• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

lilymmmm bana göre menün cok kalorili degil gayet güzel.
dedigin gibi tatlilar fazla olmus ama sütlü tatli yemissin.
tatli ihtiyacini aldin artik önümüzdeki günlerde veya haftalarda yemezsin olur biter:16:
neeeeeeee sabah6da mi yattin kiz ne yaptin sabaha kadar:1:
ben gök gürültüsü ve yagmurda uyumasini bayilirimmmm bu arada:1:
hele bide gece yatakta yatarken yagmur cama vuruyor ya o sese bayiliyorum:52:
valla bnm için de sorun değil ama resmen yer sallanıyor ev başımıza göçecek gibi ztn ben 2 kat yorganın altındayken bile ayaklarım buz keser o da uyutmaz beni....
afiyet olsun lilycim
menüm çok kalorili değil diyorsun bi ben öğrenemedim şu kalori hesaplama olayını
eger kalorisi yüksek değilse bişe diyemicem ama bana fazla geldi
bu aralar sen kendini bi saldın sende farkındasın
bırak şu montiyi gerçi montiye uydugunda yok buaralar:1:
gene en iyisi kendi yaptığımız liste
buaralar benimde topiğime ugramıyon bekliyorm yorumlarını
tatlım valla kalori hesabını bile 10 yıldan fazla zamandr okuduklarımdan sonra daha yeni yeni yapmaya başladım ben belli bir siteye bağlı kalmıyorum kendim bildiğim kadarıyla yapıyorum tam olarak öğrendim diyemem hala eksiğim çok ama yediklerimi ölçmek yeterli oluyor bnm için ama illa ki öğrenmek zorunda değilsin
montiyi toplamda 5 gün yaptım bu aralar hiç yapmadım saldığımın da farkındayım nedenlerini yazdım biraz önce...

patatesi hasladiktan sona sogutmanin glisemik indeksi dusurdugu bilgisini paylasaim.

Felekten bir gun calmissin canim yeme anlaminda afiyet olsun ama ben sunu anladim ki:

beni yemek ve spor yapmamak yatmak mutlu edecegine mutsuz ediyor. Yani mutlu olabilmem icin tatlilar borekler degil diyet ve spor lazim artik bunla da zayiflarim herhalde :D yani felekten gunleri bitirip diyetine sporuna donsen eminim daha memnun olacaksin kendinden.

Gecen ben de tepsinin yarisi tezgahin ustunde
yarisi disarda dururken, tezgahin ustunde olam kisimda dura bardai aldim ve diger tarataki kocaman cam kase tuz buz oldu. Iki gun toplamadim ustelik en son toplarken de elime batirdim camlari... Tam mutsuzluk kaynagi gecmis olsun.
tatlım dün gece buna yorum yaparken elektrikler kesildi ve ben raporumu sizlerle paylaşamadan, sporumu da yapamadan yatmak zorunda kaldıım:14:
patates konusunu biliyordum ben de geçenlerde öğrendim bu arada bir gece daha üstünden geçip de tüketilirse, içindeki nişastanın biraz yapısı bozuluyormuş o da o kadar zararlı bir halden çıkıp şekeri fazla yükseltmiyormuş
bu cam kırıntı toplama işini dün bitirdim valla yoruldum 2 gün üst üste... bi de mutfak bu durduğu gibi durmaz ki araya yemek, bulaşık falan giriyor onları toparlamadan da süpürge açılmıyor
bu aralar bu şekilde beslenmek beni de mutsuz ediyor bu cok dogru ben spor yaparken aynı zamanda eğleniyorum bu da beni daha neşeli bir insan yapıyor bir de beslenmeyi de bozdum ya üzülüyorum herkes bana soru soruyor danışıyor ben kötü örnek olursam olmaz ki...yaptığım eleştiri ve yorumların değeri kalmaz
sendemi püskevitçi oldun kızzz
afiyet olsun lilyyy...
menü güzel ne zamndır patates salatası yemiyodum ama canım çekmedi kiiiiii bil bakalım neden
bu saate azıma kadar tokum ondan
he valla yaaa...
şu tırtıklama işinden vazgeçmem lazım gamzem...

