ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kizlar dun biraz arastirma yaptim. Spor yapmak ve kas yapmak hakkinda. Yag yuzdem su an fazla 22.1 di sabah. % 18 e dusurdugum zaman spor yapmaya baslayacagim.

Tabi ki yag orani artacak amacim yag oranimdan kurtulmak degil , fit bir duruma gelmek.
Kas kütlesi oluşturmak için ağırlık çalışman gerekiyormuş bilmem ne kadar doğru. Yapısal olarak ben biraz kaslıyım bacak ve kollarda kiloluyken bile belli olanlar var... bacaklarda hoş durmuyor bence ben sevmiyorum

İnşallah ben ilkeleyim aslında boş durmuyorum. Detoksları araştırıyorum. Kısa süreli ödem atıcı başlangıç için
Yesil cayi hic sevmezdim su an bile yesil cay iciyorum.

Kendi detoxunu kendin yarat fatma.

Ben jilliana guveniyorum o konuda.

Cok fazla kasli olmak gibi bir hayalim yok ama kas yapmak icin belirli bir yag yuzdesinin altina inmek daha iyiymis. Fit bir goruntu yeterli benim icin.

Topuklu ayakkabı giyince bacağın alt kısmında kas hiç güzel olmuyor. Ben yüzden topuklu giymiyorum eğer elbisem uzun değilse

Detoslarım belli benim yeni bişey araştırıyorum yoğurt ve patatesli bişey ama kendime göre uyarlamayı düşünüyorum

Bacak kasi tercih etmiyorum, karin kasi guzel duruyor .

Detox icin patates olmasin mumkunse . Aman Allah im bunu ben mi soyluyorum. Yogurt iyidir.

Bacak kasi tercih etmiyorum, karin kasi guzel duruyor .

Detox icin patates olmasin mumkunse . Aman Allah im bunu ben mi soyluyorum. Yogurt iyidir.
Ahaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))

Bu günleri de gördük kaptan patates olmasın dedi :))

Ahaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))

Bu günleri de gördük kaptan patates olmasın dedi :))

Patates ile doyarsin canim, ekmek yerine gecer , patates candir ama detox icin kullanilmaz.

Lahana super olur. Hatta lahana diyeti bile yapabilirsin uc gun.

Kaç kişi yükledi ki devamı gelecek mi
Ml yukleyemebilirim demisti. Bazi arkadaslar gorunmuyor. Bir ya da iki kisi gelebilir bilemiyorum. O yuzden bana bildirim yapin diyorum zaten. Boyle belirsizlikte kaliyorum.

Kaptancim sabah tartildim ama fotografini cekmeyi unuttum. 73.1 cikmistim. Su an tartilsam kac cikarim bilmiyorum. Ama istersen cekip atabilirim. Yuzdeyi etkiler tabi bu durumda. Karari sana birakiyorum. Ozur dilerim ya sabahtan beri gelemedim bir turlu

Bugunku menunu yazdin mi ben mi kacirdim.

Ozelden yaz beraber duzenleyelim.
Menu yazmiyorum bikac gundur kaptancim. Dun gecenin 9bucugunda mercimek corbasi ictim hem de bi suru ekmekle
Biraz daha iyiceyim ben. Daha sık gelip menulerimi paylasmak istiyorum artik. Ozledim burayi da sizi de
Ayy onlar cok sansli insanlar bence ya. Benim anneannem de bes tane cocuk dogurmus. Hem de hepsi art arda. Hicbirinde bi gram bulantisi olmamis. Bulantisi olanlara da inanmiyomus ta ki ben hamileligin ilk ve son zamanlarini yaninda gecirene kadar. Her gun ama her gun defalarca cikardim kadinin evinde inanmistir heralde artik

Ben de bacaklarda kollarda kastan hic hoslanmiyorum kadinda. Sizin de dediginiz gibi fit bi goruntu birazcik da karinda kas cok hos gorunuyor. Ben cok koca popo da sevmiyorum

Ara oldugu icin resimsiz kabul edelim. Carsamba gunu resimsiz olmaz.

Menu yazmiyorum bikac gundur kaptancim. Dun gecenin 9bucugunda mercimek corbasi ictim hem de bi suru ekmekle
Biraz daha iyiceyim ben. Daha sık gelip menulerimi paylasmak istiyorum artik. Ozledim burayi da sizi de
Ammannnn vur dedik oldurmussun. Tarti gunu oncesi yapilir mi .

Mercimek corbasinin icine bir kac patates atin, ekmek ihtiyaciniz kalmaz.

Bende katilmak istesem olur mu ama 6. Takimdayim ayni zmanada

Bu azimle gidersen başkanım sıfır beden olacaksın başkanım maşallah diyorum sana. 9 ay sonra işallah burda olursun çünkü yiyorum tutamıyorum kendimi :)))

Yemeksizlik degil de lattesizlik biraz depresif yapiyor beni ama bes gun boyle yapacagim . Umarim odulunu alirim.

Kismet yarina cikacagimiz belli degilken 9 ay sonrasi icin soz vermek zor nana.

Evet kesinlikle coook sanslilar:) Anneme de garip geliyordu, heralde nazlaniyorum falan saniyordu Yanima gelip de hergun benim halimi gorunce sasirdi garibim sen kime cektin boyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…