- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
canımcım bölümün ne?
ayrıca diyelim edebiyat mezunusun doğrudan edebiyat öğretmenliği tezliye de başvuru yapabiliyorsun ancak;
formasyonunu aldıktan sonra istersen tabi tezli bir programada başvurabilirsin...örneğin benim şimdi pdr yükseklisansım var ama ben başka bir bölüme taktım, doktoraya başvuracağım ama bilgi kazanmak ve daha kolay kabul edilebilmek için istersem düşündüğüm bölümün tezsizine de başvuru yapabilirim, bu bana engel değil....
Öncelikle binlerce kez teşekkürler... Ben mühendislik okuyorum fakat ablam edebiyat mezunu olacak... Şu ara çok kararsız kaldı yükseklisansını tezli mi tezsiz mi yapmak konusunda...
o yüzden biraz çok sorgular olduk... Senin sayende de aydınlanmış oldukk.. ilginden dolayı çok teşekkürler..a.s.a.s.
ben de okulöncesi öğretmeniyim EYLÜL de inşALLAH
Evet tuçe aynen söylediğin gibi benimle çalışmak istemiyor :1no2:
okula gittim danışmanımın değiştiğini söylediler.eski danışmanımın fazla öğrencisi varmış,
seminer konumda değişecek eski danışmanımla bu yeni atanan danışmanımın uğraştığı alanlar farklı,bilim dalları farklı.inşallah benim için iyi olur
Evet tuçe aynen söylediğin gibi benimle çalışmak istemiyor :1no2:
okula gittim danışmanımın değiştiğini söylediler.eski danışmanımın fazla öğrencisi varmış,
seminer konumda değişecek eski danışmanımla bu yeni atanan danışmanımın uğraştığı alanlar farklı,bilim dalları farklı.inşallah benim için iyi olur
inşallah kızlar yeni danışmanımla anlaşırım,yrd.doç.kendisi,sekreter iyi biri dedi.ama bende ilk defa duydum bu hocayı,yeni sanırım.kızlar yüksek lisansta toplam 7 ders almıştım.ama aldığım derslerle bu hocanın yakından uzaktan alakası yok.benim de yeni danışmanım bambaşka alanlarda çalışıyor,seminer konum değişecek hemde aldığım derslerin seminere yada teze pek katkısı olmamış olacak senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?