- 8 Haziran 2013
- 56.258
- 149.347
PüüüKajusu olan / Kajusu olmayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PüüüKajusu olan / Kajusu olmayan
Ne oldu pusuya mı düşürecekler beniAşko mutlaka yap yoksa kötü şeyler olabilir
Onun tadı nasıl bir tarif etseneKamkat yediniz mi peki Eki Görüntüle 3282929
Ben de saydırmıyorum ikisi de melek mi hayırKaynanasına burada rahat rahat saydıramaz ama öyle.
O da mı tatlı ve sert aşko ?Kamkat yediniz mi peki Eki Görüntüle 3282929
Yemedim ki aşko Margaret e danışalım o bilirO da mı tatlı ve sert aşko ?
İyi ki aramızda çok zengin bir arkadaşımız var aşkoYemedim ki aşko Margaret e danışalım o bilir
Artık zengin değilim kuşum. Dün tüm mal varlığımı bir ayakkabıya verdim.İyi ki aramızda çok zengin bir arkadaşımız var aşko
Bunu bana bir arkadaşım atandığımda okula yollamıştı. Meyvelerinin tadına bakamadan kuruttum koca bitkiyiajsjjsjsHem zengin hem gurmeee Margaret Hale başkan
Bir de bebelerini görsenHem zengin hem gurmeee Margaret Hale başkan
Kirli çıkısındır sen ,hadi hadiiiArtık zengin değilim kuşum. Dün tüm mal varlığımı bir ayakkabıya verdim.
Tahmin ederim bahtları güzel olsunBir de bebelerini görsen
Amin aşkomsen naptin ?Tahmin ederim bahtları güzel olsun
Kararsız kaldım ben de aslında baya vardı meyveleri de balkona birşeyler yapılacak ondan sonra ya limon ya da bunu alırımBunu bana bir arkadaşım atandığımda okula yollamıştı. Meyvelerinin tadına bakamadan kuruttum koca bitkiyiajsjjsjs
YatıyorumAmin aşkomsen naptin ?
Tadı eksi diye duymuştum ben ,süs diye alacaksan al benceKararsız kaldım ben de aslında baya vardı meyveleri de balkona birşeyler tapılacak ondan sonra ya limon ya da bunu alırım
Limon alırım o zaman bari işe yararTadı eksi diye duymuştum ben ,süs diye alacaksan al bence