- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.617
- Konu Sahibi VanessaRinki
Sırf şu bekaret kurallarimizSen açıksözlü bir insansın halbuki nickocum
Yoksa beni ne tutabilirdi, atlardım tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf şu bekaret kurallarimizSen açıksözlü bir insansın halbuki nickocum
Bir insanın libidosunun yüksek olması, cinsellikten keyif alması ayrı, düz duvara tirmanip ikide bir cinsellik konuşup sevgilisine 'agzima ver' diyecek halde dolaşması ayrıdır. Bence konu sahibininki 'yokluktan diline vuran' hali. Hani bazı erkekler vardır ya gerçek bir ilişki nedir yaşamamış, eli şeyinde, ikide bir her şeyden cinsel anlam çıkaran, konuştuğu kıza sabah akşam erotik konular açıp darlayan. Mesela siz bu adama 'libidosu yüksek' mi dersiniz? Tam tersi, 'yokluktan diline vurmuş barzonun' deriz.Ben kendim için demiştim işte onu 41 yaşindayım ya ne zaman düzelecek mezara girincemi
Bu bana neden dert oluyor peki
Zaten konu sahibi için yorum yapmayı bıraktım ben en son banlanmamda çünkü bana yokluktan ağzıma vurduğu söylendi beni çözdüler ne güzelde salliyordum kendi kendimeBir insanın libidosunun yüksek olması, cinsellikten keyif alması ayrı, düz duvara tirmanip ikide bir cinsellik konuşup sevgilisine 'agzima ver' diyecek halde dolaşması ayrıdır. Bence konu sahibininki 'yokluktan diline vuran' hali. Hani bazı erkekler vardır ya gerçek bir ilişki nedir yaşamamış, eli şeyinde, ikide bir her şeyden cinsel anlam çıkaran, konuştuğu kıza sabah akşam erotik konular açıp darlayan. Mesela siz bu adama 'libidosu yüksek' mi dersiniz? Tam tersi, 'yokluktan diline vurmuş barzonun' deriz.
İşte konu sahibininki de tam olarak bu
Devamlı uyarılma hali olduğundan ,gerçek bir ilişki yaşamadığindan böyle kedi gibi geziyor
Kuralı batsınSırf şu bekaret kurallarimiz
Yoksa beni ne tutabilirdi, atlardım tabi ki
Satiriasis bı sevgilim vardı beni terk etmişti ben masummusum seks yapamazmisim
Bana boyle diyerek onu hatırlattın
Alfjskfjdlfjf ben de cozum uretmeye baslamistim ama yazmadim biliyor musun? Ama bu yorumunla sessiz kalamayacağim yazayim.Düsündüm de madem savunmasız erkekcagız pipiye diyorum bir kafes yapılsa? Gerekirse elektrikli olurdu.Bir erkeğe aciyacagimi tahmin edemezdim yazdığımda daha kötüsü ne olabilir ki demiştim. Bir pipiye acimakmis meger.. zavallı pipicik. Ağzını kocaman açmış bir 'şey'onu veeer diye bağırıyor.
Hemmen cıkarıp şuraya dudagimin kenarına birakiyorsun lanet olasi şeyini!
VuuuvHemmen cıkarıp şuraya dudagimin kenarına birakiyorsun lanet olasi şeyini!
Bizde senin bamyana kalmadik demiş olabilirimUmmadığın daş yarar baş deseydin ya
Kuralı batsın
İfade attigin için duyarsız kalsan duyarsız kalırdım kaba şeyyyyBu bana neden dert oluyor peki
Bizde senin bamyana kalmadik demiş olabilirim
İlahi dertli kibarcık şeyyyİfade attigin için duyarsız kalsan duyarsız kalırdım kaba şeyyyy
Biliyoruz seni
Bu kadar kaliteyi düşürerek sevişmebana engel olmaya çalışıyor
ağzıma ver diye yalvarıyorum
en sonunda tekte düşürünce savunmasz oluyor
La bebeyi zorlamaGidem de iki sevişem
Optummmmm