moral ve motivasyon için çooooooookkkk teşekkürler cnm bnmmmmmm
hamarat değilim aslında yaaaaaaaa
anneme bakarak ben epey beceriksizim ama işte yaş kemale ermeye başlayınca o kadar akademik bilginin yanında diyorsun azıcık mutfakla ilgili evle ilgili de öğrensem iyi olcak diye
ben deLilycim menün gayet güzel hayatım.
Morale benimde ihtiyacım var motivasyon uçtu gitti.
Ama yılmak yok.
En geç yılbaşından sonra eski düzene devam
nedense bu yıl başını yeni bir başlangıç olarak hissediyorum eskisinden daha iyi daha azimli...
Lilycim menün gayet güzel hayatım.
Morale benimde ihtiyacım var motivasyon uçtu gitti.
Ama yılmak yok.
En geç yılbaşından sonra eski düzene devam
nedense bu yıl başını yeni bir başlangıç olarak hissediyorum eskisinden daha iyi daha azimli...
tatlım inan ben burada motivasyon dersini herkese veren pozisyonundaydım herhalde sen yoktun o zamanlar bilenler bilirsevgimmm nerelerdesin sen yaaa hic ses mes yok
ikinizede motivasyon dersi vermem lazim herhaldeeee
yilmak yok yilmak yok yilmak yok
tatlım inan ben burada motivasyon dersini herkese veren pozisyonundaydım herhalde sen yoktun o zamanlar bilenler bilir
ama inan ki ortam insanı çok etkiliyor
motivasyon için evet belki insanın önce istemesi gelir ztn o olmazsa hiçbir şey olmaz ama gerçekten bu aralar ne internete girebiliyorum ne tv izliyorum 4 duvarla konuşmaktan sıkıldım
internetteyken en azından makaleler falan okuyup kendime geliyordum şimdi o da yok
yoksa öyle hayattan kolay kolay vazgeçen, çabuk pes edebilen bir insan değilimdir
hayat felsefem hala "herşeye ve herkese rağmen hayat yaşamaya değer"
ama senin içinde bulunduğun ortam ve sahip oldugun fırsatların onda biri bende yok maalesef
bu durumda olan biri inan ki ya 100kg olur ya da klinik vak'a...
ben yine ayaktayım ve 1-2 kg alsam da yine de vazgeçmiş değilim sadece biraz mola verdim diyelim
tatlım inan ben burada motivasyon dersini herkese veren pozisyonundaydım herhalde sen yoktun o zamanlar bilenler bilir
ama inan ki ortam insanı çok etkiliyor
motivasyon için evet belki insanın önce istemesi gelir ztn o olmazsa hiçbir şey olmaz ama gerçekten bu aralar ne internete girebiliyorum ne tv izliyorum 4 duvarla konuşmaktan sıkıldım
internetteyken en azından makaleler falan okuyup kendime geliyordum şimdi o da yok
yoksa öyle hayattan kolay kolay vazgeçen, çabuk pes edebilen bir insan değilimdir
hayat felsefem hala "herşeye ve herkese rağmen hayat yaşamaya değer"
ama senin içinde bulunduğun ortam ve sahip oldugun fırsatların onda biri bende yok maalesef
bu durumda olan biri inan ki ya 100kg olur ya da klinik vak'a...
ben yine ayaktayım ve 1-2 kg alsam da yine de vazgeçmiş değilim sadece biraz mola verdim diyelim
kız lili senden bu lafları duymak beni şaşırtti
sen değilmidin hepimizi gazlayan
şimdi ne bu laflar
hemen kendine gel bakıyım
şöyle bi silkelen ve bomba gibi, lily diyet hocamız olarak dikil topiklerimize bakıyım
lily sen bizim herşeyimizsin,
tatlım ev kalabalık, kendi günlüğüme bile zor gelebiliyorumlilyim nerelerdesin?
günlüğüme gelmez oldun :/
özlettin kendini valla...
