- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #13.181
Dogum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun ailenle sevdiklerinle beraber mutlu yaşlarSelam kızlar dün doğum günümdü o yüzden hafta sonu biraz dozutmus olabilirim ama bugun tam gaz devam sizler nasılsnz :))
Dogum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun ailenle sevdiklerinle beraber mutlu yaşlar
Açık canm gramla ne kadar alırsan ama ben 30 tllik aldım yarısından biraz daha fazla var 10 gündür kullanıyorum 3 4 hafta gider diye tahmin ediyorumEvet 2 öneriliyor da @Moon Light gunde 1 içiyor ona ramazan girene kadar gunde 2 iç en azından dedim 15 lisi 15 tl 7 gunluk cnm sen acık ne kadar aldın ve kaç gun gider
Tek tesellim o yağdan gidiyor belki 1 ay sonra falan bacakta fark görürüm sende düzelince tekrar başlarsınOoo super evet benimde göbek gitti bende belki fazla kilo verirdim ama ilaç kullanıyorum yinede 2 kilo gitti bırakınca geri aldım ilaçta aldırıyor o nedenle mutsuzum kullan canım bacak basen hepten gidecek inşallah çünki yagdan gidiyormuş
Of bize de yaş pasta gelecek sanırım akşamaİnsallah sarmayiz ya. Ben sarcak gibiyim sanki iftar sonrasi ama bakicaz artik..
Açıklanmasına var daha ama güzel geçti şükürNasil gecti sinavlarin canim?
Bir de dışardan farkedilse tam olcakEsas sana bravo bence
Şuan yorgunum spor niyetine temizliğe kalktım ilk gün gece de günkurusu yoğurt kürü yiyip yattım bakalm nası olcak sonuçlarımNasılsınız hanımlar hayırlı sahurlar
Ben saraçoğluna çok inanıyorum adam ne dese doğru geliyo bana çünkü bu yaptığım 3.kürü ve hepsi olumlu sonuç verdiBen tilya cayini cok duzenli kullanmadim bu arada kizlar. Cok cabuk bikiyorum cunku. Sut yapsin diye rezene anason icerken de artik midem bulana bulana iciyodum oglen ve gece. Bu da oyle olmasin diye cok ustune dusmedim acikcasi.
Maşallah spora devam ne durumda kilo durumunBacak ve kol egzersizimi de yaptim. Bacak icin olan kolay gorunuyodu ama son harekette baya bi acitti. İyi calistiriyo bence.
Hep erteliyorum ama bu dengesizlik yüzünden bu kadar tatlı istediğimi düşünüyorum unutmam inş ramazandan sonraya kaldı gerçiSen gidip bu insülin olaylarına bi baktırsana. Sağlık ocağında doktorum yaptırdı sınırdayım. Bi tık üstü insülin direnci...
Açlık kan şekerinin düşük olması normal mi değil diye biliyorum
Bacağa bi çözüm bulmam lazım en önemlisi oOwww şahane çok sevindim canım ya o zaman devam
Su zaten bişeycik olmaz mantıklıAhahaha şahane fikir valla serum şişesini kucaklar gezerdim bak tövbeler olsun
Haftada bir kez ufacık güllaç mı hiç yeme o ne öyle haftada bir yiceksen gömülceksinKızlar haftada 1 kez güllaç oda çoook incecik bi dilim onun dışında meyve olabilir tatlı niyetine o da 1 porsiyon.
Hayaller hayatlar meselesi bira karnım tokken hep çok iradeli oluyorum acıkınca puff irade falan yalan oluyor
Ben varım da tek başıma yapmamAlfabeyi sırayla yazsak baştan sona sondan başa 58 mesaj eder deneyek mi
Kür gibi olmuş beğendimHayırlı sahurlar ben de yiyip yatarım diyorum sahur menüm 3 hurma 2 ceviz 1 kase yoğurt...
Yalnızım o yüzden kahvaltıyı uğraşmak istemedim
Geçmişte 1 mesajı okuyana kadar 1 mesaj daha yazarsın bence önümüze odaklan ve alfabeye başlaBen daha bugünün mesajlarına cevap yazamadım. Arşivden çekip alın beni yanlız 1 ay sonra cevap vermek biraz değişik olacak
Alakasız bir durum oluşabilir gibi geldi
Çorba yemek salata yoğurt diyetlik ama bana sıkıcı geliyor 1 çeşit yiyim ama istediğimi yiyim of ne sinir bozucu işlerBen sahurdan değil de iftardan korkuyorum yaaa... Eşimle anlaştık hafif geçireceğiz diye 1 çorba 1 ana yemek salata yoğurt şeklinde ilerleyelim dedik bakalım açken ne olacak
Of benim de tam 100Kaldımı 93 mesaj
Dayana bilirsen süper olur bence hangi yogurt kuru yapıyprsun cnmŞuan yorgunum spor niyetine temizliğe kalktım ilk gün gece de günkurusu yoğurt kürü yiyip yattım bakalm nası olcak sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?