• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

kusura bakma canım yeni gördüm mesajı
ben düz lise mezunuyum pek tercih edebileceğim birşey yok yükseek puan almam lazım tercih etmem için ama kendimi denemek için girmek istiyorum
sen ne istiyorsun...

Memurluk isitorum ben 95 puan lazım onun içinde..

basladim coktanda ama ole fazla bakamiyorum öle evliyim pek vaktim olmuyo kararsiz olmamin nedenide eşimin işine bagli onun gidecegi yerde benim calişma imkanim olacakmmi baya karişik yani ben bolumumle ilgili bişeyler dusunuyorum okullarda. sinav la ilgili pek bi bilgim yok girenlere sormaya calişiyorum iki oturum oldugunu biliyorum ve mutlaka bilgisayar sertifikanin olmasi gerektiğni biliyorum sertifikanin olmasi sartmiş kursa gitcem bende tercih yaptiğimizida sertifikalri göstermiycek onlr bizim bilgilerimizde internet ortamindan goruncek miş

nasıl yani.. hepsinde şart mı sertifika

kızlar siz daha bilgilisiniz sanırım sınav konusunda biraz anlatsanıza ??

sınavı kazandıktan sonra her bölümde mutlaka mülakat oluyor mu ??

Mesela neyi merak ediyosun canım ?

Hayır , her meslek için mülakat yok. Ama her mesleğin kendine göre şartı var. ÖSYM'nin sitesinde var klavuzlar.

Mesela neyi merak ediyosun canım ?

Hayır , her meslek için mülakat yok. Ama her mesleğin kendine göre şartı var. ÖSYM'nin sitesinde var klavuzlar.

tesekkür ederim :16: ben baktımda bulamadım tam olarak.

çok merak ettigim seyler var ya pek bir bilgim yok çünkü:14:

mesela kazanırsan tercih yaptıgında kendi ilini secebiliyor musun ?

Tercihleri seçeceğin mesleğin iline göre seçiyosun canım :) yani alım olacak yerler çıkıyor sen 15 tane seçiyosun puanın yeterse geliyo

merhaba ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum fakat matematik imkansız kafa basmıyorr matematiksiz bir yerlere gelebilirmiyim türkçem full sayılır tarih coğrafya vatandaşlık da fule yakın yapsam matematik olmadan da olurmu?????:2:

merhaba ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum fakat matematik imkansız kafa basmıyorr matematiksiz bir yerlere gelebilirmiyim türkçem full sayılır tarih coğrafya vatandaşlık da fule yakın yapsam matematik olmadan da olurmu?????:2:

aynen bende senin gibiyim yaa:14::14:
bu sorunun cevabını merak ediyorum
ama sanırsam sözel derslerle matematik açıgını kapatabiliriz :26:
:44:

Back