Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper daha ne istiyosun canım benim :)
olursun canım insan istedi mi herşeyi yapar bence
yaparsın canım korkma sen
Selam kızlar , ben de bu yıl ortaöğretim kpss gireceğim..hangi yayın alsam diye düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz var mı ?
yediiklim yargı ihtiyaç data....Selam kızlar , ben de bu yıl ortaöğretim kpss gireceğim..hangi yayın alsam diye düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz var mı ?
Teşekkürler..ihtiyacın 2012 LİSE-ÖNLİSANS Full set 75 tl . bunu alamayı düşünüyorum var mı alan iyi midir ? Bu arada puanlarda çok yüksek ve ayrıca bazı memurluklarda şart istiyolar..
Bazı sertifika fln istiyolar canım ya , bazıları da şu bölüm bu bölüm mezunu istiyo..tercih klavuzunda yazıyo inceledim..ben memur olmak isityorum sen ne olmak istiyosun ? çalışmaya başladın mı ?
Teşekkürler..ihtiyacın 2012 LİSE-ÖNLİSANS Full set 75 tl . bunu alamayı düşünüyorum var mı alan iyi midir ? Bu arada puanlarda çok yüksek ve ayrıca bazı memurluklarda şart istiyolar..
Bende meslek liseli değilim.. 2010 yılında girdin mi ? haberleşelim sürekli inş seneye memur olarak takılırız burda :)
Bu arada ben daha başlamadım çalışmaya , üniversitedeyim ben vizeler oluyo ondan vaktim yok şimdilik..hem kaynakta yok elimde şimdilik ama alacam
Merhaba cnm kuzenim bu setten almıştı ve çok memnun yeni başlayanlar için ideal bence.
olur canım tabii...
yok ben girmedim hiç daha önce..
sen girdin mi ?
inşallah inşallahh
güzel haberlerle burda oluruzz