- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
Arkadaşlar, merhaba! Uzun zamandır forumun "takipçisi" olmakla birlikte ilk defa mesaj atıyorum...Ben de YL yapıyorum ve bitti sayılır, ama önümde şu hepimizin gözümüzde çok büyüttüğümüz tez savunması var! Benim sizden ricam, birkaç cümle ile olsa dahi bu tez savunma sınavında yasadıklarınızı paylaşmanız...Bitirmiş olanlar, siz de hatırlarsınz ne karanlık günler bunlar...şu savunma öncesi günler!
Bu aşamada, etrafımdakilerden öğrendiklerim bunlar:
1. jüri için ikram edilecek bir seyler hazırlayıp okula getirirsiniz
2. jüri toplanır, siz ppt bir sunumla tezinizi anlatmaya çalışırsınız(15-20 dk.)
3. jüridekiler size soru sorarlar (bu kısım beni endişelendiriyor çünkü ne tür sorular sorulur bilmiyorum)
4. siz dışarı çıkarsınız, jüri karar verir, size bildirir...
Bunlara ek olarak, ya da olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....Ne zor bir dönemmiş bu yaaa!
Hepinize neşeli günler dilerim, bana da benim gibilere de bu sınavı atlatacak güç!:))
Bu aşamada, etrafımdakilerden öğrendiklerim bunlar:
1. jüri için ikram edilecek bir seyler hazırlayıp okula getirirsiniz
2. jüri toplanır, siz ppt bir sunumla tezinizi anlatmaya çalışırsınız(15-20 dk.)
3. jüridekiler size soru sorarlar (bu kısım beni endişelendiriyor çünkü ne tür sorular sorulur bilmiyorum)
4. siz dışarı çıkarsınız, jüri karar verir, size bildirir...
Bunlara ek olarak, ya da olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....Ne zor bir dönemmiş bu yaaa!
Hepinize neşeli günler dilerim, bana da benim gibilere de bu sınavı atlatacak güç!:))