- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.921
Direk 1 2 3 4 diye sayıp tamamlasakGunaydin mesaji atariz. 1 olur. Nasilsiniz deriz. 2 olur. Menu yazariz 3. İyi geceler deriz 4. Arada da sohbet muhabbet donerse doldururuz bence. Oyle boyle dolacak mecbur
Bazı günler böyle oluyor allah sana sabır versin çok ihtiyacımız oluyor onlar da iyi olsun inşBugun benim kizda bi sakarlik mi desem huysuzluk mu bi sey var. Kalktigi gibi duz yolda dusup dudagini yaraladi. Sonra Kafayi vurdu. Sonra bi saat boyu icli icli agladi. Sukur uyuttum simdi. İnsallah guzelce uyur uzun bi sure.
Pazartesiden çarşambaya selamSelamlar
Mesaj stresi sen nasılsın bugünNasılsınız hanımlar bugun
Evet +1Inşallah bilmem valla boyle tek tek cevap vermekte zor oluyo
Yoruldum teler teker alıntılamaktan hızlı okicam burası da bayadır sıcakHayırlı gunler kızlar bugun sıcak yanı 3 gundur sıcak
Çok kastı bu mesaj olayı beni belki sınır olmasa daha çok aktif olurdmAynen ya ben de hic sevmedim tek tek bul alintila filan.ama mecburen iste
Bu hurma bana göre ama 3 öğün fazla ve bi hafta sadece hurma yoğurt mu yiyo bunu yapamamEnder saractı sanırım 7 hurma 1 bardak yogurt gunluk 3 defa uygulanılıyor .yesil cay bol tuketın diyor.2 litre su mutlaka içilmeli diyor
Sabah 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Öglen 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Aksam 7 hurma 1 bardak yogurt su
Yesil cay su
Gunluk 900 kalori yapıyormuş
7 gun yaparsanız 4 ila 7 kilo gidiyormuş
Ne kadar mantıklı bilemicem
Ben açken çikolata yersem o paket biter gider üzerine tatlı yaparım kendimeCikolatayı acken ye ara ogunlerde yıyebilirsin canım
Ben çok farkediyorum sıkıyor iç bacaklarım çok var kotlarımı üzerimde hiç beğenmiyorum aynaya bakmaktan soğudum ama üstüm incedir kol göğüs yok göbek var ama abartı değil alt bölgeden alıp veriyorum kalça güzel olur dolgunlaşır ama bacak kalınlaşır o yüzden mi bilmem pek farketmiyolar eşim de böle çok iyisin verme diye diye saldım aslında kendimden çok rahatsızımYani aslinda fark edilmiyosa sen de mutluysan o kadar kasmana gerek de yok. Biraz fark edilip kilon iyice artmaya baslayinca kontrol altina alirsin. Bosuna bu kadar strese girme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?