Son düzenleme:
sabah - 13:00 (sabah 6da yattım 12den sonra kalktım)
- yarım simit (küçük bir simitti)
- patatesli yumurta (kardeşimle ikimize yaptım çogunu ona koydum ben minik bir tabağa aldım kendime)
- 1 dl bisküvili pasta (yaa çokokrem yememek için onu yedim)

akşam - 18:00
- 6-7 yk kıymalı ıspanak
- 5 lahana sarma
- 6-7 yk yogurt
- 1 çatal da pırasa yemeği (yemekten önce atıştırdım)

20:30 - çayın yanında küçük bir dl üzümlü kek (akşam annem ayıptır söylemesi 2 tepsi yaptı ev koktu dedim 1 küçük parça yiyeceğim)

su 1.5lt anca oldu
spor yapamadım elektrikler kesildi ama mutfakta cam toplama operasyonu ve ev işleri yeterince yordu ama tabii spor olarak saymıyorum ben...

selam herkese:3:
bugunu de yazayım da...
sporumu da yaptım gururla paylaşıyorum:8:
bir de yabancı bir sitede bir diyet programına üye oldum
orada içinde buğday olan herşey ve beyaz şeyler yasak, bazı süt ürünleri hariç ne oldugunu yazmamışlar ama sanırım light süt falandır
onu uygulayacagım genelde ilk hafta 2-3kg sonrasında da 0,5-1kg haftada veriliyormuş

sabah - 10:30 (geç kalktım yine:17:)
- 2-3 dl kepek ekmeği (çok ince dilimledim bir de etimek büyüklüğündeydi)
- 10-12 yeşil zeytin (peynir cnm istemedi zeytine hücum ettim ben de)
- 2-3 çay kaşığı bal
- 3-4 bardak çay

spor - 15dk zumba cardio (maalesef ev halkı böldü hevesim kaçtı) + 100 bacak hareketi+ 1 mil leslie (5milin ilk mili-12dk) yani yaklaşık 30dk spor yapmış oldum

acıktım şimdi bişeyler yiyeceğim
menüde zeytinyağlı pırasa var yanına yogurt yerim ekmek yemek istemiyorum ama belki 1 küçük dl yerim

- patatesli yumurta (kardeşimle ikimize yaptım çogunu ona koydum ben minik bir tabağa aldım kendime)

- 6-7 yk kıymalı ıspanak
- 5 lahana sarma
- 6-7 yk yogurt

20:30 - çayın yanında küçük bir dl üzümlü kek (akşam annem ayıptır söylemesi 2 tepsi yaptı ev koktu dedim 1 küçük parça yiyeceğim)

su 1.5lt anca oldu
spor yapamadım elektrikler kesildi ama mutfakta cam toplama operasyonu ve ev işleri yeterince yordu ama tabii spor olarak saymıyorum ben...

afiyet olsun tatlimmmm begendim menüyüüüü:16:
yerim seni yaaaa:1::1: cokokrem yememek icin bisküvili pasta yemissin:1:
bide bana dün baya salladim diyeti diyorsun, bence hic sallamamissin menün dedigim gibi süper
ev iside spor sayilir tatlimmm:23: o yüzden yeterince spor yapmissindir eminim:34:

bugunu de yazayım da...
orada içinde buğday olan herşey ve beyaz şeyler yasak, bazı süt ürünleri hariç ne oldugunu yazmamışlar ama sanırım light süt falandır
onu uygulayacagım genelde ilk hafta 2-3kg sonrasında da 0,5-1kg haftada veriliyormuş

- 2-3 çay kaşığı bal
- 3-4 bardak çay

spor - 15dk zumba cardio (maalesef ev halkı böldü hevesim kaçtı) + 100 bacak hareketi+ 1 mil leslie (5milin ilk mili-12dk) yani yaklaşık 30dk spor yapmış oldum

menüde zeytinyağlı pırasa var yanına yogurt yerim ekmek yemek istemiyorum ama belki 1 küçük dl yerim

neymis o yabanci site bakalimmmmmm:23:
afiyet olsun tatlim kahvaltin süper:nazar:
dün bana gösterdigin ispanyol zumbasimi yaptin:1::1:
cok eglenceli biseye benziyor bi ara annemle yapmayi düsünüyorum:52::52:

afiyet olsun tatlimmmm begendim menüyüüüü:16:
yerim seni yaaaa:1::1: cokokrem yememek icin bisküvili pasta yemissin:1:
bide bana dün baya salladim diyeti diyorsun, bence hic sallamamissin menün dedigim gibi süper
ev iside spor sayilir tatlimmm:23: o yüzden yeterince spor yapmissindir eminim:34:
ah bnm ruhu da adı gibi güzel arkadaşım cnmmmm Kalbiiiimmm:16::16::16:
sağol valla moral oldu bana bu yazdıkların ztn size yazınca toparlanmak daha kolay oluyor bi diyorum birkaç gün daha boyle idare et bi yanım da diyor ki yok salma kendini, toparlan, toparlanmak daha mantıklı geliyor bakalım bu pastane gibi evde nelere daha hayır diyeceğim??? nasılsa her şeyimizi rapor veriyoruz kaçış yok:10::1:

bugunu de yazayım da...

