- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.541
Yanlış kişiye mi yazmışım ben :))Karanfil tavsiyesi sana geldi @Moon Light :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış kişiye mi yazmışım ben :))Karanfil tavsiyesi sana geldi @Moon Light :)
Yepp :))Yanlış kişiye mi yazmışım ben :))
Ay Allah korusun kız olma çok feci bişeyYepp :))
İstersen hasta olabilirim :)
Yesil cay iciyorum simdi alistim mi ne .Ay Allah korusun kız olma çok feci bişey
Yeşil çay candır diyetle ilgisi yok ben homini homini tıkınırken de içiyordum... alışman iyi iyi :)Yesil cay iciyorum simdi alistim mi ne .
Tadi icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Iyi tarafi kafein icermesi. Lattenin yoklugu pek belli olmuyor.Yeşil çay candır diyetle ilgisi yok ben homini homini tıkınırken de içiyordum... alışman iyi iyi :)
Benim hedef icin tam 700 gram vermem gerek. Azimliyim bakalim.Selamlar ne güzel olmus buralar şenlenmiş yeni arkidesler gelmis hosgelmis
Benim bugün idare eder gidiyor
Hapşırık tıksırık bitti ama keyfim yok daha bi de regl iste karıştı hepsi birbirine
Yarin eksiyim ama hedef tutmayabilir
Çok geçmiş olsun... topikte virüsmü bulaştırdıkbirbirimize nedir :)))Selamlar ne güzel olmus buralar şenlenmiş yeni arkidesler gelmis hosgelmis
Benim bugün idare eder gidiyor
Hapşırık tıksırık bitti ama keyfim yok daha bi de regl iste karıştı hepsi birbirine
Yarin eksiyim ama hedef tutmayabilir
O konuda doktor bile yardimci olamadi malesef Bulanti icin hap verdi ama hi ise yaramadi. Azalincaya kadar cekecegiz mecbur. Tasinma zor gercekten ama bizim iki kat zor oldu. Daha once kaldigimiz yer lojmandi ve kucuktu. O yuzden fazla esya almamistik. Simdi buyuk bir eve cikinca bir yandan olan esyalari paketle, bir yandan eksik esyalar icin alisveris yap vs. cok zorlu oldu.Ohh iyi. Zor olan gitti desene. Taşınma işi gözümde çok büyüyor ya:)
O konuda bilgim yok ki yardımcı olayım size. Nanayla birbirinize destek olun bu topikte.
Kiz Halime gozun cikssinnn.Çok geçmiş olsun... topikte virüsmü bulaştırdıkbirbirimize nedir :)))
Ayyy aynı şeyi yaşıyorum şuan hepsi birden çekilmiyor benim birde migrenin var dün hepsi bi aradaydı. 3ü bi arada kahveler gibi :))) neyseki migreni çabuk hallettim bu kez diğer ikisiyle savaşıyorum...
O konuda doktor bile yardimci olamadi malesef Bulanti icin hap verdi ama hi ise yaramadi. Azalincaya kadar cekecegiz mecbur. Tasinma zor gercekten ama bizim iki kat zor oldu. Daha once kaldigimiz yer lojmandi ve kucuktu. O yuzden fazla esya almamistik. Simdi buyuk bir eve cikinca bir yandan olan esyalari paketle, bir yandan eksik esyalar icin alisveris yap vs. cok zorlu oldu.
White mochaya hayir dedin haaa.Menüm :)
Dünün açısı için bugün hayır dediğim şeylerden bahsetmek istiyorum. Baklava, white Mocha, kek
Sabah
Kepek ekmekli tost
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Hellimli salata
Akşam
Barbunya fasulye
Bu kadar bence dünü dengeledim :).mutluyum huzurluyum :)
Bu menü ile vermemen mümkün mü :) kesin geldi 55:)29 Ocak 2019 menusu kokulusabun
Sabah : 1/3 latte
Ara: Yesil cay
Ara: 1/3 latte
Ara: Limonlu su
Oglen: Zerdecalli yogurt
Aksam : ( brokoli+ havuc +fasulye) tavada pismis yagsiz , kozlenmis 1 tatli patates +mevsim salatasi + ayran
Limonlu su
Bitki cayi
Yarin benim icin onemli bir gun. Bugun 700 gram vermem gerek. 55 i gorecek miyim acaba.