- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #13.101
İnsallah sarmayiz ya. Ben sarcak gibiyim sanki iftar sonrasi ama bakicaz artik..Akşam sarmayalım da tatlıya
Nasil gecti sinavlarin canim?Sınavlarım vardı bitti onlara çalıştım buraya odaklanamadm
İnsallah hafif gecirirsiniz canim. Sevindim iyi olmaniza :)Çok şükür canım virüs kısmını atlattık. Alerjiden dolayı sıkıntın var onuda bahar bitene kadar çekeceğiz. Ama çok şükür iyiyiz
Bi yerden sonra teker teker cevap vermek baycak ama sonuna kadar yap benceAy bak şahane fikir eşim işe gidince mesaj mesaisi yapayım. 7 nisandan başlayayım ben 1 aylık geçmişi okuyayım
Ayni fikirdeyim.Topluca bişeyler yapalım bence buraya yazalım bu sezon yoksa yerimizden kalkamıyoruz
Deterjan yerine sirke kullanabilirsin canim. Camasirlara da yumusatici yerine sirke iyi oluyo.Enfeksiyon olmayınca veremiyor canım benim doktorum çok iyi aslında ağrının sebebi alerji temizlik yapma deterjan kullanma diyor eee nasıl olacak o işler o yüzden mecbur ağrı sızı
Cok yemem canim zeytinden. Yemezsem olmaz amaZeytin tavsiye etmiyorlar canım içindeki tuzlardan dolayı senin ekstra suya ihtiyacın olacak olabildiğince tuzsuz şeyler tercih et bence. Tuzsuz zeytin bulabilirsen iyi olur
Aksam yemicem ben de vazgectim canim zaten. Aklima gelirse sahurda onca seyin arasinda elma da yerim bakalimAkşam meyve koyma derim yiceksen de sahura elma falan ye gün içinde çok verdiriyo
Sagol canim size de hayirli sahurlar.Nasılsınız hanımlar hayırlı sahurlar
Sen gidip bu insülin olaylarına bi baktırsana. Sağlık ocağında doktorum yaptırdı sınırdayım. Bi tık üstü insülin direnci...Niye bu kadar tatlı ihtiyacım var acaba resmen ihtiyaç keyiften çıktı bu
Açlık kan şekerim falan çok düşük hemen şekerim düşmeye meyilli zaten çözemedim bu olayı
Owww şahane çok sevindim canım ya o zaman devamKendim yapıyorm canım çok memnunum 1 haftada 3 kilo gitti öyle de sıkı diyet yapmadım hatta başta hiç yapmadım tatlı yiyodm baklava falan baktm zayıflıyorum dikkat ediyim bari dedim yesemde gündüz yiyorum
62.4le başladm şu an 59.0 hatta 3.5 kilo kadar gitmiş kotlarım rahat oluyor göbekte erime var ama problemim iç bacak o gitmiyor
Ahahaha şahane fikir valla serum şişesini kucaklar gezerdim bak tövbeler olsunDamardan serum al sen
İçinde gerçekten onlar varsa 15li iyiymiş fiyat olarak diğer türlü ıhlamur burda 250tl kilo fiyatı koca beni boşayacakAktar 15 liyi 15 tl satıyor istersen açık alıp yaparsın canım kuşburnu altınotu ıhlamur hepsınden 200 grm al canım
Kızlar haftada 1 kez güllaç oda çoook incecik bi dilim onun dışında meyve olabilir tatlı niyetine o da 1 porsiyon.İnsallah sarmayiz ya. Ben sarcak gibiyim sanki iftar sonrasi ama bakicaz artik..
Alfabeyi sırayla yazsak baştan sona sondan başa 58 mesaj eder deneyek miBenim de 120 falan kaldı inş biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?