- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
selam tuçe,enstitüye gittim.8 ders aldığımı 8 dersten birindende devamsızlıktan kaldığımı söyledim.zaten genel ortalama 7 ders üzerinden alınıyor dedi.9 derste alsan en yüksek puanlı 7 dersin ortalaması alınıyor dedi.danışmanımda kayıt yaparken sana yüksek lisans tezi verildiyse problem yoktur dedi zaten.içime su serptiler.yeni danışman hocamda şimdilik melek gibi.okulu dereceyle bitirdiği felan söyledimyüksek lisansını bitir yazık olmasın dedi.ve seminer konunla tez konunu aynı veririz.10 makalenin 2-3 tanesini seminer olarak verirsin dedi.Ben demeden söyledi.çok rahatladım sağolsun :Saruboceq::lepi:
Arkadaşlar size bir sorum olacak cevaplarsanız cok sevinirim Bu dönem Tarım Ekonomisi üzerine tezli yüksek lisansa başladım.Güz döneminde tezli işletmeye geçiş yapmak isiyorum..İşletme tezsizide kazandım ama tercihimi tarım ekonomisinden yana yaptım.Tekrardan mülakatamı girmem gerekecek yoksa baştanmı başvuru yapacagım. Birde aldıgım derslerden muaf olabilirmiyim? Yanıtlarsanız cok sevinirim..
Merhaba kızlar, ben de haziranda doktora yeterlik sınavına gireceğim teze başlamak için. Üstelik çalışma hayatı hiç hazırlanamıyorum. Dualarınızda beni de unutmayın.
sevgiler...a.s.
ben de aftan döndüm kızlar...
3 dersim bir seminer bir de tezim var...
benim merak ettiğim de şu...bize atanan danışmanın bilidm dalında mı hazırlıyoruz semineri ve tezi??
çünkü ben kendi danışmanımdan hiç ders almadım şimdiye kadar ve sevdiğim tezini yapmak istediğim konuyla hocanın hiç ilgisi yok...
yani bu danışmanımız kimse onun bilim dalında tez hazırlıycaz anlamına mı geliyor...istersen danışman değişikliği hakkı veriyorlar....
yani bu danışmanımız kimse onun bilim dalında tez hazırlıycaz anlamına mı geliyor...
yani bu danışmanımız kimse onun bilim dalında tez hazırlıycaz anlamına mı geliyor...
merhaba azımlı hedeflerı olan kızlar.şimdi bende sıze bısey somak ıstıyorum.cahıllıgıme verın ben işletme mezunuyum ve yuksek lısans yapmak ıstıyorum bır arkadasım nasılsa akademık karıyer dusunmuyosun tezsız yuksek lısan yap dedı tezsız yuksek lısansta ing.sartı aranmıyomus ve sadece 1 yıl suruyomus dogrumu?yoksa okullara goremı degısıyo ben uludagda yada çkalede yapmayı dusunuyorum.ben ısletme mezunuyum nekadar farklı bolumde yapabılırım yuksek lısansımı.aklım cok karısık yardımcı olursanız cok sevınırım...
çok tşk.ederım hayatım.bakalım işimde henuz yenıyım oturtmaya bakıyorum bıde malı müş.sınavımda var bırde cıddı bı ılıskım hayatım buara bıraz belırsız hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı....hayatım okullara göre değişebilir ingilizce şartı ama genelde istiyorlar..süresi de kesin 1 yıl diye bir şey yok, 1.5 dönem ders yarım dönem proje olan okullarda var...ayrıca senin başvuru yapmak istediğin bölümlerin şartlarına bak, işletme mezunu alıyorlarsa ne ala....
Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programlarına başvuran öğrencilerden yabancı dil sınav sonuç belgesi istenmemektedir. uludağ üniversitesi ama diğer programlarda istiyorlar örneğin...üniversitelerin enstitülerine girip şartlarına bakabilirsin...
çok tşk.ederım hayatım.bakalım işimde henuz yenıyım oturtmaya bakıyorum bıde malı müş.sınavımda var bırde cıddı bı ılıskım hayatım buara bıraz belırsız hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?