Libidom Çok Yüksek

Azgınlığın zirvesindesin biz diyebiliriz ki

mast yapınca azalıyor beni 1 gün soğutuyor.
sevgilim de çok şaşkın nasıl bu kadar rahatsın vs. diyor

mast yapınca azalıyor beni 1 gün soğutuyor.
sevgilim de çok şaşkın nasıl bu kadar rahatsın vs. diyor
Bakire olduğunu yazmıştin bir konuda.
Sürtün sürtün b.ktur işin demişler. Korun insan gibi seviş madem. Gerçek anlamda tatmin olunca bir süre sonra libidon da yerine oturur kizginlik dönemindeki kediler gibi dolasmazsin

Buna deliler gibi katılıyorum, gerçekten sevişsen hiçbir derdin kalmayacak Vanessa. Böyle sürtünme imiş oral imiş elleşme imiş anca kudurtur, bir güzel önlemini al seviş rahatla be yevrum. Kendi kendini yakıp kavuruyorsun haberin yok.

bana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor
Ohaa çocuk korkmuş, süpürge gibi çekilmez kız o sakin ol, adam tabii vermez adamın penisinden ruhunu da çekiyorsun muhtemelen.

bana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor

Seni ciddiye almakta çok zorlanıyorum

Bence vuslata eremedigi icin bu halde. Ön seviş ön seviş nereye kadar. O kısımda bırakırsa insanın libidosu (ki bence bu libido değil,tamamlama ihtiyacı) durmaz tabii ki.
Ben kendim için demiştim işte onu 41 yaşindayım ya ne zaman düzelecek mezara girincemi

Hastalık derecesinde olabilir vanessa bi doktora görün sevgilin olmayinca nabıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…