• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

Muzlupasta sana yine bi sorum olacak :17:
Dediğin seti alacağım önlisans yada ortaöğretim farketmiyor değil mi?
İçerikler aynı,farklı saatlerde yapılıyor ya sınavlar
Sorularda farklı olduğu için bi danışayım dedim

hanımlar başvurular ne zaman bitiyor :44:geç kalmadıysam bende şansımı denemeyi düşünüyorum
birde nereye başvuruda bulunacağım bilgilendirirseniz sevinirim:31:

Muzlupasta sana yine bi sorum olacak :17:
Dediğin seti alacağım önlisans yada ortaöğretim farketmiyor değil mi?
İçerikler aynı,farklı saatlerde yapılıyor ya sınavlar
Sorularda farklı olduğu için bi danışayım dedim

Canım dediğin gibi ayrı oturumlarda yapılıyor sınav ancak konuların,soruların içerikleri aynı ;)

hanımlar başvurular ne zaman bitiyor :44:geç kalmadıysam bende şansımı denemeyi düşünüyorum
birde nereye başvuruda bulunacağım bilgilendirirseniz sevinirim:31:

Son başvuru tarihi 11 temmuz canım...Okullarda,fakültelerde Ösym bürolarında yapılıyor başvurular...Ama ilk önce Halk bankası,Ziraat bankası ya da Vakıf bankasına 35 lira yatırman gerekiyor ;)

Bende ortaöğretimden gireceğim sınava ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitabını aldım içeriği çok güzel uyarılar notlar,geçmiş yıllara ait sorular vs çok iyi bi kaynak .. :)

Ben de dün ihtiyacın soru bnkası setinin siparişini verdim..dvd bile kazandım ;) iyi çalşmalar kuzum.

Saol canım,bende çalışmaya başlayayım da ilerleyen zamanlarda bende soru bankası-deneme falan almayı düşünüyorum
Bu yola başkoydum :1:
Geçen yılki matematik sorularını çözdüm,bilgilerim taze olduğu için yapabildim
Güvende geldi :9:

Kızlar bi sorum olacak
Ben ortaöğterim kpss'ye girmek istiyorum
Ama elimde sertifika,belge falan hiçbişey yok
İyi puan alırsam atanabileceğim biyerler var mı :43:

yaa kızlar nasıl gidiyor sınava hazırlık
bu sıcakta:5:

çalışabiliyor musunuz? konular bitti mi ?

Son düzenleme:
bende çocuk gelişimi lise mezunuyum ilk kez gırıcem sansımız cok az bılıyorum ama şans bı denemek lazım
hem bu sene son kez lıse mezunları alınıyorr allah yüzümüze baksın inşallahh:53::53:

kızlar bu aday işlem sistemine girmek için şifre veriyorlar ya basvuru yaparken siz o şifreyi yazıpta girebiliyor musunuz ösym nin sitesine ??????

Back