• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

ben bir de bölümlleri merak ediyorum+evliyim ikametim olduğu yerde mi atanırım yoksa evli olmama rağmen başka il olur mu yada ben mi trcih ediyorum ili ayy hiç bir şey bilmiyorum aslında aydınlatın beniiiii:)))

Benimde matematiğim iyi , ama sözelim kötü. Tarih'im iyi değil :(

İl meselesine gelince puanınıza göre tercih yapıyorsunuz , Ama her il'de alım olmayabilir. Kpss 2012 puanı ile 3-4 kez alımlar olur. İhtiyaca göre iller veya kurumlar açıklanır ve ona göre tercih yapılır. Eş durumu nedeniyle 1-2 yıl çalışma zorunluluğu var diye biliyorum ama tam bir bilgim yok :)

oyleymiş bilgisayrsiz bi iş yok biliyorsun artik direk onu soruyorlar almakta fayda var arkadsm da girecek sinava o aldi ben zamn farki ile kacirdim kursu simdi yaz kursuna gitcem istanbulda

hadi ya sınava kadar hem dersler hem kurs zor olur ya:18:
netcezz şimdi ya:43:

ya iki gündür katipliğe takıldım aslında ama henüz az kelime yazabiliyorum bide ne kadar yapmak gerek..ee bide lise mezunuyum suan zor olmaz mı alınmam açıktanda işletme okuyorum??

en az hiç yanlişin olmadan 100 veya 150 kelime yazman lazim benim gorumcem surekli giriyo oda işletme okuyo aciktan sen klavyeni bile alip gidebilirsin sinava buna izin veriyolar ama braz zor girmek katipliğe görumcem sinavda filan geçyo mulakatta eleniyor torpıl işi de cok

Bayanlar ben üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ama kpssde de şansımı denemek istiyorum
Ama kpssden pek anlamıyorum
Başvurular ne zaman? ve hangi dersler var ?

kızlar lise mezunuyum açıktan dış ticaret okuyorum KPSS ye girmek istiyorum katiplik için fakat hazırlanabilir miyim neler yapmam gerek bilmiyorum :/

sınav eylulde hazırlanabilirsin ınternetten bölümlere konulara bak bi program yap kendıne klavye calısmayı ıhmal etme ama biliosun barajı gecsen bile alıolar katiplk ıcın ama 120 fln yazmk lazm

bende hazırlanıyorum..lise mezunları için zor diyolar tedirgin oluyorum ama inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

bende hazırlanıyorum kızlarr coğrafya bitti türkçe bitti tarihte de yarıyı geçtim gibi bi matematik bi de anayasa kalcak inş. mat. 15 yapıyorum çalışınca bi 25 olur heralde inşallah :9:

selam kızlar herkese kolay gelsin
benm kafam çok karışık ben düz lise mezunuyum
kpss de ne kadar şansım var bir de hangi bölümlere tercih yapabiliyorum
bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz çok kafam karışık:44::44::44:

kızlar selammm.hepinize başarılar diliyorummm.şimdi ben meslek lisesi çıkışıyım meslek lisesi için puanlar ortalama nedir bilen var mı??

bende hazırlanıyorum kızlarr coğrafya bitti türkçe bitti tarihte de yarıyı geçtim gibi bi matematik bi de anayasa kalcak inş. mat. 15 yapıyorum çalışınca bi 25 olur heralde inşallah :9:[/QUOT
canım cok ıyı gıdıyorsun bende turkce ,matematık ve tarıh bıttı cografyada yarıya yaklastım ama cografyaya ara verıp anayasa calısmayı dusunuyorum canım sen oncekı senelerde sınava gırdınmı gırdıysen kac puan aldın.?

bende hazırlanıyorum kızlarr coğrafya bitti türkçe bitti tarihte de yarıyı geçtim gibi bi matematik bi de anayasa kalcak inş. mat. 15 yapıyorum çalışınca bi 25 olur heralde inşallah :9:[/QUOT
canım cok ıyı gıdıyorsun bende turkce ,matematık ve tarıh bıttı cografyada yarıya yaklastım ama cografyaya ara verıp anayasa calısmayı dusunuyorum canım sen oncekı senelerde sınava gırdınmı gırdıysen kac puan aldın.?

yok canım bu ilk girişim olcak inş iyi puanlar alıcaz :) ben anayasayı en sona bırakıyorum tekrar etmek istemiyorum onu tarih yeterince başıma dert zaten bitmek üzere sonra matematige başlıcam en sona anayasa bu sırada tarih ve cografyayı da elden bırakmamak lazım coğrafya unutulmuyo ama tarih çok nankörrr:19:

bana da coğrafya çok zor geliyo dağlar akarcaylar nehirler :( şehir şehir hepsi ayrılmış en büyüğü en küçüğü diye karacandan çalışıyorum kitap mı çok detaylı ben mi anlamıyorum bilmiyorum kızlar :(( ezberimde iyiydi aslında ama nasıl olcak bilmiyorumm :( traihte de yarıya geldim.türkçede sworun yok zaten

yok canım bu ilk girişim olcak inş iyi puanlar alıcaz :) ben anayasayı en sona bırakıyorum tekrar etmek istemiyorum onu tarih yeterince başıma dert zaten bitmek üzere sonra matematige başlıcam en sona anayasa bu sırada tarih ve cografyayı da elden bırakmamak lazım coğrafya unutulmuyo ama tarih çok nankörrr:19:
hangı bolum mezunusun canım

Back