kusura bakma canım yeni gördüm mesajı
ben düz lise mezunuyum pek tercih edebileceğim birşey yok yükseek puan almam lazım tercih etmem için ama kendimi denemek için girmek istiyorum
sen ne istiyorsun...
evet ya bende o yönden biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı be tatlım.
biz yine de elimizden gelenin fazlasıyla calısalım;
inanıyorum ki basarırız..bize de bir şans dogar
olumsuz düşünmemeye calış canım.
Bende 2012 Kpssye giricem Katiplik istiyorum. İnşallah olur :))
aaaaaaaaa infaz koruma memurumu olsam acaba onuda istiyorum
basladim coktanda ama ole fazla bakamiyorum öle evliyim pek vaktim olmuyo kararsiz olmamin nedenide eşimin işine bagli onun gidecegi yerde benim calişma imkanim olacakmmi baya karişik yani ben bolumumle ilgili bişeyler dusunuyorum okullarda. sinav la ilgili pek bi bilgim yok girenlere sormaya calişiyorum iki oturum oldugunu biliyorum ve mutlaka bilgisayar sertifikanin olmasi gerektiğni biliyorum sertifikanin olmasi sartmiş kursa gitcem bende tercih yaptiğimizida sertifikalri göstermiycek onlr bizim bilgilerimizde internet ortamindan goruncek miş
Mesela neyi merak ediyosun canım ?
Hayır , her meslek için mülakat yok. Ama her mesleğin kendine göre şartı var. ÖSYM'nin sitesinde var klavuzlar.
Tercihleri seçeceğin mesleğin iline göre seçiyosun canım :) yani alım olacak yerler çıkıyor sen 15 tane seçiyosun puanın yeterse geliyo
kpss gırıcek arkadaşlara allah yardımcı olsun :)
hmm tesekkür ederim yani tercihlerde her il yok:26:
Evet canım her il yok
merhaba ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum fakat matematik imkansız kafa basmıyorr matematiksiz bir yerlere gelebilirmiyim türkçem full sayılır tarih coğrafya vatandaşlık da fule yakın yapsam matematik olmadan da olurmu?????:2:
aynen bende senin gibiyim yaa
bu sorunun cevabını merak ediyorum
ama sanırsam sözel derslerle matematik açıgını kapatabiliriz :26:
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?