Lily86'nın Diyet Günlüğü

bn de yemekte çok ağırımdır hatta arkadaslarım cok yavaşsın derler ama onlar da 1 simidi 3-4dk gibi kısa bir zamanda yutuyorlar bana en az 10dk lazım o da alelacele halim yani...

hatta bu arkadaslarımdan en hızlı yiyeni dal gibi bana cok yavaş yiyorsun der ama napayım kimseye göre kendimi ayarlayamam yaaa....hem hızlı yiyince bnm midem agrıyor, hazım zorlaşıyor
bonne nuit ma puce :)) quoi de neuf?

je ne comprende pas:44:neuf-9 demek o kadarını biliyorum
liliiiiim bebişiiim romantik dizi izleyip hayallere dalıyorum 2 gündür hey gidi gençlik

sorma ben de aynıyım bu aralar hülyalara dalıp gidiyorumneden acaba???
lilycim naber nasılsın
iyi diyelim iyi olalım tatlım yaaa yaptığım yaramazlıkların utancı içerisindeyim

Son düzenleme:
selam kızlar
bugun bi girdim siteye ki herkesin günlüklerinin ismi değişmiş sadece ....nin günlüğü olmuş Allahtan bnm gunluğumn ismi sadece başına lily86nın gelmiş de komple değişmemiş ama yani keşke bizi bilgilendirselerdi yoksa tabii lafım yok demek ki böylesi uygunmuş ama şaşırdım yine de...
neyse, işte size dünkü raporumu vereyim utançla
sabah - 10:00
- lorlu yeşillikli salata
- yumurta salatası (domatesli maydanozlu)
- çay
- 2 dl tahıllı ekmek

öğle - 14:00
3 ceviz+3dl üzümlü kek

16:00 - 1 tabak bol yeşillikli baharatlı kısır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/484834-diyet-kisir-tarifi.html

21:00
2-3 ceviz+2dl cevizli üzümlü keküstüne 2 çay kaşığı kadar da çokokrem yedim

su - 1,5-2lt olmuştur
spor - müzik eşliğinde yarım saat leslie+zumba hareketleriyle karışık bir spor işteuydurmasyon yani

yaaa muhabbetlerimizi özledim nerde bu insanlar lilyiiim duy sesimi ((

bu arada canım quoi de neuf kalıp halinde kullanıldığında "ne var ne yok" demek oluyor. ingilizcedeki what's up gibi yani.. son zamanlarda neler yapıyosun anlamına da gelebilir.

bu arada herkes forumun yokluğunda kendini salmışa benziyor :)
ben de bi türlü adam gibi devam edemiyorum ya ve kilom 75'e çakılmış durumda şu anda.
regl oldum ona yoruyorum, inşallah öyledir ((

bu arada herkes forumun yokluğunda kendini salmışa benziyor :)
ben de bi türlü adam gibi devam edemiyorum ya ve kilom 75'e çakılmış durumda şu anda.
regl oldum ona yoruyorum, inşallah öyledir ((
sağol tatlım fransızca açıklama için whats up? hmmmm
bien, merci beaucoup mademoisselle et toi???
süper diyemiyorum maalesef idare eder işte...
ya foruma bu aralar giremiyorum ev kalabalık biri olmazsa biri oluyor ve ben kendimle baş başa kalamıyorum
işin kötü tarafın bilgisayar bnm odada yani internete girmediğim zamanlarda da şöyle kafamı dinleyim diyemiyorm
ben de hastanede her ne kadar 73,8i görsemde evdeki tartı 75ti şimdi 77 civarında
ama işte o da sapıttı yaaaa
ince giyiniyorum 78 gösteriyor kalın giyiniyorum 77 gösteriyor denedim tartıda bi bozukluk var sanırım
ben de saldım motivasyon iyice düştü ki biliyorsunuz ben hep pozitif, amannn bugun bozdum diyeti ama moralim yerinde derdim şimdi o da gitti
hem havalardan sanırım, hem evin durumundan hem de bilgisayar da yavaşladı iyice zorluyor beni yorum yaparken
seninki de geçicidir tatlım yaa regl bitince eski düzene dönersin bnm de kendime gelmem lazım artık