- 2-3 çay kaşığı bal
- 3-4 bardak çay

selam kuzuuuuuuu
naberrr???????
ben menünü beyendim afiyet olsun gece uyuyamayanlardansın galiba sende şimdi uyursun ama ilerde nasipse evlenince uyuyamazsın öğlene kadar
sonra görüşürüz kapı çalıyor kim geldi acabaaaaaaa?????????

neymis o yabanci site bakalimmmmmm:23:
afiyet olsun tatlim kahvaltin süper:nazar:
dün bana gösterdigin ispanyol zumbasimi yaptin:1::1:
cok eglenceli biseye benziyor bi ara annemle yapmayi düsünüyorum:52::52:
diet for solution sanırım googledan girip bakabilirsin
bu arada zumbadaki ispanyolcayı yavaş yavaş sökmeye başladım abro abro cierro cierro...:1: lesliedeki tap out:)))
annenle ha?:1:iyi bakalım:kkk:

sağol valla moral oldu bana bu yazdıkların ztn size yazınca toparlanmak daha kolay oluyor bi diyorum birkaç gün daha boyle idare et bi yanım da diyor ki yok salma kendini, toparlan, toparlanmak daha mantıklı geliyor bakalım bu pastane gibi evde nelere daha hayır diyeceğim??? nasılsa her şeyimizi rapor veriyoruz kaçış yok:10::1:

yazdiklarin sana moral olduysa ne mutlu bana tatlimmm:16::16:
ne salmasi yaaa gayet iyi gidiyorsun masallah:nazar:
sizin ev gercekten pastane gibi, annen dün 2 tepsi kek yapmis ya ondan diyorum:52:
ama sen gercekten kendini cok iyi tutuyorsun tatlim ben olsam sanirim tutamazdim kendimi:1::1:

diet for solution sanırım googledan girip bakabilirsin
bu arada zumbadaki ispanyolcayı yavaş yavaş sökmeye başladım abro abro cierro cierro...:1: lesliedeki tap out:)))
annenle ha?:1:iyi bakalım:kkk:

bi ara göz atarim o siteye:1:
baya söktün sen ispanyolcayi:1::1:
evettt annemde sever öyle seyleri:52:

bugunu de yazayım da...

- 2-3 çay kaşığı bal
- 3-4 bardak çay

Liliş menü güzelde su nerde suuu unuttunmu yoksa içmeyi.Dene bakalım begenirsem bende yaparım o diyetten çünkü kilo verdirme oranı süper.Bi BeyazBulut bi sen zaten hep böyle şeyler buluosunuz.Barı bu seferki ni tam doğru yapmaya çalışta sen verirsen bizde o diyete transfer olalım

yazdiklarin sana moral olduysa ne mutlu bana tatlimmm:16::16:
ne salmasi yaaa gayet iyi gidiyorsun masallah:nazar:
sizin ev gercekten pastane gibi, annen dün 2 tepsi kek yapmis ya ondan diyorum:52:
ama sen gercekten kendini cok iyi tutuyorsun tatlim ben olsam sanirim tutamazdim kendimi:1::1:

sağol bitanemmmmm:16::16::16::38:
bi ara göz atarim o siteye:1:
baya söktün sen ispanyolcayi:1::1:
evettt annemde sever öyle seyleri:52:
eeee 4 yıl gördüm yani az değil....:1:
Liliş menü güzelde su nerde suuu unuttunmu yoksa içmeyi.Dene bakalım begenirsem bende yaparım o diyetten çünkü kilo verdirme oranı süper.Bi BeyazBulut bi sen zaten hep böyle şeyler buluosunuz.Barı bu seferki ni tam doğru yapmaya çalışta sen verirsen bizde o diyete transfer olalım
tatlım su içmeyi unuttuğum için değil genelde hep menünün sonuna yazdığım için yazmak aklıma gelmedi
sporu da erken yaptıgımdan yazmıştım
bu buldugum diyette ekmek hatta içinde bugday olan herşey yasak bi de süt ürünleri de yasak sadece hindistan cevizi sütü ile badem sütü kullanılabiliyor süt niyetine yani ben hayatımdan sütü belki çıkartabilirim ama yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum ki ztn kemiklerim zayıf dr. kalsiyum takviyesi verdi henüz yazdırmadım bile...
tam uyamayabilirim hatta hiç
ben kendimce planlar yapıyorum şimdi sağlıklı beslenmeye dair
yani gercekten aç kalmadan hatta bol bol yiyerek ama az kalorili şeyler yiyerek zayıflama
bunu daha müsait bir zamanda liste yapıp paylaşırım sizlerle inşallah

Son düzenleme:

- 6-7 yk kıymalı ıspanak
- 5 lahana sarma
- 6-7 yk yogurt

su 1.5lt anca oldu
bugunde püskevitin pastasından tırtıklamışsın:9:
sabah yediğin için pek önemi yok demi...hemde 1 dilim,eminim incecik kesmişsindir pasta dilimini:8:

harbi işin zor vallaa
eşimin pasta,kurabiyeyle işi olmaz
yapsamda 1 2 tane yer bırakır.özellikle istemez yap die.
benimkinin en sevdiği şey su böreği onuda ben yapamıyorummm:1:

bugunu de yazayım da...

