- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
konu anlatımlı benim bahsettiğim kitap iki kitabı var zaten anlatımlı, birisi başlangıç, biresi ileri, ben ileriyi çalışmıştım sadece. ama örnekleri falan sınavda çok iyi hatırladım, kitap tam önemli yerleri vurguluyor. lacivert bir kitaptı sanırım.
evet lacivert kitap....
ben de çok araştırdım, herkes onu tavsiye etmişti.....
bir arkadaşta çalışan herkes a düzetyi alır dedi...gözümde çok büyütmeme gerek yok mu o zaman...ingilizcem iyidir aslında...
canım sen o kitaptaki cümle kalıplarını dikkatle ve birkaç kere oku, aklında kalsın onlar, özellikle de ileri ünitedeki konular, göreceksin, sınavda aynı yapılar geliyor, hatırlıyorsun, ingilizcen de iyiymiş, o zaman ingilizceye daha az zaman ayırıp diğer sınavlara dikkatini verirsin belki. a.s.
iyi ama ben ingilizceyi iyice bir halletmeden başka bir derse geçmeyi düşünmüyorum..ingilizce bitince eşimden matematik dersi alacağım, les için...en sonda alan için çalışma yapacağım...ama benim acelem yok....a.s.
kızlar merhaba,
benim okul bu dönem bitti ara vermeden yükseğe başlayacağım sanırım başvuru cuma günü...
bende sizlerden biri olacağım :) yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım biraraburs yüzünden (tübitak busu istemiştim de bakalım artık hayırlısı) ama şimdi zaten iş falan da yok en azından yükseğe başlayıp vaktimi değerlendirmek istiyorum. sizce de mantıklı bir karar mı? bu dönem burs alamama ihtimalim büyük diğer dönem tekrar şansımı deneyeceğim aslında bir dönem bekleyip bursla okula başliyim diyor bir yanım ama bi yandan da vakit kaybına ne gerek var zaman akıp gidiyor diyorum sizce hangisi mantıklı?
imkanın varsa ara vermeden başla...
kızlar hasta olupta gıttıgım sınavım vardı ya bugun acıklandı
ucu ucuna bırakmıs hoca benı
ağlayasım geldı
ağlayasım geldı
ağlayasım geldı
çok üzüldüm canım ya...yükseklisansta bırakan hocayı da ilk defa duyuyorum, niye böyle yapmış ya.?
En azından E notu verebilirdi, sınava tekrar alınırdın, ortalamanı çok etkilemiyordur umarım. 3'ün altına düşmemen gerek canım, biliyorsundur zaten.
vallahı canım neden yaptıgını bılmıyorum
saol canım napalım saglık olsun
ben bir şey soracağım edebiyat bölümünden önce tezsiz yükseklisansla formasyon aldıktan sonra tezli yükseklisansta yapılabilir mi?
tezliye de başvurabilirsin doğrudan....tezsizi bitirmen tezli bir programa başvurmana da engel değil
öğretmenlik formasyonu aldıktan sonra yani tezsiz yükseklisans yaptıktan sonra tezli yğkseklisansta yapabilir miyim? ilgilendiğiniz için ayrıca çok teşekkürlerr:)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?