Ben göstereyim görsün farkıAynısın be,kilon da buna yakın,duyan da sanacak kilo almış,yaşlanmış
Ne kadan gençsin? Yıllar nasıl geçmiş?Sağolun canlarımNe kadan gencim ya yıllar nasıl geçmiş
Bugün hiç iyi değilim aşkoAynısın be,kilon da buna yakın,duyan da sanacak kilo almış,yaşlanmış
kaçırdınNe kadan gençsin? Yıllar nasıl geçmiş?
Bizim favori sticker yakışır buraya ahahahahahBugün hiç iyi değilim aşko8/8 bilmem nesi bana yaramadı galiba
Bende tıkladım aradığınız sayfayı acamzsini artık çok geç dedikaçırdın
Bizim favori sticker yakışır buraya ahahahahah
Var benceçok mu var ?
Nasıl kaçtı senden be kuzuBir de burada mı paylaşmıştınöff yaa
Görmüştük ya bir kere hatırlamıyor musun sen ,hiç de dediği gibi değil hala aynıçok mu var ?
Çok eski hallerini bilmiyorum ,ama şu an bence gayet iyisinVar bence
Mütevazilik işte, ortak sorunumuzGörmüştük ya bir kere hatırlamıyor musun sen ,hiç de dediği gibi değil hala aynı
Aşko ilk defa senin hatırlamadığın birşeyi hatırlıyorumÇok eski hallerini bilmiyorum ,ama şu an bence gayet iyisin
Koz buradaydın nereye gittin sen iki dakika daBir de burada mı paylaşmıştınöff yaa
Siz güzel bakıyorsunuz ama arada kendimi yuvarlak olarak görüyorumÇok eski hallerini bilmiyorum ,ama şu an bence gayet iyisin
Asko ben hepten 15lik haller sandim,yoksa hafızam benim laneti ahahahahahaaAşko ilk defa senin hatırlamadığın birşeyi hatırlıyorum