- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
tövbelik bir durum yok ablacımOnca senedir evliyim şöyle olamadım.
Dur hayal ettim de, kocam eve geliyor adama direkt o kullandığınız tabiri yapayım diyorum.
Tövbe estağfurullah, tövbe tövbe
Sayende bizim yok artıktövbelik bir durum yok ablacım
cinsel hayatımız var diye utanalım mı?
cinsel hayatınız o kadar kırılgansa yazık ablacımSayende bizim yok artık
Şimdi beni linç etmeyin lütfen ama bence sen bol bol seks yap yapabiliyorsan, aktif ol ama, yatma öyle. Spor yerine geçer, biraz forma kavuşursun belki.cinsel hayatınız o kadar kırılgansa yazık ablacım
Pardon bizim yoktu çünkü (!)tövbelik bir durum yok ablacım
cinsel hayatımız var diye utanalım mı?
Bırakın işte, masturbasyon yapıp rahatlasın. Bu derece penis bağımlısı olması da pek hayra alamet değil.Mastrubasyon tamamen kesersen libidon azalır. Sevilinle yapman yeterli
Valla öyleymiş. Kolay kolay soğumam cinsellikten ama bir ergenin tiksinç hayal dünyası soğutuyormuş onu anladım sayendecinsel hayatınız o kadar kırılgansa yazık ablacım
Bunu da aramazsın.İşte aradığım libido
Bence deBakire olduğunu yazmıştin bir konuda.
Sürtün sürtün b.ktur işin demişler. Korun insan gibi seviş madem. Gerçek anlamda tatmin olunca bir süre sonra libidon da yerine oturur kizginlik dönemindeki kediler gibi dolasmazsin
sıkıntılı bir durum bir arkadaşım vardı oda bağımlısıydı sürekli gruplar lezbiyen ilişkiler falan takılıyordu bu iş psikoloji ile kontrol edilebilir belki psikolok yardımcı olabilirsevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum
Mast yaparken orgazm olabiliyor musun ben bir türlü olamıyorum benimde cinsel isteğim var bekarım Masturbasyondan her zaman zevk alamıyorum orgazm olmak istiyorum olamıyorumsevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum