- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.021
Edeyim dimi bundan sonra korkun benden dermişimYok kiz herkes taniyor seni , zaten agresif ve yanlis anlayacak biri yok takimda . Bence yorumlarina devam et.
Cidden cok pahali. Burdan yollayayim size o derece.Domates akşam yendiği zaman yağ yakımı arttırıyor özellikle de o gün içerisinde alınan kaloriyi telafi ediyor...
Pahalı olmasa bende yiyecem de burda domates salatalık hatta tüm sebzeler altınla yarışıyor
Cidden komik haldeyiz ya Allah sonumuzu hayır etsin :)Cidden cok pahali. Burdan yollayayim size o derece.
Evdeki salepten 7 li karisimdan kurtuldum. Bundan sonra yok oyle tuhaf seyler.
Zamaninda almistim israfi sevmem.Bir daha almam zaten.Cidden komik haldeyiz ya Allah sonumuzu hayır etsin :)
Ne kadar sade o kadar iyi hiç girme çoklu şeylere.
Burdaki salepler hep şekerli ben o yüzden sevmiyorum.
Bu içinde süt tozu olanlardansa hakikaten kurtul. Ama orjinal macun kıvamında olanı var onun katkısız onu seviyorum ben... ama herşey gibi o da pahalı en güzeli içmemekZamaninda almistim israfi sevmem.Bir daha almam zaten.
O menengicten de kurtulucam yakinda.
Bu sade ondan icilmiyor zaten. Ucuzken almistim.Bu içinde süt tozu olanlardansa hakikaten kurtul. Ama orjinal macun kıvamında olanı var onun katkısız onu seviyorum ben... ama herşey gibi o da pahalı en güzeli içmemek
Latte de nazar boncuğun olsun artık canım :))Bu sade ondan icilmiyor zaten. Ucuzken almistim.
Ben de katkili olunca icemiyorum artik. Yakinda saglikli seyler gorebilirsiniz ama latteyi nereye koyarim bilemedim.
Bole bole uce boldum. Dorde bolsem bi ise de yaramaz.Latte de nazar boncuğun olsun artık canım :))
Yarin bir bakarsin ki 67 lerdesin belli olmaz.Saat 2 olmuş yahu ben yatayım sabah çocuklar erkenden kalkıyor :))
Hadi iyi geceler sabah görüşürüz tartımla gelirim :))
Kurabiye makarna ve pilav ayni gün olmasaydı daha iyi olurdu bence. Buna dikkat etsen yeterli benceBugunku menüm cokca düzensizdi.
Sabah : 2 kurabiye ve sütlü filitre
Öglen : 1 tabak makarna ve kıymayı karnıbahar yemegi
Aksam : 4 ymk kasıgı pilav,kuru fasulye ve kırmızı lahana
sekersizcikolata kokulusabun
Buradayım buradayım kaçıp gidecem sandın demiiii ama yok sen inatsan bende inadım başkanımKizlar iyi geceler yeni gelebildim eve. Naz nerde nazzz.
Yok ya ben hiç o zadar hızlı kilo vermedim veremem de bünyem uymaz :))Bole bole uce boldum. Dorde bolsem bi ise de yaramaz.
Aslinda eskisi kadar tad almiyorum, aramiyorum yani. Bugun yerine sutlu cay icesim geldi.
Yarin bir bakarsin ki 67 lerdesin belli olmaz.
Iyi geceler gorusuruz.
Ben de tartimla gelecegim yarin.