- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.321
İnşallah ben ilkeleyim aslında boş durmuyorum. Detoksları araştırıyorum. Kısa süreli ödem atıcı başlangıç içinBagisiklik sisteminin zayif olmasindan sanirim atlatman uzun suruyor.Umarim bir an once iyilesirsin de sahalara geri donersin.
Yine eksiyle gelmissin.Kızlar biz geze geze eve gitmeye karar verdik. Bu sebeple kayınvalidemde tartildim. Akşam görüşürüz kızlar :)
A AklinYolu1
Kas kütlesi oluşturmak için ağırlık çalışman gerekiyormuş bilmem ne kadar doğru. Yapısal olarak ben biraz kaslıyım bacak ve kollarda kiloluyken bile belli olanlar var... bacaklarda hoş durmuyor bence ben sevmiyorumKizlar dun biraz arastirma yaptim. Spor yapmak ve kas yapmak hakkinda. Yag yuzdem su an fazla 22.1 di sabah. % 18 e dusurdugum zaman spor yapmaya baslayacagim.
Tabi ki yag orani artacak amacim yag oranimdan kurtulmak degil , fit bir duruma gelmek.
Yesil cayi hic sevmezdim su an bile yesil cay iciyorum.İnşallah ben ilkeleyim aslında boş durmuyorum. Detoksları araştırıyorum. Kısa süreli ödem atıcı başlangıç için
Ben jilliana guveniyorum o konuda.Kas kütlesi oluşturmak için ağırlık çalışman gerekiyormuş bilmem ne kadar doğru. Yapısal olarak ben biraz kaslıyım bacak ve kollarda kiloluyken bile belli olanlar var... bacaklarda hoş durmuyor bence ben sevmiyorum
Topuklu ayakkabı giyince bacağın alt kısmında kas hiç güzel olmuyor. Ben yüzden topuklu giymiyorum eğer elbisem uzun değilseYesil cayi hic sevmezdim su an bile yesil cay iciyorum.
Kendi detoxunu kendin yarat fatma.
Ben jilliana guveniyorum o konuda.
Cok fazla kasli olmak gibi bir hayalim yok ama kas yapmak icin belirli bir yag yuzdesinin altina inmek daha iyiymis. Fit bir goruntu yeterli benim icin.
Bacak kasi tercih etmiyorum, karin kasi guzel duruyor .Topuklu ayakkabı giyince bacağın alt kısmında kas hiç güzel olmuyor. Ben yüzden topuklu giymiyorum eğer elbisem uzun değilse
Detoslarım belli benim yeni bişey araştırıyorum yoğurt ve patatesli bişey ama kendime göre uyarlamayı düşünüyorum
Ahaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))Bacak kasi tercih etmiyorum, karin kasi guzel duruyor .
Detox icin patates olmasin mumkunse . Aman Allah im bunu ben mi soyluyorum.Yogurt iyidir.
Kaç kişi yükledi ki devamı gelecek miArkadaslar sonuclar icin kaca kadar bekleyelim. 7 iyi mi?
Ahaha aynı şeyi ben diyecektim patates pek aklıma yatmadı lahana ile mi değiştirsem diye araştırıyorum. :)))
Bu günleri de gördük kaptan patates olmasın dedi :))
Ml yukleyemebilirim demisti. Bazi arkadaslar gorunmuyor. Bir ya da iki kisi gelebilir bilemiyorum. O yuzden bana bildirim yapin diyorum zaten. Boyle belirsizlikte kaliyorum.Kaç kişi yükledi ki devamı gelecek mi
Menu yazmiyorum bikac gundur kaptancim. Dun gecenin 9bucugunda mercimek corbasi ictim hem de bi suru ekmekleBugunku menunu yazdin mi ben mi kacirdim.
Ozelden yaz beraber duzenleyelim.
