- 24 Eylül 2018
- 97.372
- 292.808
Yanlış goruyorsun aşkomSiz güzel bakıyorsunuz ama arada kendimi yuvarlak olarak görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış goruyorsun aşkomSiz güzel bakıyorsunuz ama arada kendimi yuvarlak olarak görüyorum
Değil mi 15-16 yıl öncesini atmıştımAşko ilk defa senin hatırlamadığın birşeyi hatırlıyorum
Beter olsunlarOrası kopsun da yapamasın inşallah,nasil attılar ama otobüsten
Rapunzel gibiydinDeğil mi 15-16 yıl öncesini atmıştım
Tamam hadi bir daha paylaş söz bir yere ayrılmicaaamKoz buradaydın nereye gittin sen iki dakika da
AmiiiinBeter olsunlar
O zamandan çok foto yokAsko ben hepten 15lik haller sandim,yoksa hafızam benim laneti ahahahahahaa
Ellerine sağlık canımPopüler olmasada konuyu açtım
Ben hep böyleyimNasıl kaçtı senden be kuzu
Sağol nevoşumEllerine sağlık canım
Sağ ol aşkom dışım yaşlanmıyor içim çöküyorRapunzel gibiydin
Bende bekliyorum/SPOILER]
Koyfum kaldırdım kız yine kaçırdınBende bekliyorum
Ben seni bir kaç yıl önce görmüştüm muhteşemdin hala oylesindirKoyfum kaldırdım kız yine kaçırdın
Aynı hiç değişiklik yokDaha güzel hattaKukrim yakaladım hadi sil. Kızlar aynı sen maşallah. Senin yıllar öncen böyleyse şimdiyi düşünemiyorum.
Ayrıca biz bölüme çirkinleri almıyoruzKukrim yakaladım hadi sil. Kızlar aynı sen maşallah. Senin yıllar öncen böyleyse şimdiyi düşünemiyorum.
Sağol canımKukrim yakaladım hadi sil. Kızlar aynı sen maşallah. Senin yıllar öncen böyleyse şimdiyi düşünemiyorum.