ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok geçmiş olsun... topikte virüsmü bulaştırdıkbirbirimize nedir :)))
Ayyy aynı şeyi yaşıyorum şuan hepsi birden çekilmiyor benim birde migrenin var dün hepsi bi aradaydı. 3ü bi arada kahveler gibi :))) neyseki migreni çabuk hallettim bu kez diğer ikisiyle savaşıyorum...

Ohh iyi. Zor olan gitti desene. Taşınma işi gözümde çok büyüyor ya:)

O konuda bilgim yok ki yardımcı olayım size. Nanayla birbirinize destek olun bu topikte.
O konuda doktor bile yardimci olamadi malesef Bulanti icin hap verdi ama hi ise yaramadi. Azalincaya kadar cekecegiz mecbur. Tasinma zor gercekten ama bizim iki kat zor oldu. Daha once kaldigimiz yer lojmandi ve kucuktu. O yuzden fazla esya almamistik. Simdi buyuk bir eve cikinca bir yandan olan esyalari paketle, bir yandan eksik esyalar icin alisveris yap vs. cok zorlu oldu.

Kiz Halime gozun cikssinnn.

Sab. donuyor , aramiza iki yeni arkadas daha geldi. Kullerimizden dogariz biz .

Bulanti icin bitkisel bir cay onersem de onermek istemem irmak. Papatya cayinin bile alerji yaptigi insanlar var.

Biraz rahatla belki azalir. Nana da midem bulaniyor diyordu. O da doktora gitsin. Ikiniz birbirinize destek olun o konuda.

Slm kizlar

Menum

9.30 da 2 ceri domates

11.30 da 1 haslama yumurta az yagsiz peynir 10 adet tuzsuz yesil zeytin

13 de yesil cay

15.30 da susamli kraker 1 litre su hastanedeydim 1.5 saat git gel yurudum yurume mesafesinde hastane 40 dkk gidis 40 dkk gelis

17 de 2 ceri domates 1 avuc yer fistigi

18.30 da 1 kase kuru fasulye

19 da yesil cay

kokulusabun

29 Ocak 2019 menusu kokulusabun

Sabah : 1/3 latte

Ara: Yesil cay

Ara: 1/3 latte

Ara: Limonlu su

Oglen: Zerdecalli yogurt

Aksam : ( brokoli+ havuc +fasulye) tavada pismis yagsiz , kozlenmis 1 tatli patates +mevsim salatasi + ayran

Limonlu su

Yesil cay

Bitki cayi

Yarin benim icin onemli bir gun. Bugun 700 gram vermem gerek. 55 i gorecek miyim acaba.

Bu menü ile vermemen mümkün mü :) kesin geldi 55:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…