- 2-3 çay kaşığı bal
- 3-4 bardak çay

menünün kalanını paylaşayım
öğle - 15:00
- 5-6 yk zeytinyağlı pırasa
- yarım kase yogurt
- 1 avuç yabanmersini (bilberry) - yogurdun içine kattım...

akşam - 17:15 (erken oldu ama napayım ailecek oturduk)
- 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
- 6 tane azıcık kıymalı lahana sarma (çok yağlı değildi)
- 3-4 yk yogurt
- havuç-turp salatası

ara - 20:00 - 2 bardak çay
ara - 21:15 - 1 küçük muz+1 orta boy armudun çeyreği+ 2 avuç kadar üzüm

su - 1,5lt olmuştur fazlası var mı bilmiyorum ama...:44:

öğle ile akşam arası kısa biliyorum ama acıkmıştım meyve yesem daha da acıkırdım bi de öğün atlamayım dedim ama annem de saat akşam 5te sofra kurunca yemem diyemedim ailecek akşam yemeği biz de öenmlidir hem ben de ayrı gayrı yemeyi sevmiyorum ztn
bir de akşama baktım da hep karbonhidrat olmuş:17:
ama çorbada da, sarmada da kıyma vardı az da olsa... protein de almış oldum bir de pırasa yemek istemedim, sarmada aklım kalacagına yiyeyim bari dedim hatta o ara hiç aklıma 2 karbonhidrat yediğim gelmedi sonradan düştü jeton:1:
normalde üzümü kaç yıldır pek yemiyorum yazın bile belki anca tadımlık yemişimdir baya 3-4 yıldır bu şekilde ama dedim bi avuç alayım özlemişim bi küçük salkım daha aldım ztn toplasak 2 porsiyon meyve zor eder ölçülü yedim yoksa armut da cok güzeldi ama sınırı bildim yani:9:
sporu sabah yapmıştım daha dogrusu öğlen, tüm engellere rağmen yarım saat oldu hatta epeyce terledim de üstelik...:8::8::8:
sabah sizden izin isterken, aslında gerçekten kendimi de sorguladım bi başladım mı ipin ucu kaçıyor, dedim kendimi iyi hissetmediğimde bikaç gun izin veririm ama şimdi toparlanma zamanı:kkk::kkk::kkk:

bugunde püskevitin pastasından tırtıklamışsın:9:
sabah yediğin için pek önemi yok demi...hemde 1 dilim,eminim incecik kesmişsindir pasta dilimini:8:

harbi işin zor vallaa
eşimin pasta,kurabiyeyle işi olmaz
yapsamda 1 2 tane yer bırakır.özellikle istemez yap die.
benimkinin en sevdiği şey su böreği onuda ben yapamıyorummm:1:
tatlım pasta kk kadardı
bnm de annem oğullarına yapıyor ben diyorum tabii bni düşünen yok o da diyor ucundan tadarsın sen de hiç yememezlik olmaz diyor bakalım nefsime ne kadar hakim olabilirsem o kadar yani :1:

tatlım pasta kk kadardı
bnm de annem oğullarına yapıyor ben diyorum tabii bni düşünen yok o da diyor ucundan tadarsın sen de hiç yememezlik olmaz diyor bakalım nefsime ne kadar hakim olabilirsem o kadar yani :1:

cnm isin zor bu acidan evde pisip de kokunca yememek cok zor oluyordur ama en azindan olculu yiyorsun bravo sana :)

cnm isin zor bu acidan evde pisip de kokunca yememek cok zor oluyordur ama en azindan olculu yiyorsun bravo sana :)
teşekkürler cnm işte nefis köreltecek kadar... ztn o bile yetiyor hem yavaş yavaş yiyorum ki 3-4dl yemiş gibi hissediyorum

teşekkürler cnm işte nefis köreltecek kadar... ztn o bile yetiyor hem yavaş yavaş yiyorum ki 3-4dl yemiş gibi hissediyorum

evet yavas yemek cok onemli.
Okulda yemekhanede dikkat ediyordum, nerde zayif insan var hep yemeklerini yarim saatte catalin ucuyla tirtiklaya tirtiklaya yiyorlardi. Tepsinin yarisi da kaliyordu tabii.
Digerleri 5 dk da hepsini silip supuruyorlardi :D fark ortada.

lilycim gördüğün üzere cetvelime artık 75 i gururla işledim
ama benim uğur böceği neden öle 65 te duruyo :3:
hangi ayarlamayı yaptıysan genede 75 e getiremedim böceği..
hangi seçenekleri işaretleyeceğimi sölermisin bana çekeyim şu böööceee:52:

Back