lilycim
nasılsın
tartılar sapıtabilio
ben tefali attım bu yüzden
yeni aldım
sen bakma ona

o nefis üzümlü kekler olmasaydi süper bi menü olurdu canimmm ama bosver ben dün neler yedim bi okusan
haftasonu oluyor öyle malesefff. önemlisi olsan devam etmek ve pes etmemek dimi tatlimm
sen yinede sporunu yapmissin ben dün yapamadim malesef

lilycim
nasılsın
tartılar sapıtabilio
ben tefali attım bu yüzden
yeni aldım
sen bakma ona
cnmmmmm
iyiyim tatlım şükür
sağol destek için ben de yeni almak istiyorum ama çalışmıyorum ya onun için isteyemiyorum bana tartı alın diye bi de tek koyabileceğim yer salon orada da devamlı yer değiştiriliyor misafir gelince ya da temizlikte
bnm odada her yer halı sadece küçük bir alan değil o da tartı için yetersiz işte
gelcem sana da bugun öğlen bilgisyar cok yavaştı zorladı ben de sinirlendim kapattım ondan takip edemedim kimseyi ki uzun zamandan sonra bi müsait vakit buldum o da olmadı maalesef
tatlım aslında sporu da yapasım yoktu müzik dinliyordum gece dedim "yeter artık çok oturdun kalk da biraz hareket et"yani öyle oldu ve yarım saate yakın yaptım işte

Son düzenleme:
tartilarin yeri degisince gosterdigi rakam degisiyor.
Tartiyi alip 3 adim atip tartiyi tekrar yere koyarak 3 kg vermek mumkun :)
e iyisi banyoya sabit bi yere koymak veya yer karolarindan ta nerde durdugunu akilda tutmak.

gelcem sana da bugun öğlen bilgisyar cok yavaştı zorladı ben de sinirlendim kapattım ondan takip edemedim kimseyi ki uzun zamandan sonra bi müsait vakit buldum o da olmadı maalesef
tatlım aslında sporu da yapasım yoktu müzik dinliyordum gece dedim "yeter artık çok oturdun kalk da biraz hareket et"yani öyle oldu ve yarım saate yakın yaptım işte
[/QUOTE]

iyi yapmissin tatlim 30dk az degil yani, her hareket faydali :)

Son düzenleme:

cevizli üzümlü kek bayılırımmmmmm,haftasonu herkes sapıtıyo canım,resmen kendimizi şartladık haftasonu cozutucaz die
haftaiçi tam toparlıyoz derken hopppp gene hafta sonu geldi,:18:
bende 57 çakıldım kaldım ama almadığıma şükür ediyorum

merhaba canım nasılsın kaçgündür ne sen bana ne ben sana uğramamışız
menünde kekler haricinde gayet iyi bide 9 da yemişsin
bu aralar benim canımda tuzlu kabuklu fındık, fıstık, kaju felan istiyoo yersem 1 kase yerim die korkuyorum
nie hepimiz cozuttuk yaa kilo verikçe yiyoruz sürekliii
buna dur dielim hepimiz düzelelimm

tartilarin yeri degisince gosterdigi rakam degisiyor.
Tartiyi alip 3 adim atip tartiyi tekrar yere koyarak 3 kg vermek mumkun :)
e iyisi banyoya sabit bi yere koymak veya yer karolarindan ta nerde durdugunu akilda tutmak.
ya bizim banyoda duramaz herhalde kimse istemez çıkar onu ordan derler

bi de ztn salonda fayansın üstünde (tek boş yer orası) ama işte arada yeri oynayabiliyor ztn eski basküllerden
iyi yapmissin tatlim 30dk az degil yani, her hareket faydali :)
öyle tatlım bnmki şartlamadan ziyade motivasyon düşüklüğünden
kış depresyonuna girdim heralde

