lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

Selam kızlar , ben de bu yıl ortaöğretim kpss gireceğim..hangi yayın alsam diye düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz var mı ?

Selam kızlar , ben de bu yıl ortaöğretim kpss gireceğim..hangi yayın alsam diye düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz var mı ?
yediiklim yargı ihtiyaç data....
soruları çok güzel ve kaliteli..... konu anlatımları da öyle.... başarılarrr

Teşekkürler..ihtiyacın 2012 LİSE-ÖNLİSANS Full set 75 tl . bunu alamayı düşünüyorum var mı alan iyi midir ? Bu arada puanlarda çok yüksek ve ayrıca bazı memurluklarda şart istiyolar..

Teşekkürler..ihtiyacın 2012 LİSE-ÖNLİSANS Full set 75 tl . bunu alamayı düşünüyorum var mı alan iyi midir ? Bu arada puanlarda çok yüksek ve ayrıca bazı memurluklarda şart istiyolar..

nasıl yani canım

Bazı sertifika fln istiyolar canım ya , bazıları da şu bölüm bu bölüm mezunu istiyo..tercih klavuzunda yazıyo inceledim..ben memur olmak isityorum sen ne olmak istiyosun ? çalışmaya başladın mı ?

Bazı sertifika fln istiyolar canım ya , bazıları da şu bölüm bu bölüm mezunu istiyo..tercih klavuzunda yazıyo inceledim..ben memur olmak isityorum sen ne olmak istiyosun ? çalışmaya başladın mı ?

bende memurluk istiyorum canım.
zaten o setifika veya ayrı bölümden mezun olanları istemeleri meslek liseleri için.
ve bildigim kadarıyla onlar daha sanslılar.
ben meslek lisesi mezunu degilim sen ?
bide calısmaya basladım bakalım şimdilik iyi gidiyor
sende basladın mı ?

Bende meslek liseli değilim.. 2010 yılında girdin mi ? haberleşelim sürekli inş seneye memur olarak takılırız burda :)

Bu arada ben daha başlamadım çalışmaya , üniversitedeyim ben vizeler oluyo ondan vaktim yok şimdilik..hem kaynakta yok elimde şimdilik ama alacam

Merhaba cnm kuzenim bu setten almıştı ve çok memnun yeni başlayanlar için ideal bence.

Bende meslek liseli değilim.. 2010 yılında girdin mi ? haberleşelim sürekli inş seneye memur olarak takılırız burda :)

olur canım tabii...
yok ben girmedim hiç daha önce..
sen girdin mi ?

inşallah inşallahh
güzel haberlerle burda oluruzz

Merhaba cnm kuzenim bu setten almıştı ve çok memnun yeni başlayanlar için ideal bence.

cnm yeni başlayanlar için ideal dereken ? benim temelim var yani şöyle bi durum var ( sözelciler matematik yapamaz onlara kolay anlatımlı anlayabileceği şekilde konu anlatım soru bankası olur. ama sayısal bi öğrenci için basit anlatıma ve kolay sorulara gerek yoktur) bu açıdan değerlendirirsen çok mu basit acaba , yani bilmeyenler için mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…