tatlım inan normalde internet yokken bile ya yazardım bişeyler anı defterime, şiir falan (günlük gibi ama hergün yazmadığımdan anı defteri koydum adınıCanım üzülme hayat netten televizyondan ibaret deil kendine eğlenceli meşgaleler bul.Kitap okumaya başlayabilirsin.Örgü örebilirsin,dışarı çık yürüyüş yap.Arkadaşın yok mu onlara oturmaya git kafan daılsın.Yatağına uzan güzel hayaller kur çok eğlenceli oluyo.Mesela bi reklam filmi çekmem gerekse nasıl bişey çekerdim falan bunları düşün bakalım ne kadar yaratıcısın:) eğlenceli oluyo ben hayal kurmayı çok severim tabi sende seviyosan böyle şeyler yapabilirsin.Aklımızda sürekli diyet olduğu için o psikolojiye girip ruhumuz kendini baskı altında hissediyo ve yemek yemek istiyo beynimizden bunları uzaklaştırıp başka şeylere konsantre olmamız lazım.
bide vaktin olursa buraya gir çok eğlenceli birgün boyunca sıkılmadan burayı okudugumu hatırlıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
tatlım ev kalabalık, kendi günlüğüme bile zor gelebiliyorum
ben de sizleri özledim gerçekten işte can sıkıntısı da bundan sanırım biraz da...
tatlım inan normalde internet yokken bile ya yazardım bişeyler anı defterime, şiir falan (günlük gibi ama hergün yazmadığımdan anı defteri koydum adını) ya da hayal kurardım
ben hayal kurmayı çok severim 10dkda 10 tane senaryo kurarım kafamda
ama işte odamda bile kendime vakit ayıramaz durumdayım bilgisayar bnm odada inan ki bugun bi gaza geldim kpss için konu çalışayım dedim 2dk ara verdim dolandım geldim odama bi döndüm ki bilgisayar açılmış kardeşim nette!!!
yani odamla baş başa kalma şansım bile yok artık
kitap okumaya gelince aslında haklısın kitap okumayı bu aralar ihmal ettim ama internetten o kadar cok makale tarzı şeyler okuyorum ki ztn size yazmaya başladığımdan beri kelime haznemin genişlediğini hissediyorum, ztn okuyacagım kitaplar da diyet ve beslenme üzerine
demişsin ya hayat tv ve netten mi ibaret diye? biliyorum normalde olmaması gerek ama bnm burdaki 6 aylık yaşamımda gunde 1 saat tv+2-3 saat de internetten ibaret hayatım
yürüyüş desen, burda yürüyecek doğru düzgün yol yok hep çakıllı çamurlu, inan dışarı çıkmak demek bnm için ayağımdaki nasırların ağrıyacak olması demek
burda hiç arkadaşım yok, ztn sorun da o!!! bnm bu 6 ayda yaşadığım tüm depresif hallerin nedeni, canım sıkıldığında, kafama estiğinde bir çay içmek için iki sohbet etmek için dahi gidecek bir yarenimin olmaması
burası küçük yer, insanlarla ortak noktalarda buluşamıyorum inan ki bizim yasıtımız kızlar kasiyer olmuş ama daha yaşadıkları yerde ne nerede bilmyorlar hadi ben yabancıyım bilmiyorum, onlar yerliyken bilmiyorlarsa ben napayım
işte tüm motivasyon düşüklüğünün ana nedeni asosyallik...
yazacak çok eşy var da annemler bekliyor içerde, daha sonra gelir yazarım tekrardan
hepinizi cok seviyorum
kkya daha yeni giriş yaptım ama inanın moralim yarım saattir cok iyi daha sonra sporumu da yapcam bugun biraz daha iyi beslendim
Merhaba arkadaşlar...
Ben 155cm boyunda ve şu an 78-80kg arasında olan biriyim.
Bir ara diyetisyene gitmiştim ve ilk 15 gün içinde 2,5kg vermiştim ve diğer 1.5 ayı da bu kiloyu korumaya çalışmakla ve alıp vermek arasında kalarak geçirdim (araya bayram girdi, listelere birebir uyamadım vs...)
Bu siteye üye olduktan sonra Leslie Sansone'un videolarını keşfettim ama bugüne kadar toplasak 3-4 defa yapmışımdır bir düzene giremedim maalesef. Spor konusunda da istikrar sağlayamadım. O yüzden de kiloları veremedim tabii doğal olarak.
Geçen akşam videoları bilgisayarıma kaydettim ve yediklerime de dikkat edip leslie takviyesiyle kilo verme sürecine Allahın da izniyle bugün başladım.
