- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
slmmmm ben de geldimmmmm.....çalışma ekonomisi son sınıfım ama açıkçası yüksek lisans için nasıl hazırlanmak gerek bilemiyorum...süre kısıtlı diye girenlerden duyuyorum ama giren arkadaşlarımdan deneyimlerini almak istiyorum bi de iktisat olduğum için 80 alsam yeterli diyorlar ama ?? yine de en az kaç alsak kurtarırızz ...
ayrıcaa istatiksel olarak mayıstaki sınav kasımdan daha kolay oluyormuş öle mi yaa ? herkes umud peşindee soraym da aklımda kalmasın ben soruları incelemedim bilemiyorum amaaaa girenler söyleyiverirse çok sevinirim tşk edrimm
ayy canım tebrik ederim....darısı başıma inşallahBen geçen hafta cuma bitirdim sonunda kzılar artık çiçeği burnunda yüksek mühendisim. Darısı herkesin başına.
Artık hsonları ders çalışmak yok, işle beraber çok zor oldu ama atlattım sonunda çok şükür
güzel bir ales kitabı alırsan hazırlanman kolay olur....zaten türkçe mat yapacaksın...eğer okuma ve anlama gücün hızlıysa süre yetecektir...ayrıca çalışma ekonomisi okuduğuna göre mat da pek zorlanmazsın...ben sözelci olduğum için hazırlanmam daha uzun sürüyor...sen alabileceğin puanın en iyisini almaya çalış...ayrıca bol bol kitap okuduysan şimdiye kadar bunun da sana faydası olacaktır..
ayy canım tebrik ederim....darısı başıma inşallah
sağol canım...inşallahhh...........bu arada giren arkadaşlarımdan hangi yayındaki kitaplardan memnun kaldılklarını öğrenebilir miyim a.s.
ya arkadaşlar ben bu sene ekonometriden mezun olucam ortalamada sanırım 2.75-2.80 olucak...ben aslında dili ingilizce olan bir üniversitede yüksek lisans yapmak istiorm.(boğaziçi..vb)acaba bu ortalamayla mümkünmü?bir de başka böyle çok öenmli şartı var mı?
şimdi ben itü yü araştırdım.işletme ya da iktisat yüksek lisansında 2.75 ortalama(iktisatta istemiyor) ve alesten minimum 85 istiyor..ingilzce ile ilgili birşey yazmamışlar...ingilizce sınav yapıyorlar ama sınav geçilemese de hazırlık mı okutuyorlar acaba?bir bilginiz var mı?
anlaşılan herşey jüride bitiyor...kimisinden duydum ki mülakatta mesela işletme dersinin konularından bir soru soruorlarmış..kimisi de diyor ki genel bir konuşma oluyormuş ders sorusu olmuyormuş...çok soru sordum biliyorum ama sizce hangisinin dediği doğru yani mülakatlarda neler soruluyor?ben mülakatlardan çok korkuyorum :s
hımm anladım...çok teşekkürler cevaplarınız için..güz dönemi sınavını kaçırmıştm şimdi bahar dönemin de giricem alese..hoş iş bulursam sanırım yüksek yapamıcam ama yine de araştırıyım dedim..tekrardan teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?