- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #13.221
Ama evet akşama dikkat edersem yarına farkı görüceğmi hissediyorum inşallahAyakta olunca oyle oluyor 1 saat uzanıp dinlendiğinde hop gidiyor yuruyüş yada spor sonrasıda oyle fazla cıkar
Yeşilçay severek içiyorum allahtan ama bi sütsüz sade kahve veya espresso tatlı ikilisi olamazBende şimdilik yeşil cayla takılıyorum fiyat uygun arkadaşımın
Dogum gunun kutlu olsun canim. Allah tekrarini nasip eylesin ailenle sevdiklerinle saglik sihhatleSelam kızlar dün doğum günümdü o yüzden hafta sonu biraz dozutmus olabilirim ama bugun tam gaz devam sizler nasılsnz :))
Yas pasta mii. İsin zor allah kolaylik versin. Abartmadan yiyebilirsin bence.Of bize de yaş pasta gelecek sanırım akşama
Dayan yüreğim dayan
Disardan fark edilmesi icin spor lazim sanki ya. Ben hic zayiflamis gibi hissetmiyorum. Sıkılasmam lazimBir de dışardan farkedilse tam olcak
Evet canım 500500 mesaja tamamlıyoruz dimi ilk sayfada 600 yazıyo karışıklık olmasın sonra şoka girerim
Saracoglu bana da ters gelmiyo. Onerilerini seviyorum. Bakalim belki ben de sahur ve iftar seklinde devam ederim. Bugun bi deneyim.Ben saraçoğluna çok inanıyorum adam ne dese doğru geliyo bana çünkü bu yaptığım 3.kürü ve hepsi olumlu sonuç verdi
Bunda da etkiyi görünce aksatmadan yapıyorum yapabilsen süper olurdu
Tarti eksi cikiyo canim kiloda sorun yol simdilik bakalim. 68i gordum sonunda. Kendimi zorlicam biraz. Gunde iki kez yapabilirsem daha iyi bi sonuc alirim diye düşünüyorum canim. Dun ölçüleri de aldim. Sonuc ne olcak acabaMaşallah spora devam ne durumda kilo durumun
Ramazanda duzen degiscek ya azicik daha dikkat edersen kirarsin 59 sınırını canim. Vucut zaten bi sasiriyo.59da takıldım kızlar sinirim bozuldu üstelik dikkat de ediyorum
İftara yakın tartılınca daha iyi sonuç olur bence 68 süper canım ramazan sonu 64 görürsun inşallahTarti eksi cikiyo canim kiloda sorun yol simdilik bakalim. 68i gordum sonunda. Kendimi zorlicam biraz. Gunde iki kez yapabilirsem daha iyi bi sonuc alirim diye düşünüyorum canim. Dun ölçüleri de aldim. Sonuc ne olcak acaba
Sogan yarin cok yakar canim emin misinDoyarım canım yanında sogan yesillik soguş salata da olabilir
Eminim cok su içerim iftardan sonra ben seviyorum sogan limon mis adanalıyız sumaklı sogan yeriz :)Sogan yarin cok yakar canim emin misin
Bence de. 1 saat ramazanda cok zor olur zaten bence. İnsan hayattan sogur1 saat yüklenmeye gerek yok 25dklık egzersizler de güzel oluyo veya 1 mil leslie bile kardır
İnsallah canim ya. Birazcik ince gorunsem o da yeter aslinda. Malum nişan isi var kuzenin. Gerci ramazanin son iki haftasini annelerde geciricez sanirim. Orda ne durumda olurum bilemicem.İftara yakın tartılınca daha iyi sonuç olur bence 68 süper canım ramazan sonu 64 görürsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?