Öncelikle hatırlatmakta yarar görüyorum ki ben düzenli ilaç kullanmak zorunda olan biri olarak belli bir diyet (Dukan gibi) uygulayamıyorum...
benim yapmam gereken sağlıklı bir beslenme planı ve spor - ki her sporu da yapamıyorum. Doktorların bana önerdiği yürüyüş ve o yüzden leslie tam benlik
Burada yazarak hem kendimi kontrol etmiş olacağım hem de belki benzer durumda olanlara da yardımcı olur düşüncesiyle açıyorum bu konuyu (yoksa bnm diyet günlüğüm var defter şeklinde ama o zaman hesap verme durumu olmuyor).
Topiğimde hem kendi deneyimlerimi, yediklerimi, sporları vs. paylaşacağım hem de bugüne kadar öğrendiğim ve halen de öğrenmeye çalıştığım sağlık, beslenme ve diyetle ilgili yazılar yazacağım...
Hayatta iki sloganım vardır:
1) Hayat güzel,yaşamaya değer - herşeye ve herkese rağmen!!!
2) Bilgi paylaştıkça çoğalır - ben bildiklerimi paylaşayım belki bilmeyenler vardır, insanlar da bnmle paylaşsınlar belki bnm de bilmediklerim vardır ve insanın 7'den 77'ye herkesten öğrenebileceği bir şey vardır, bu yeni doğmuş bir bebek de olsa...
Ne diyelim, hayırlı olsun
Herkese güzel, sağlıklı, mutlu, umut dolu bir gün diliyorum.
Sevgilerimle...
tatlım bnm cnm sadiyemmmmmerhaba lilycim
herkesde motivasyon düşmüş durumda bende öyleyim çünkü
gene senin şuan ortamın müsait değilmiş ben evde tekim nie sürekli yeme durumundayım
canım menülerini okudum
1 ocak itibariyle kendimi toplıcam demişsin lütfen topla ve kilo vermeye son gaz devam edelim
vallahi idolüm sendin negüzel kaçamaksız dietine dikkat ediyo diyodum
sen yedikçe şimdi bende yemek istiyorum
bide 1000 1200 calori yedim demişsin zaten diyetde bir insanın okadar calori alması gerekmiyormu
hadi son gaz diete devam veee motivasyona devam
valla Denizim ben de kendime şaşıyorum diyorum kızlara o kadar gaz verdin bu ne hal diyorum kendimekız lili senden bu lafları duymak beni şaşırtti
sen değilmidin hepimizi gazlayan
şimdi ne bu laflar
hemen kendine gel bakıyım
şöyle bi silkelen ve bomba gibi, lily diyet hocamız olarak dikil topiklerimize bakıyım
sağol bitanem siz de bnm canlarımsınız, ztn size yazmasam ben coktan bırakmış, salmıştım kendimi hantal hantal oturur, boş gezenin boş kalfası olurdum buraya yazdıkça hem ne kadar zorlansam da bi şekilde toparlanıyorum hem de dogru şeyler paylaşabilmek için daha cok okuyorumlily sen bizim herşeyimizsin,
kız sana da moral vermiştim????gamzeye aynen katılıyorum
umutsuzluk yok
aaa kızarım bak
sen değil miydin baba moral veren
haydi bakalım
1 Ocak'tan itibaren her şey çok güzel olsun inşallah
cnnmmmmmmmm
lily bırakma bizi seni çok seviyorum :))
bana ilk destek çıkıp günlüğümü yazmaya devam etme konusunda gaz veren sendinnn...
bitanemmmmm
teşekkür ederim güzel yorumların ve topiğimi ziyaret ettiğin içinne güzel yazmışsın..her insanın birbirinden öğrenceği bişey vardır...
zaten dukan karatay gibi tek tip beslenme şekli geçici kilo kaybı sağlar..
önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirebilmek. ben de bu düşünceyle başladım
inşallah hepimii hedeflerimize ulaşırız.....
sağol cnm gerçekten dediğin gibi ama ben ztn hazır şeyler yemiyorum ki...zaten motivasyonun ve engin bilgilerinle senin diyeti birakman imkansiz :)
insan ogrendikce aklina bir suru sey geliyor yemekleri gorunce. Patates cipslerinin onunden gecim bugn markette yilbasi paketi yapmislar kocaman. Nisasta gliseik indeks kafamdan bunlar gecti :)
devam ediyor olmana sevindim.
Supersin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?