Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalın derili olupta rinoplasti ameliyatı olan tecrübelerini aktarabilir mi
Geçen bir kızın burnu hoşuma gitti belli estetik olduğu sordum vs. Sekli güzel ama kızın burnu tıkalı haberi yok öyle burun deliği küçülmüş ki konusmasina yansiyor. Hatta ameliyat sonrası doktoruna nefes alamıyorum demiş burun etini mi ne yakmış doktor tekrar. Her sey göründüğü gibi de olmuyor bazen kusursuz görünen burun da nefeste sorun yasiyo mesela
Geçen bir kızın burnu hoşuma gitti belli estetik olduğu sordum vs. Sekli güzel ama kızın burnu tıkalı haberi yok öyle burun deliği küçülmüş ki konusmasina yansiyor. Hatta ameliyat sonrası doktoruna nefes alamıyorum demiş burun etini mi ne yakmış doktor tekrar. Her sey göründüğü gibi de olmuyor bazen kusursuz görünen burun da nefeste sorun yasiyo mesela
Aslinda dr bana isteğimi en basta sordu. Bende doğal olsun, barbie burun olmasin, burun kemigimi oymayin çünkü burnu tutan kemiktir. İleride düşme sikintisi olmasin dedim.