ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

30 Ocak Hedeflerini bir kez daha hatirlayalim.

Bu hafta menu kupasi yok o yuzden hedef kupasi bir tik daha onemli. Ona gore .

Eki Görüntüle 2229195
Kaptan benim hedef zor bacım. Moralimi bozmuyorum çok pozitifim. İyileşir iyileşmez söz çok çok sıkı tutacağım işi yaparım bilirsin.

Ahaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))

Bu günleri de gördük kaptan patates olmasın dedi :))
Detoks tarifi var 2 gunde 2 kilo

Asurelik bugday 1 cay bardagi
Yesil mercimek 1 cay bardagi
Nohut 1 cay bardagi
2 litre ayran yogun olsun

Yapilisi
Malzemeleri hasliyoruz ayranla karistirip nane ekliyoruz kahvalti yapiyoruz diger ogunlerde saat 8 kadar 2 saatte bir 1 kase detoks corbadan iciyoruz :)

Ara oldugu icin resimsiz kabul edelim. Carsamba gunu resimsiz olmaz.

Ammannnn vur dedik oldurmussun. Tarti gunu oncesi yapilir mi .

Mercimek corbasinin icine bir kac patates atin, ekmek ihtiyaciniz kalmaz.
Carsamba fotografimla gelirim tabi ki kaptanim.

Bir dahakine patatesle yapayim. Ben corbalarimi unsuz yapiyorum bu arada yeri gelmisken bunu da belirteyim
Evet kesinlikle coook sanslilar:) Anneme de garip geliyordu, heralde nazlaniyorum falan saniyordu Yanima gelip de hergun benim halimi gorunce sasirdi garibim sen kime cektin boyle diye

Aynen oyle canim. Benim de annemin de rahat gecmis hamilelikleri. Bi anneme anneanneme cekmemisim malesef
Senin yine gecmek uzereymis bari. İnsallah guzel ve rahat gecirirsin kalan kismini.

Kaptan benim hedef zor bacım. Moralimi bozmuyorum çok pozitifim. İyileşir iyileşmez söz çok çok sıkı tutacağım işi yaparım bilirsin.
Yaparsin bilmem mi.

Esimde hasta olunca giremedim esim cocuklardan daha nazli o hic hasta olmasin derim hep
Gecmis olsun mevhibe . Haberim olsaydi beklerdim. Ses cikmayinca yayinladim sonuclari.

Yazdim listeye ama Carsamba gunu resimsiz sonuc kabul etmem ona gore.

Carsamba fotografimla gelirim tabi ki kaptanim.

Bir dahakine patatesle yapayim. Ben corbalarimi unsuz yapiyorum bu arada yeri gelmisken bunu da belirteyim

Ahaa patatesi her yemege koyabilirsiniz. Simdi yemiyorum cunku detox gunlerim bu gunler ama haftaya tekrar basliyorum patatescigime.

Bugunku menum:

Saat 8 gibi Hindibaaa icecegii.

Saat 12:30 gibi 1 yesil cay

Saat : 15:00 gibi yarim marul

Saat 16:00 gibi bir kupa tarcinli , zerdecalli sut

Saat 17:30 gibi bir tabak salata (bir kac misir + bir kibrit kutusu beyaz peynir + salatalik + yesillik + kirmizi biber)

Bundan sonra bir yesil cay bir de bitki cayi icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…