinden sonra içmek istedimKahve yaninda hos olmaz ki. Yatmadan once icsen daha iyi olurdu limonlu suyu.
Zencefil , karabiber , limon yogurtla da karistirabilir. Senin tercihin.