- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
Geçmiş olsun canım öyle öyle benim oğlumunda öksürüğü arttı doktora gittik çok fazla balgam varmışKorktugum basima geldi. Kizim kapmis sifayi. Hic keyfi yok. Öksürüyor geniz akintisi var.
Cidden tam hastalik dönemi.
Ya ne güzel benim iştahım hiç kapanmıyor anca hasta olunca yemek hazırlarken zaten iştahım açılıyorBugun istahim baya kapali. Aksam yemegimi bir avuc Siirt fistigiyla kapattim ve saat 4 e geliyor. Bundan sonra ancak cig sebze yerim.
O kadar paraya bari tadi guzel olsa. Tadi da guzel degil ki domateslerin su anDomates akşam yendiği zaman yağ yakımı arttırıyor özellikle de o gün içerisinde alınan kaloriyi telafi ediyor...
Pahalı olmasa bende yiyecem de burda domates salatalık hatta tüm sebzeler altınla yarışıyor
22 Ocak 2019 Menusukokulusabun
Sabah : 1/3 latte + bir cherry + ceyrek nar
Ara : Soya latte
Oglen : Bir tabak peynirli patates + 2 bardak ayran
Ara: Sutlu cay
Aksam : Salata+ narli zerdecalli yogurt
Ara : Limonlu su
N naz5403Moon Light menu arkadaslarim.
Gecmis olsun canim.Kozlar benim küçük oğlan hastalandı doktor işlerimiz falan var gün içinde aktif olamayabilirim.
Yine de fırsat bulup gelmeye çalışırım
Verdigin kilolardan inat misin degil misin goriiicgiiizzz.
Yarin bir atak yaparsin fatma bence.
Gecmis olsun fatma. Umarim kisa zamanda halledersiniz. Biz buradayiz dert etme.
Hayirdir ya cidden. Size de gecmis olsun . Bu donem hastalik ayi .
Geçmiş olsun canım öyle öyle benim oğlumunda öksürüğü arttı doktora gittik çok fazla balgam varmış
TeşekkürlerO kadar paraya bari tadi guzel olsa. Tadi da guzel degil ki domateslerin su an
Senin klasik menun canim. Bana gore cok cok az besleniyorsun ama kendini tanıdığin icin boyle
Gecmis olsun canim.
Tesekkur ederiz
Size de gecmis olsun canim. Bizimki de oksuruk halsizlik.
Ben de dun usutmusum. Atesim var sacmaladim bugun yemek konusunda .Ya ne güzel benim iştahım hiç kapanmıyor anca hasta olunca yemek hazırlarken zaten iştahım açılıyor
22 Ocak 2019 Menusukokulusabun
Sabah : 1/3 latte + bir cherry + ceyrek nar
Ara : Soya latte
Oglen : Bir tabak peynirli patates + 2 bardak ayran
Ara: Sutlu cay
Aksam : Salata+ narli zerdecalli yogurt
Ara : Limonlu su
N naz5403Moon Light menu arkadaslarim.
Bugun cok klasik takilamadim. Yarin ki tartidan pek umutlu degilim.Senin klasik menun canim. Bana gore cok cok az besleniyorsun ama kendini tanıdığin icin boyle
Bana gore de seninki az mesela . Aksam gercekten 5 kasikla doyuyor musun?Bugunku menumkokulusabun
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
1 dilim ekmek
Cay
Aksam
3 kasik sebzeli tavuk sote
2 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Gece
Malt icecegi
Ben de hastalandim bogazim fena.
Hastalık etkiliyor gerçekten sanada geçmiş olsun canımBen de dun usutmusum. Atesim var sacmaladim bugun yemek konusunda .
Sagol naz. Cokk bunaldim bugun nedense.Hastalık etkiliyor gerçekten sanada geçmiş olsun canım
Caninin istemedigini yeme zaten zoraki yemek mi yenirBugun cok klasik takilamadim. Yarin ki tartidan pek umutlu degilim.
Az degil aslinda canim ne isterse onu yiyorum. Canimin istemedigi seyi de yemek istemiyorum. Ornek bugun dondum dolastim yine o patatesi yedim.
Bana gore de seninki az mesela . Aksam gercekten 5 kasikla doyuyor musun?
Benimki bir tabak oluyor genelde. Mumkunu yok ac yatamam.
Bu arada gecmis olsun sana da ml. Topikce hastayiz yahu.
Hastayken hafif bir bunalım atlatılır normaldir canım yarın bomba gibi olursun inşallahSagol naz. Cokk bunaldim bugun nedense.
Yarin arkadasimla kahve icecegim. Belki biraz kafam dagilir.
Evet ya aç yatmak gibisi yokCaninin istemedigini yeme zaten zoraki yemek mi yenir
Patatesi nasil yapiyorsun?
Normal zamanda doymam. Hastaligin etkisi bogazim agriyor olunca yiyesim gelmedi. Yogurt da sisirdi. Bi de tavuk bi gun onceden kalmis olunca ben onu hic yiyemiyorum. Garip bi koku geliyo yerken. Onun da etkisi
Tam tersi ben de yatinca hissettigim acligi seviyorum normalde (hamileyken nefret ediyordum cunku midemi bulandiriyodu) gunu guzel gecirmisim cok yememisim hissi veriyor bana
Tesekkurler baskancim sana da gecmis olsun
Hani denir ya uc ogun gerekli diye ondan dedim ml.Caninin istemedigini yeme zaten zoraki yemek mi yenir
Patatesi nasil yapiyorsun?
Normal zamanda doymam. Hastaligin etkisi bogazim agriyor olunca yiyesim gelmedi. Yogurt da sisirdi. Bi de tavuk bi gun onceden kalmis olunca ben onu hic yiyemiyorum. Garip bi koku geliyo yerken. Onun da etkisi
Tam tersi ben de yatinca hissettigim acligi seviyorum normalde (hamileyken nefret ediyordum cunku midemi bulandiriyodu) gunu guzel gecirmisim cok yememisim hissi veriyor bana
Tesekkurler baskancim sana da gecmis olsun