- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Bizim burada da yıkımlar başladı. Pazar günü 5 ev yıkmışlar.dediğin gibi hem sıcak bir de üstüne toz eklenince dayanması iyice zorlaşıyor.Maşallah aşkom siz serinlemişsiniz
Hava çok boğucu birde toz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada da yıkımlar başladı. Pazar günü 5 ev yıkmışlar.dediğin gibi hem sıcak bir de üstüne toz eklenince dayanması iyice zorlaşıyor.Maşallah aşkom siz serinlemişsiniz
Hava çok boğucu birde toz var
Görelim aşkomGençliğim varmış o zaman aşko be
Burada her yerde yıkım varBizim burada da yıkımlar başladı. Pazar günü 5 ev yıkmışlar.dediğin gibi hem sıcak bir de üstüne toz eklenince dayanması iyice zorlaşıyor.
Allah yardımcıları olsun. Köyde sadece 5 ev ama çarşı tarafında epey fazlaBurada her yerde yıkım var
Özellikle merkez toz duman
Kesin farklı hastalıklar olacak
Ben gideceğim ama kalanlar için yaşam zor...
Allah yardımcımız olsunAllah yardımcıları olsun. Köyde sadece 5 ev ama çarşı tarafında epey fazla
Söyleyecek hem çok şey var hem de hiçbir şey yok. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip kolaylıkla nasip eylesin inşaAllah.Allah yardımcımız olsun
Ben seneye yaza geleceğim umarım hepsi biter135 bin tane
Ondan eski buBen biliyorum o halini de
Küçük Emrah bile daha küçükken yaniOndan eski bu
Söyleyecek hem çok şey var hem de hiçbir şey yok. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip kolaylıkla nasip eylesin inşaAllah.
BekliyoruzOndan eski bu
Allah gönlünüze göre versin aşkom,rast gelsin işlerinizÇok amin Şu sıra çok önemli bir şeyin sonucunu bekliyoruzRabbim nasip etsin inşallah
Bize dua edin
Ayyyy yerimAntalya da bir zamanlar
Amin inşallah aşkomAllah gönlünüze göre versin aşkom,rast gelsin işleriniz
Ayyyy yerim
Sağolun canlarım Ne kadan gencim ya yıllar nasıl geçmiş
İnşallah olur aşkom,çok aminAmin inşallah aşkom
Olursa çok güzel olacak
Hala gençsin maşallahSağolun canlarım Ne kadan gencim ya yıllar nasıl geçmiş
Aynısın be,kilon da buna yakın,duyan da sanacak kilo almış,yaşlanmışSağolun canlarım Ne kadan gencim ya yıllar nasıl geçmiş
Sağ ol aşkomİnşallah olur aşkom,çok amin