Tesadüfün bu kadarıYatıyorum
Ağaç sana limon veriyorsa limonata yaparsınLimon alırım o zaman bari işe yarar
Aşko dikkat et şımartma ikisine aynı gün izin olmaz ,canına yazıkTesadüfün bu kadarıKatya ve Cemile'de izinli,kahve yapanim yok
Matmazel ve Şayeste evde aşko,o diğer silik kız kimdi hatirlayamadimAşko dikkat et şımartma ikisine aynı gün izin olmaz ,canına yazık
Nesrin aşko nasıl unutursun aaaMatmazel ve Şayeste evde aşko,o diğer silik kız kimdi hatirlayamadimbalıkçının manitasi
Masallah çok güzel, insallah uzun ömürlü olurBunu aldım inşallah yaşarEki Görüntüle 3282951
Heh ,ya asko,ben diziyi tamamen hiç izlemedimNesrin aşko nasıl unutursun aaa
Amin aşkom sağolMasallah çok güzel, insallah uzun ömürlü olur
Bir değil iki kaynana nedir ya aklıma geldikçe sabırlar diliyorumBen de saydırmıyorum ikisi de melek mi hayır
Amin aşkom sağol
Cicişler vardı ya eski Seda sayanın bir dizisindeBir değil iki kaynana nedir ya aklıma geldikçe sabırlar diliyorum
E çiçeklerinin önünde bi kahve pozu atarsın artık.Bunu aldım inşallah yaşarEki Görüntüle 3282951
Some Terazi ProblemsYalnız vantilatör bakmaya diye çıktığımız bu yoldan alakasız bir alışverişler ile döndük
Yanlış anlaşılma olmasın kuma olayı değil eşimi evlatlık alıp büyütmüş eşimin öz ailesi büyüten ailesinin çalışanlarıymış o zamanBir değil iki kaynana nedir ya aklıma geldikçe sabırlar diliyorum
Kaynanalar bir değil iki, evimiz olacak mıııııııCicişler vardı ya eski Seda sayanın bir dizisinde
Bir ailesi zengin o zaman.Yanlış anlaşılma olmasın kuma olayı değil eşimi evlatlık alıp büyütmüş eşimin öz ailesi büyüten ailesinin çalışanlarıymış o zaman