bi de ev kalabalık her yaprığım göze batıyor kendi evimde diken üstündeyim yani... valla tatlım ben kendi topiğime bile zor girebiliyorum hiç heves kalmadı bende ki herkese moral bozmak yok derdim şimdi bnm morale cok ihtiyacım var bi de internete rahatça girebiliyor olsam ztn motivasyon da gelecek de işte evde hiçbir şey yapamamak sıkıyor insanı

selam herkese
dün sabah saat 11 gibi kahvaltı yaptık kardeşimle, tam brunch oldu onun sevdiği şeyleri yaptım

sabah - 11:00
- 1/3 tabak kadar patates kavurması (az yağda teflonda bol baharatlı)
- önceki günden kalan azıcık lor salatasını yedim (1 tatlı kaşığı kadar)
- 1,5 tam tahıllı yağsız tost (kaşarlı)
- 2 yeşil zeytin
- çay

ara - 12:30 - çayla 100g kadar petibör bisküvi (yarım pkt kadardı)

akşam - 17:00
- 2.5 kepçe tarhana çorbası
- 3 köfte (patatesinden yemedim)
- 3 yk zeytinyağlı pırasa
- bol yeşil salata (havuç+turp da vardı)
- 1 tane etsiz (lahana sarması annem tat diye verdi)

ara - 21:00
- 2 avuç yer fıstığı

spor yok ev kalabalık yapamadım, pc de açamadım
su - 1,5-2 lt

1000kalori falandır herhalde en fazla 1200civarında

Son düzenleme:
selam tekrar
gelelim bugune...

sabah - 09:00
- 1-2dl tahıllı ekmek (1mi yedim 2 mi hatırlayamadım:44:)
- salçalı yumurta
- 1-2 yeşil zeytin
- domates
- 2 çay kaşığı bal
- çay

öğle - 14:00
- 1 muz
- 1 avuç yaban mersini

acıktım annemle dışarı çıkacaktın hemen bunları atıştırdım
1.5 saat kadar gezdik bunun en az yarım saati yürüyüş ztn internete girmedim yani leslie ya da zumba yapamadım artık bunu spordan sayıyorum

16:00 - 6 minik etsiz lahana sarması (napayım acıkmıştım)

akşam - 19:00
2 küçük ıspanaklı sac böreği (az yağlı-tuzsuz)+2-3 yk yogurt

aslında bir taneyle yetinirdim ama birini arada tırtıklayarak yedim yani saat 6-7 arasında diğerini de oturup annemle yedik çayla

bu arada ben pişirdim sacda
annem dedi güzel pişiriyorsun, yakmadın hiç
hamur açmayı da azıcık becerdim eee dersi derste öğrenmek için annemi izledim yaparken
neyse işe pişirici olarak başlayıp çıraklığı tamamlayalım da zamanla ustalığa da geçeriz inşallah

spor - en az yarım saat yürüyüş
su - şimdiye kadar 6-7 bardak oldu işte 1.5ltyi geçti bir iki bardakla 2ye tamamlarım birazdan

bu akşam çok karbonhidrat oldu maalesef
ama dikkat edeceğim mecburum
kendime en fazla yılbaşına kadar izin verdim
1 Ocak tamamiyle yeni başlangıç olmalı bnm için
eminim o günden itibaren kaybettiğim motivasyonu da geri kazanırım

şimdilik hepinize sevgiler, iyi geceler...

menü süper tatlimmmmmmmmmmmmmmmmm
spor olsaydi daha iyi olurdu ama olsun artik

6 minik lahana sarmasindan bisey olmaz tatlimmm
bu menünde süper kizzz, bence kendini hic salmiyorsun menülerin cok iyi
sac böregini kendin yapmissin, seni ogluma alacam
aferinnnn baya hamaratsinnn

moral ve motivasyon için çooooooookkkk teşekkürler cnm bnmmmmmm
hamarat değilim aslında yaaaaaaaa
anneme bakarak ben epey beceriksizim ama işte yaş kemale ermeye başlayınca o kadar akademik bilginin yanında diyorsun azıcık mutfakla ilgili evle ilgili de öğrensem iyi olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…