Ayy onlar cok sansli insanlar bence ya. Benim anneannem de bes tane cocuk dogurmus. Hem de hepsi art arda. Hicbirinde bi gram bulantisi olmamis. Bulantisi olanlara da inanmiyomusDemek ki bulantilarin asiri olmamis kuzum olsa hatirlarsin:) Oglum ilkokula basladi ona hamileyken cektigim eziyetler mide bulantilari hala aklimda:)) Annem yanimda simdi. Bana diyor dort cocuk dogurdum hic midem bulandigini hatirlamiyorum, sen kime cektin acabaHatta hicbirimizin karnindayken hareket ettigimizi vs de hissetmemis. Benim oglan karnimda donup kipirdandigi zaman o da cok heyecanlaniyordu, tuhafina gidiyordu nasil donuyor bu neresi ki falan diye İnsallah rabbim sana da bana da saglikla kucagimiza almayi nasip eder de, bugunlerde guzel bir ani olarak kalir
Kas kütlesi oluşturmak için ağırlık çalışman gerekiyormuş bilmem ne kadar doğru. Yapısal olarak ben biraz kaslıyım bacak ve kollarda kiloluyken bile belli olanlar var... bacaklarda hoş durmuyor bence ben sevmiyorum
Ara oldugu icin resimsiz kabul edelim. Carsamba gunu resimsiz olmaz.Kaptancim sabah tartildim ama fotografini cekmeyi unuttum. 73.1 cikmistim. Su an tartilsam kac cikarim bilmiyorum. Ama istersen cekip atabilirim. Yuzdeyi etkiler tabi bu durumda. Karari sana birakiyorum. Ozur dilerim ya sabahtan beri gelemedim bir turlu
Ammannnn vur dedik oldurmussun. Tarti gunu oncesi yapilir mi .Menu yazmiyorum bikac gundur kaptancim. Dun gecenin 9bucugunda mercimek corbasi ictim hem de bi suru ekmekle
Biraz daha iyiceyim ben. Daha sık gelip menulerimi paylasmak istiyorum artik. Ozledim burayi da sizi de
Maalesef baska takimlardan yarismaci kabul edemiyoruz. Nasil ki , ayni zamanda hem 6 . takimda olup , hem de 8. takimda yarisamadiginiz gibi.Bende katilmak istesem olur mu ama 6. Takimdayim ayni zmanada
Hmm pekiMaalesef baska takimlardan yarismaci kabul edemiyoruz. Nasil ki , ayni zamanda hem 6 . takimda olup , hem de 8. takimda yarisamadiginiz gibi.
Kilo verme surecinizde basarilar dilerim.
Bu azimle gidersen başkanım sıfır beden olacaksın başkanım maşallah diyorum sana.Saat 3 oldu. Marulumu kemiriyorum.
Bu azimle gidersen başkanım sıfır beden olacaksın başkanım maşallah diyorum sana.9 ay sonra işallah burda olursun çünkü yiyorum tutamıyorum kendimi :)))
Evet kesinlikle coook sanslilar:) Anneme de garip geliyordu, heralde nazlaniyorum falan saniyorduMenu yazmiyorum bikac gundur kaptancim. Dun gecenin 9bucugunda mercimek corbasi ictim hem de bi suru ekmekle
Biraz daha iyiceyim ben. Daha sık gelip menulerimi paylasmak istiyorum artik. Ozledim burayi da sizi de
Ayy onlar cok sansli insanlar bence ya. Benim anneannem de bes tane cocuk dogurmus. Hem de hepsi art arda. Hicbirinde bi gram bulantisi olmamis. Bulantisi olanlara da inanmiyomusta ki ben hamileligin ilk ve son zamanlarini yaninda gecirene kadar. Her gun ama her gun defalarca cikardim kadinin evinde inanmistir heralde artik
Ben de bacaklarda kollarda kastan hic hoslanmiyorum kadinda. Sizin de dediginiz gibi fit bi goruntu birazcik da karinda kas cok hos gorunuyor. Ben cok koca popo da sevmiyorum