- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 113
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #14.041
Arkadaşlar tatlı, poğaça ,simit, kuru pasta, yaş pasta meyve yediğim gün yemekten kisiyorum.
Böylece kilo almadım.
Acıktığım sürece yerim ben kisitlamiyorum artıkOooo daha yiyoruz saat 5 orda daha yenir bence
Ye ye can bogazdan geli bende ramazanda sıvıcam kollarıAcıktığım sürece yerim ben kisitlamiyorum artık
Peki beni napıcazz sabahtan aksama kadar super ama eve gelimce kendime bu ara engel olamıyorum
Dr Ozan Tuncer demiştim size. Okumadınız değil mi :)Ye ye can bogazdan geli bende ramazanda sıvıcam kolları
Yok ilk duydum cnmDr Ozan Tuncer demiştim size. Okumadınız değil mi :)
Diyetsiz kalıcı zayıflama. Kitabı var. İki defa önerdim.Yok ilk duydum cnm
Doyma ve acıkmayı ögrenmeliyiz gibi vsDiyetsiz kalıcı zayıflama. Kitabı var. İki defa önerdim.
Daha önce okumuştum kimin yazısıydı bilmiyorum yemek yerken kilo alıcam korkusuyla yenmemeliymiş buda öyle öneriyor ☺
Bi duygusal açlık var akıllara zararDoyma ve acıkmayı ögrenmeliyiz gibi vs
Iste benim eski versiyonum. Acıktıkca atistir Sarellam. Beyaz leblebi, badem kuru pasta korkma canın ne isterse ama sadece bir iki avuç ya da iki üç tane. Zamanla o saldırmaların azaldığını göreceksin.
Aksam da salatayi ayranı bol tut.
Tuzlu istersen beyaz leblebi, badem
Tatlı dondurma, mocha ne istersen.
Sadece şerbetli tatlılar dan uzak durmaya çalış.
25 badem değil 5 badem, bir avuc leblebi kabak çekirdeği vs vs. Zamanla öğrenirsin.Bide oyle deneyim ya adetim yaklastı kendimi frenleyemiyorum yarın nasıl olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?