ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Pazar tartisi ise yaramiyorsa kaldiralim arkadaslar. 4 kisi bildirim yapmadi zaten. Siz bu tablodan memnun iseniz bir sey diyemem ama ben memnun kalmadim.:KK12:

Carsambaya kadar goruslerinizi bildirin. :KK14:
Bende işe yaramıyor. İkidir sonuçlar kötü, hafta sonları böyle çıkacağını tahmin etmiştim en baştan :KK43:

Kızım rahatsız, onunla ilgilendiğim için gelemedim kızlar.

Sab . bu zerdecal sana gelsin. :KK70: kokulusabun kokulusabun

Zerdeçallı yoğurda haftaya çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde başlıyorum canım. Ama bu hafta bir düzenim olmayacak gibi. Yarın akşam, çarşamba, cumartesi ve pazar yemek davetleri var, gittiğimde hafif atlatmaya çalışırım ama kendi düzenime uymaz. Salıdan sonra da yatılı misafirlerim var, pazartesiye kadar yoğunum yani.
Bu dönemde regl biter, ondan sonra sporum, limonlu suyum, zerdeçallı yoğurdum ve bademimle tam tekmil hazır olurum..

Sabaha yiyebiliyorsan yumurta da ekleyebilirsin tok tutar. 2 ölüne geçmişsin çok güzel. Fasulyenin yanına 1 kepçe çorba ekleyebilirsin tabi pirinç bulgur un yoksa içinde. Afiyet bal şeker olsun kaptan ne der bilmem ama bence şahane ilerleme kaydediyorsun.
Genelde sabahları yumurtada yiyorum ekstra durumlar dışında

Geçmiş olsun canım acil şifalar

:KK66:

Galiba benimde böyle beslenmem gerek:KK58:
yani yavaş yavaş azalt
Sabah mutlaka yumurta ye ya 1yumurta 1dilim ekmek ya da 2yumurta ye

O diyet gevrekleri flaan birak hic bi faydası yok

Aksam ekmek patates falan yeme zamanla düzenin oturur

:KK17: Hemen yazıyorum
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Domates
1dilim ekmek
Çay

1avuç fıstık ve kabak çekirdeği
Limonlu tarçınlı yeşil çay

Sade kahve

Akşam
1kase tarhana çorbası
3-4kaşık kıymalı patates
Salata

kokulusabun kokulusabun

Sana gore buyuk degisim. :halay:

Nerdesiniz kızlar ben gelince kimse olmuyor :KK70::KK70:
Bak gidersem gelmem :KK20:
Sener Sen ne diyordu. Gidiyorum gidiyorum bak . :KK70:
Valla tırsıyorum:KK17: :sus:
Beni yola getirecek yakınımda olsa beni kitleyecek bi odaya iki öğün azıcık bişey verip 3-4ay sonra manken olarak çıkaracak beklenir yani o potansiyel var kendilerinde ha bu arada birde çok inat biri yaaa:sus:

Iki ogun fazla sana. :KK70:

Slm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 :KK43: oksuruk serum igne ilac verdi dr

Menum

Saat 9 da limonlu ilik su

11.30 da kasarli tost iki dilim ekmek yesil zeytin acik cay

12.30 de yesil cay

14.30 da kizlar yumurtanin beyazini yediler bana 2 yumurta sari 1 domates az turp maydonoz

15.30 da form cay

18 de 5 adet lahana sarma 1 kucuk kase cacik

Yesil cay

Menume ve saatlere uyacam
kokulusabun kokulusabun
Gecmis olsun ikizlerine mevhibe . Umarim kisa zamanda iyilesirler.

Selamlar benim kızda dün hastalandı o yüzden gelemedim gece onla uğraştım
Sabah doktora goturdum
Sonra ben gittim sesim kısık diyodum meğer grip olmuşum bademcikler gidince nasil hasta olunur öğrendim
Doktor salgından etkilemişsin dedi

Gecmis olsun size de mihtar. Umarim kisa zamanda iyilesirsiniz. Diyeti askiya mi alsan desem karar senin ama cok guzel gidiyorsun.

Kaptan iyidir iyi en fazla limon fırlatır kız o da limonlu su içelim diye :))
Biraz da zerdecal dokerim.

Sabaha yiyebiliyorsan yumurta da ekleyebilirsin tok tutar. 2 ölüne geçmişsin çok güzel. Fasulyenin yanına 1 kepçe çorba ekleyebilirsin tabi pirinç bulgur un yoksa içinde. Afiyet bal şeker olsun kaptan ne der bilmem ama bence şahane ilerleme kaydediyorsun.

Bence de cok guzel ilerliyor. :KK50:

Bence bugunden sonra hirslanicak
Artik da kilo vermezse ben birakiyorum bu isi. :KK70:
Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
1 dilim ekmek

Aksam
Yarim porsiyon iskender (ekmeklerini cok yemedim)
Salata

Allahtan erken yedim aksami. Saat 5ti.
Menun gayet guzel menu arkadasim. :KK66:

Bende işe yaramıyor. İkidir sonuçlar kötü, hafta sonları böyle çıkacağını tahmin etmiştim en baştan :KK43:

Kızım rahatsız, onunla ilgilendiğim için gelemedim kızlar.

Zerdeçallı yoğurda haftaya çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde başlıyorum canım. Ama bu hafta bir düzenim olmayacak gibi. Yarın akşam, çarşamba, cumartesi ve pazar yemek davetleri var, gittiğimde hafif atlatmaya çalışırım ama kendi düzenime uymaz. Salıdan sonra da yatılı misafirlerim var, pazartesiye kadar yoğunum yani.
Bu dönemde regl biter, ondan sonra sporum, limonlu suyum, zerdeçallı yoğurdum ve bademimle tam tekmil hazır olurum..
Tamam canim ya kizinla ilgilen sen. Kiloyu hallederiz .

Gecmis olsun size de sab. En kisa zamanda iyilesin.

Niye ya renk katmissin iste. Eski menu isleri bakani geriii donduuuu. Sab. tahtin sallaniyor canim. :KK70:

Ugrasa ugrasa verecek kilolari. :confused:
Aslında menülere yorum yapmayı isterim ama kırmaktan korkuyorum karşımdakini çünkü benim neşeli söylediğim bişey yazıyla olunca karşı tarafa farklı geçebilir

Aslında menülere yorum yapmayı isterim ama kırmaktan korkuyorum karşımdakini çünkü benim neşeli söylediğim bişey yazıyla olunca karşı tarafa farklı geçebilir
Yok kiz herkes taniyor seni , zaten agresif ve yanlis anlayacak biri yok takimda . Bence yorumlarina devam et. :KK66:

Bu arada ben menume uydum hatta daha bile az yedim.

Aksam ki marul, zeytin , peyniri es gectim. Sadece domatesle kaldi. :KK53:
Domates akşam yendiği zaman yağ yakımı arttırıyor özellikle de o gün içerisinde alınan kaloriyi telafi ediyor...

Pahalı olmasa bende yiyecem de burda domates salatalık hatta tüm sebzeler altınla yarışıyor

X