Libidom Çok Yüksek

Ben kendim için demiştim işte onu 41 yaşindayım ya ne zaman düzelecek mezara girincemi 🤣
Bir insanın libidosunun yüksek olması, cinsellikten keyif alması ayrı, düz duvara tirmanip ikide bir cinsellik konuşup sevgilisine 'agzima ver' diyecek halde dolaşması ayrıdır. Bence konu sahibininki 'yokluktan diline vuran' hali. Hani bazı erkekler vardır ya gerçek bir ilişki nedir yaşamamış, eli şeyinde, ikide bir her şeyden cinsel anlam çıkaran, konuştuğu kıza sabah akşam erotik konular açıp darlayan. Mesela siz bu adama 'libidosu yüksek' mi dersiniz? Tam tersi, 'yokluktan diline vurmuş barzonun' deriz.
İşte konu sahibininki de tam olarak bu
Devamlı uyarılma hali olduğundan ,gerçek bir ilişki yaşamadığindan böyle kedi gibi geziyor

Bir insanın libidosunun yüksek olması, cinsellikten keyif alması ayrı, düz duvara tirmanip ikide bir cinsellik konuşup sevgilisine 'agzima ver' diyecek halde dolaşması ayrıdır. Bence konu sahibininki 'yokluktan diline vuran' hali. Hani bazı erkekler vardır ya gerçek bir ilişki nedir yaşamamış, eli şeyinde, ikide bir her şeyden cinsel anlam çıkaran, konuştuğu kıza sabah akşam erotik konular açıp darlayan. Mesela siz bu adama 'libidosu yüksek' mi dersiniz? Tam tersi, 'yokluktan diline vurmuş barzonun' deriz.
İşte konu sahibininki de tam olarak bu
Devamlı uyarılma hali olduğundan ,gerçek bir ilişki yaşamadığindan böyle kedi gibi geziyor
Zaten konu sahibi için yorum yapmayı bıraktım ben en son banlanmamda 😬 çünkü bana yokluktan ağzıma vurduğu söylendi 🤣🤣 beni çözdüler ne güzelde salliyordum kendi kendime ☹️

Bir erkeğe aciyacagimi tahmin edemezdim yazdığımda daha kötüsü ne olabilir ki demiştim. Bir pipiye acimakmis meger.. zavallı pipicik. Ağzını kocaman açmış bir 'şey'onu veeer diye bağırıyor.
Alfjskfjdlfjf ben de cozum uretmeye baslamistim ama yazmadim biliyor musun? Ama bu yorumunla sessiz kalamayacağim yazayim.Düsündüm de madem savunmasız erkekcagız pipiye diyorum bir kafes yapılsa? Gerekirse elektrikli olurdu.😕

bana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor
Bu kadar kaliteyi düşürerek sevişme
Bir de gerçekten birlikte ol, sürtündüm falan filan boş işler, doğru partnere de denk gelmemişsin anlaşılan. Sevişmek başlı başına bir eylem, beş on dakika kaç göç olmaz o işler😉

X