Libidom Çok Yüksek

Simdi o ne yapiyor diyerek "sevgiliyle evde bir günümüz adlı konuyu actirmayin" :KK70:
Anam yazmis bile tövbe ya aslinda neden sordum biliyor musun? Ya bilmiyorum ama birine oral yapmak ne kadar zevk verebilir hani adam bisey yapsada zevk alsa ay duramıyorum dese. Adama yalvariyormus ağızıma ver diye bu 'ne ha bööghh. Adam buna yapmak istemiyor bisey ay neyse kiz sevgili bulunca saldırma moduna geçmiş. Adam bırakır yakında sadece cinsellik düşünüyor diye . Sevgililik bu değil

sevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum
Evlenince geçer 🙂 ev isi, yemek, gecim derdine düşersin

buyuk ihtimalle isin gucun olmadigi icin butun gun elin seyinde geziyorsun. bunlari bir erkek yazsa cok kotu konusurduk o yuzden su an bu yaptiklarinin sakaya vurulacak yani yok. sevgilin olmasi onu aklina esince taciz edebilecegin anlamina gelmiyor. kendini iyi hissetmiyorsan tedavi ol.

Bende de vardı bu sorun cinsel hayatın başlayınca geçer dediler başladı ama geçmedi. Asıl çözüm insanın kendini boş bırakmaması bende her gün mastürbasyon yapıyordum şimdi iki haftada bir yapıyorum cinsellik yaşayacağım bir partnerim olmadığı halde. Ama hiç boş bırakmıyorum kendimi.

Cinsellik önemli ne güzel işte libidonun yüksek olması insanlar neler yiyip içiyorlar libidom yükselsin diye

Vanessa yüzünden bu hafta içimden gelmedi o derece. Baktım baktım, aklıma geldi yav. Yokk yapamadım . :KK43:
Zihnimdeki Vanessa figürü ve adamı yalvar yakar vakumlaması bir araya ortaya berbat bir şey çıkıyor. Ağza vermek ifadesinin leşliğinden bahsetmek bile istemiyorum sjsjsjjs

sevgilim benden bıktı sürekli cinsellik konusu açıyorum
yan yana gelince duramıyorum hemen öpüyorum elliyorum sarılıyorum
evdeyken zaten resmen kuduruyom hemen orala başlıyorum fln
libidomu nasıl düşürebilirim bktım artık her gün mast yapıyorum
Mastrubasyon tamamen kesersen libidon azalır. Sevilinle yapman yeterli

Ne yiyosun ne içiyosun ya ? Anlatsana biraz ? Neyle besleniyorsun 😂 adam gelir gelmez ağzıma ver demek için ? Açlık hissinimi bastırıyor olaki ?

X