• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

Canım 81 puan almıştım. Kaç net yaptığımı inan hiç hatırlamıyorum şimdi 75-80net falandı büyük ihtimalle:26:

lise mezunları için çok zor diyolar ama ne güzel sen basarmıssın canım..inşallah bizde yapabiliriz:44:

evet canım zor ama ımkansız degıl bak basaran arkadaslarımız var neden dıger basaranlar bız olmayalım demı ama

amin inşallah canım ya. haklısın çok zor diyorlar ama imkansız da degildir heralde:26:
inşallah bizde zoru başarırız.:10:

amin inşallah canım ya. haklısın çok zor diyorlar ama imkansız da degildir heralde:26:
inşallah bizde zoru başarırız.:10:[/
canım ınanmak basarmanın yarısıdır bız yarısını basardık bıle gerıye konuları bıtrmek kalıyor benım hedefım en az 90 senın hedefın kac

inşallah bizde zoru başarırız.:10:[/
canım ınanmak basarmanın yarısıdır bız yarısını basardık bıle gerıye konuları bıtrmek kalıyor benım hedefım en az 90 senın hedefın kac
benimde 90-95 canım .zaten lise mezunlarının en az o kadar almaları gerekliymiş atanma olabilmesi için.. bakalım yaa belki çok çalısırsak yaparız canım .
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım

benimde 90-95 canım .zaten lise mezunlarının en az o kadar almaları gerekliymiş atanma olabilmesi için.. bakalım yaa belki çok çalısırsak yaparız canım .
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım

evet canım basladım benım turkce matematık cok ıyı tarıhte yarın bıtıcek 2 haftada tekrar edıcem bu ayın sonuna tarıhte bıtmıs olucak yanı sonrada cografyaya gecıcem

bende lise mezunuyum meslek lisesi bu sene bende gircem sinava ama daha ne secebilecegime karar vermedim aklimda tek bir tane bile fikir yok

arkadaşlar ben de bu sene kpss ye girmeye karar verdim ama baktım puanlar çok yüksek ygs ye de kaydımı yaptırdım bu arada düz lise mezunuyum mezun olalı 10 sene oldu yani tam bir deli cesareti :)düz lise mezunu olarak aöf 2 yıllık sağlık tercih yapabilirmiyim kpss puanlurı düşük ve alım çok olduğu için saglık istiyorum hangii bölümleri tercih edebilirim önlisans olarak

işletmenlik sertifikam var kpss de bilgisayar işlitmeligi bölümünü tercih edebilirmiyim bu konuda hicbir bilgim yok yarrdım ederseniz sevinirim

arkadaşlar ben de bu sene kpss ye girmeye karar verdim ama baktım puanlar çok yüksek ygs ye de kaydımı yaptırdım bu arada düz lise mezunuyum mezun olalı 10 sene oldu yani tam bir deli cesareti :)düz lise mezunu olarak aöf 2 yıllık sağlık tercih yapabilirmiyim kpss puanlurı düşük ve alım çok olduğu için saglık istiyorum hangii bölümleri tercih edebilirim önlisans olarak

işletmenlik sertifikam var kpss de bilgisayar işlitmeligi bölümünü tercih edebilirmiyim bu konuda hicbir bilgim yok yarrdım ederseniz sevinirim

bende girecegim ama naparım konusunda hiç fikrim yok..ne bölüm seçicem neye göre secicem onu bile bilmiyorum

aöfden yapabilirsin tibbi sekreterlik var saglik olarak ama aöf de varmi bilemiyorum bakarsan bulursun ben görememiştim işletme yazbilrsin yine aöf beenim ablmda duz lise mezunu kamu yonetimi bitirdi 4 senelik oda tercih yapcak ama bu sene cok yuksekmiş puanalr 70 le saglik aliniyomus tibbi sekreterlik oyle duydum

arkadaslar merhaba bende gırmeyı dusunuyorum teknık lıse elektronık mezunuyum
hersey hazır kıtaplarımda ama bıraz cesaretım yok

arkadaslar merhaba bende gırmeyı dusunuyorum teknık lıse elektronık mezunuyum
hersey hazır kıtaplarımda ama bıraz cesaretım yok

:59:biraz zor mesele ama azcık cesaretini toplarsan geriside gelir bence canım..Allah yardım etsin hepimize.

Back