ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bir migren sevdasıdır gidiyor bugün 3. Gün ama geçmiyor uykuda bile ağrım oluyor. İlaç kullanıyorum malesef o da beni sarhoş ediyor...

Sanırım bünyem homini gırtlak yemeyi kestim diye isyanlarda :))))
Sansını zorluyordur, acaba seni ikna edebilir miyim diye ugraşiyor bence :))
Bende bugün evdeyim. Ev ahalisi okulda, mutfağa gidip bi tur atıp çıkıyorum. Evde olmak hiç diyete uygun değil, oyalanacak birşeyler bulamazsam yemek yiyebilirim :KK70:

Herkesin bünye farkli en iyisini sen bilirsin kendini bi de günlük kosusturman nasıldır ona gorede değişir ben evde olduğum icin belki oyle yapabiliyorum kimi açlığa uzun süre dayanır veya acıkmaz kimi sık acıkır
Ben yemek yemeyi seviyorum:) bir de öğle arasu mantığı ile öğle yemeği düzeni oturdu malesef
Baktırmadım ama açlığa gelemem ağlayacak duruma gelirim o biçim yani:KK43:

Ne kırılması canım öneri için kırılınırmı inan bende çok istiyorum almayı ama eşim bu var ne gerek var der sen istesen kilo verirsin takılma tartı işine der konuyu kapatır:KK43:

Hep açılsın o çene ve parmaklar canım:KK66:

Nana ile birlikte aynı haftaya düşmüşüz bizim misafirler bitmez :halay: al birimizi vur ötekimize :KK48:

IF ne demek oluyor başkanım??

Bende bende illa yiyecem açlığa dayanamam :KK43:
Hem açken sinirli oluyorum hem de yasasin yemek yemek mantığındayım
Seviyoruz tabi yemekleri :KK48: iradeden kastim miktari abartmamak veya abarttiysan dengeleyebilmek. Cunku onu da salinca gelsin kilolar.

Cok gireyim iste ne guzel:KK70:

Ben de sorayim İF nedir ? :oops:

Kahvaltiyi on onbir gibi filan yapiyorum ben. Aksam yemegini de alti gibi yemeye calisiyorum. Arada cok acikirsam bi seyler iciyorum sekersiz. Kizimdan dolayi bi seyler yemeye pek firsat bulamiyorum oglen. Oyle geciyo.
Ben 8bucukta mesaide tost ile kahvaltı yapıyorum. O da küçücük o sebeple de olabilir..

Kızlar ben menümü erken yazayim çünkü misafirim olacak hemen yemege başlıycam. Hafta sonu olduğu için de geç kalkarlar. Bir de sevgili A AklinYolu1 ben yarin sabah 8de sehir dışına konferansa gideceğim. Gelene kadar yazamam bilgi vereyim de. Çünkü konferanslarım yoğun geçiyor. Bir de iki arkadaş ve müdür gidiyoruz. Çık cik yazamam muhtemel

Menu

SABAH
kepek ekmege küçük beyaz peynirli tost
Sekersiz çay

Ara
Türk kahvesi (şekersiz)

Öğle
Tava ciğer az porsiyon
Domates
2 dilim ekmeğin sadece dış kabukları(yani toplasan 1 dilim etmiyor)

Akşam
Domates çorbası
Salata
Fırında patates

Bir suru sey yapıcam ama ben bunları yiycem. Size soz verdim diye.. kacamak olursa yazarım kokulusabun kokulusabun

Gunaydin diyecegim ama oglen oldu:KK45: Ben anca gelebildim. İyi yazmissiniz anca okuyabildim:))
Canım pilavcim ya I IRMAKK70
Kız şaka bir yana pilavla zayıfladı :)
Kuzum pilav da yemesem ne yiyecegim ben:olamaz: Et, balik, tavuk yemiyorum zaten. Bir pilav cesitleri ve sebze yemekleri kaliyor geriye. Allahtan sebze hem diyete uygun, hem de ben seviyorum:KK48:

Naz uyuz etme beni:) benimle zayıflayamayan bi sen ve Nana kaldınız. Beni dinle 10 kilonu ver 9 haftada ama digital tarti alman gerek. 50 TL civariydi en son tefal. Cok pahalı olmasına gerek yok en ucuz tartiyi al. Suyla deneme yaparsın.
Çok korkuyorum :KK17:
Nana929 Nana929 duyuyormusun bu başkan bizi zayıflatmadan bize rahat vermez ben sana diyeyim :KK4:
tamam tamam çarşıya çıkınca bi bakayım :KK66:
Bir migren sevdasıdır gidiyor bugün 3. Gün ama geçmiyor uykuda bile ağrım oluyor. İlaç kullanıyorum malesef o da beni sarhoş ediyor...

Kessssiiiiiinnnn:KK70::KK70:

aynen bende dun cok kötüydüm bugun biraz daha iyi bi de şu uyku mu düzene sokarsam iyi olcak

Kızlar ben menümü erken yazayim çünkü misafirim olacak hemen yemege başlıycam. Hafta sonu olduğu için de geç kalkarlar. Bir de sevgili A AklinYolu1 ben yarin sabah 8de sehir dışına konferansa gideceğim. Gelene kadar yazamam bilgi vereyim de. Çünkü konferanslarım yoğun geçiyor. Bir de iki arkadaş ve müdür gidiyoruz. Çık cik yazamam muhtemel

Menu

SABAH
kepek ekmege küçük beyaz peynirli tost
Sekersiz çay

Ara
Türk kahvesi (şekersiz)

Öğle
Tava ciğer az porsiyon
Domates
2 dilim ekmeğin sadece dış kabukları(yani toplasan 1 dilim etmiyor)

Akşam
Domates çorbası
Salata
Fırında patates

Bir suru sey yapıcam ama ben bunları yiycem. Size soz verdim diye.. kacamak olursa yazarım kokulusabun kokulusabun
Menü güzel, kaçamak olmaması temennimiz ama olursa da haber ver ki cezanı keseyim :KK70:

X