- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.341
İşallah cnm eksi gelir işallah diyelim o zamanYemeksizlik degil de lattesizlik biraz depresif yapiyor beni ama bes gun boyle yapacagim . Umarim odulunu alirim.
Kismet yarina cikacagimiz belli degilken 9 ay sonrasi icin soz vermek zor nana.
Ben eksi gelsem de yuzdemiz eksi olunca sevinemiyorum.İşallah cnm eksi gelir işallah diyelim o zaman
Kaptan benim hedef zor bacım. Moralimi bozmuyorum çok pozitifim. İyileşir iyileşmez söz çok çok sıkı tutacağım işi yaparım bilirsin.30 Ocak Hedeflerini bir kez daha hatirlayalim.
Bu hafta menu kupasi yok o yuzden hedef kupasi bir tik daha onemli. Ona gore .
Eki Görüntüle 2229195
Detoks tarifi var 2 gunde 2 kiloAhaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))
Bu günleri de gördük kaptan patates olmasın dedi :))
Esimde hasta olunca giremedim esim cocuklardan daha nazli o hic hasta olmasin derim hepArkadaslar sonuclar icin kaca kadar bekleyelim. 7 iyi mi?
65.90 gelmistimAra oldugu icin resimsiz kabul edelim. Carsamba gunu resimsiz olmaz.
Ammannnn vur dedik oldurmussun. Tarti gunu oncesi yapilir mi .
Mercimek corbasinin icine bir kac patates atin, ekmek ihtiyaciniz kalmaz.
Carsamba fotografimla gelirim tabi ki kaptanim.Ara oldugu icin resimsiz kabul edelim. Carsamba gunu resimsiz olmaz.
Ammannnn vur dedik oldurmussun. Tarti gunu oncesi yapilir mi .
Mercimek corbasinin icine bir kac patates atin, ekmek ihtiyaciniz kalmaz.
Evet kesinlikle coook sanslilar:) Anneme de garip geliyordu, heralde nazlaniyorum falan saniyorduYanima gelip de hergun benim halimi gorunce sasirdi garibim sen kime cektin boyle diye
Yaparsin bilmem mi.Kaptan benim hedef zor bacım. Moralimi bozmuyorum çok pozitifim. İyileşir iyileşmez söz çok çok sıkı tutacağım işi yaparım bilirsin.
Gecmis olsun mevhibe . Haberim olsaydi beklerdim. Ses cikmayinca yayinladim sonuclari.Esimde hasta olunca giremedim esim cocuklardan daha nazli o hic hasta olmasin derim hep
Yazdim listeye ama Carsamba gunu resimsiz sonuc kabul etmem ona gore.65.90 gelmistim
Carsamba fotografimla gelirim tabi ki kaptanim.
Bir dahakine patatesle yapayim. Ben corbalarimi unsuz yapiyorum bu arada yeri gelmisken bunu da belirteyim
Iyi geceler.Iyi geceler bugun kimse yok mu
Kolay gelsin :)Iyi geceler.
Ben hic istemedigim halde temizlik yapiyorum.
Avatara fotomu yapicam :) burdamisiniz
Iyi geceler :)Biraz sonra gidicem . :)
Iyi geceler . Hic tercihim degil ama gitmek zorundayim.Iyi geceler :)
Yatacaksin gec oldu bende bu saatte aktifimIyi geceler . Hic tercihim degil ama gitmek zorundayim.
Resmini gordum canim.
Yok yahu ne yatmasi. Temizlik yapiyorum.Yatacaksin gec oldu bende bu saatte aktifim