- 20 Ocak 2015
- 9.247
- 12.921
- 40
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Anam yazmis bile tövbe ya aslinda neden sordum biliyor musun? Ya bilmiyorum ama birine oral yapmak ne kadar zevk verebilir hani adam bisey yapsada zevk alsa ay duramıyorum dese. Adama yalvariyormus ağızıma ver diye bu 'ne ha bööghh. Adam buna yapmak istemiyor bisey ay neyse kiz sevgili bulunca saldırma moduna geçmiş. Adam bırakır yakında sadece cinsellik düşünüyor diye . Sevgililik bu değilSimdi o ne yapiyor diyerek "sevgiliyle evde bir günümüz adlı konuyu actirmayin"
Yalniz zorunlualan hep yaziyor ya göğüsten aşağısını öpmüyor hahaha bu sözede cok gülüyorum. Venessada zorunluda kendileri oral yapıyor adamlar istemiyor bileİnsan gibi seviş madem libidon yüksek. Akıl hocan @zorunlualann mi?
Evlenince geçersevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum
La bebeyi zorlama
Oraldan nasıl tiksinilir? İşte böyle ahahjsjsjsjbana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor
Vanessa yüzünden bu hafta içimden gelmedi o derece. Baktım baktım, aklıma geldi yav. Yokk yapamadım .Oraldan nasıl tiksinilir? İşte böyle ahahjsjsjsj
Herşey tamam da yalvarmak nedir vanessabana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor
Zihnimdeki Vanessa figürü ve adamı yalvar yakar vakumlaması bir araya ortaya berbat bir şey çıkıyor. Ağza vermek ifadesinin leşliğinden bahsetmek bile istemiyorum sjsjsjjsVanessa yüzünden bu hafta içimden gelmedi o derece. Baktım baktım, aklıma geldi yav. Yokk yapamadım .
Mastrubasyon tamamen kesersen libidon azalır. Sevilinle yapman yeterlisevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum
Mastrubasyon tamamen kesersen libidon azalır. Sevilinle yapman yeterli