• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

cnm yeni başlayanlar için ideal dereken ? benim temelim var yani şöyle bi durum var ( sözelciler matematik yapamaz onlara kolay anlatımlı anlayabileceği şekilde konu anlatım soru bankası olur. ama sayısal bi öğrenci için basit anlatıma ve kolay sorulara gerek yoktur) bu açıdan değerlendirirsen çok mu basit acaba , yani bilmeyenler için mi ?

Açıkçası ben alıp incelemediğim için soruna cevap veremiycem ama kuzenimin hiç temeli yoktu araştırdı en sonunda ihtiyaca karar verdi ve şu anda çok memnun. Tabi burdan söylemekle olmaz senin gidip kitapları incelemen lazım sana göre çok basitse tabiki alma.

Sana tavsiyem konu anlatımını bitirdikten sonra çözümlü soru bankalarıyla bir süre soru çözmen bu şekilde pekiştirirsin konuları daha sonra soru bankası ve denemelere geç. bu yöntem bende işe yaradı baya :34:

selam kızlar beni de alırmısınız aranıza:46::46:
nasipse bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum...

selam kızlar beni de alırmısınız aranıza:46::46:
nasipse bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum...

ne demek tatlımm buyurr
hosgeldinn:54::54:

hayırlısı olsun canım
inşallah basarılı olursun ...
başladın mı calışmaya ?

ne demek tatlımm buyurr
hosgeldinn:54::54:

hayırlısı olsun canım
inşallah basarılı olursun ...
başladın mı calışmaya ?

hoş buldum canım
hepimiz için hayırlısı olsun inş.
daha başlamadım ama en yakın zamanda başlayacam canım

Açıkçası ben alıp incelemediğim için soruna cevap veremiycem ama kuzenimin hiç temeli yoktu araştırdı en sonunda ihtiyaca karar verdi ve şu anda çok memnun. Tabi burdan söylemekle olmaz senin gidip kitapları incelemen lazım sana göre çok basitse tabiki alma.

Sana tavsiyem konu anlatımını bitirdikten sonra çözümlü soru bankalarıyla bir süre soru çözmen bu şekilde pekiştirirsin konuları daha sonra soru bankası ve denemelere geç. bu yöntem bende işe yaradı baya :34:

Tavsiyen ve değerli yorumun için teşekkür ederim :)

cnm çok istiyorum bir yerelere girmeye ama gel gör ki puanlar çok yüksek , alım az olduğu için

:5: evet ya bende o yönden biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı be tatlım.
biz yine de elimizden gelenin fazlasıyla calısalım;
inanıyorum ki basarırız..bize de bir şans dogar
olumsuz düşünmemeye calış canım.

bende ihtiyacin k,tabni aldim sordum 75 tl dediler internetten aldim 35 e geldi cok guzel anlatiyor meslek lisesi kuaförluk bolumu meznuum halen neyi sececegime karar veremedim bende dusunuyorum oyle

Hoşgeldin canım , Buradan ortaöğretim kpss'ye girecekler irtibatta olalım =)

Sen ne istiyosun ?

kusura bakma canım yeni gördüm mesajı
ben düz lise mezunuyum pek tercih edebileceğim birşey yok yükseek puan almam lazım tercih etmem için ama kendimi denemek için girmek istiyorum
sen ne istiyorsun...

bende ihtiyacin k,tabni aldim sordum 75 tl dediler internetten aldim 35 e geldi cok guzel anlatiyor meslek lisesi kuaförluk bolumu meznuum halen neyi sececegime karar veremedim bende dusunuyorum oyle

çalısmaya basladın mı canım ?
hazırlıklara devam etde mutlaka bir secenek olusur kafanda..
sınav ve secenekler hakkında bilgin var mı canım ?

Bende 2012 Kpssye giricem Katiplik istiyorum. İnşallah olur :))

çalısmaya basladın mı canım ?
hazırlıklara devam etde mutlaka bir secenek olusur kafanda..
sınav ve secenekler hakkında bilgin var mı canım ?

basladim coktanda ama ole fazla bakamiyorum öle evliyim pek vaktim olmuyo kararsiz olmamin nedenide eşimin işine bagli onun gidecegi yerde benim calişma imkanim olacakmmi baya karişik yani ben bolumumle ilgili bişeyler dusunuyorum okullarda. sinav la ilgili pek bi bilgim yok girenlere sormaya calişiyorum iki oturum oldugunu biliyorum ve mutlaka bilgisayar sertifikanin olmasi gerektiğni biliyorum sertifikanin olmasi sartmiş kursa gitcem bende tercih yaptiğimizida sertifikalri göstermiycek onlr bizim bilgilerimizde internet ortamindan goruncek miş

Bende 2012 Kpssye giricem Katiplik istiyorum. İnşallah olur :))

inşalh olur benim gorumcem suerkli giriyo bu sinava sınavda geciyo cok guzel yaziyo fazlaasi ile ama mulakatta eliyolar birinci olan arkadsi bile elediler bu katiplkte neden bole oluyo anlayamadim sans sizden yana olur inşlah

Back