- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Aaa bendede aynısı vaarr ama allahtan her zaman beraber ziyaret etmiyolar teker teker gelip benğ komaya sokup gidiyolarSagol cizzy cim. Ben de vertigolu migren var. Nasil anlamam. KK bana hic yaramiyor.
Yolculuk insani fena yapiyor zaten:) En azindan ben de oyle bir etki birakiyor. Aynen oyle. Fazlasi ne bebege ne bana yarayacak zaten:) Bu gidisim sorunlu oldugu icin kilo ve beslenmeyle ilgili konusmak hic aklima gelmedi. Bir daha ki kontrolde sormayi dusunuyorum.Gunaydin ve sagol irmak cim.
Ne tuhaf bir gundu . M.O - M.S gibi etki yapti bende.
Doktora kac kilo alacagini danistin mi ? Azi karar , cogu zarar.
Zaten ilk üç ayda bulantı kusma 2-3 kilo gidiyo sonrasinda 10-12 alsan normal benim oyle olmuştu daha doğrusu ama asıl sorun emzirmeydi bende gece krizlere girerdim elim ayağım titrerdi ve sonuc esas kiloyu emzirirken aldımYolculuk insani fena yapiyor zaten:) En azindan ben de oyle bir etki birakiyor. Aynen oyle. Fazlasi ne bebege ne bana yarayacak zaten:) Bu gidisim sorunlu oldugu icin kilo ve beslenmeyle ilgili konusmak hic aklima gelmedi. Bir daha ki kontrolde sormayi dusunuyorum.
ay ben çok kararsızım ya sana bırakıyorumPufff trendeyim yine. 1 soya latte aldım çabuk bitti:)
Kizlar yarına kadar olacaksa Pazar Tartısı işini kararlaştıralım. Herkes fikrini bildirebilir mi?
C cizen_bayan
Dedi ve gittiay ben çok kararsızım ya sana bırakıyorumsen benim yerime karar ver
Sen, ben disinda 13 takım üyesi daha var :)ay ben çok kararsızım ya sana bırakıyorumsen benim yerime karar ver
Ben çoğunluğa uyarım hatta olumlu bile bakıyor olabilirim. Kontrolü sağlayabilir bence... birde yapacaksak erken karar verelim yargıya pil alim can teslim etmek üzereSen, ben disinda 13 takım üyesi daha var :)
+1 senden gelsin o zaman fatmacim.Ben çoğunluğa uyarım hatta olumlu bile bakıyor olabilirim. Kontrolü sağlayabilir bence... birde yapacaksak erken karar verelim yargıya pil alim can teslim etmek üzere
Iste all star ruhu :)Karar vermek bukadar zor değil hatunlar daha diken üstünde olucaz daha yemicez daha daha çabuk kg vericez haydıyin gelsin evet oyları
Ben arayı sütle yaptım 1 saat önce birazdan çorba içicemYok mu arttiran Ahahha :)
ALL STAR FARKI biz 7 aydır ALL STAR’ız bebeğimIste all star ruhu :)
Ben arayı sütle yaptım 1 saat önce birazdan çorba içicem
7 ay olmuş değil mi:) vayyy beee.ALL STAR FARKI biz 7 aydır ALL STAR’ız bebeğim
Oldu valla ama çok keyifli geçti gördüğüm en keyifli diyet grubu7 ay olmuş değil mi:) vayyy beee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?