- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
bir sürü düzenleme işi var totomu kaldırıp halledersem atarımE çiçeklerinin önünde bi kahve pozu atarsın artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sürü düzenleme işi var totomu kaldırıp halledersem atarımE çiçeklerinin önünde bi kahve pozu atarsın artık.
Nişanımda konuşan konu komşu bakışı gibi olduBir ailesi zengin o zaman.
Tembel seni. Al o zaman ben atıyorum.bir sürü düzenleme işi var totomu kaldırıp halledersem atarım
Browni çok güzel duruyor beğenmedim dedin amabim de luxxelin airfyeri gördüm demin alsam mı ya 2799 duTembel seni. Al o zaman ben atıyorum.
Sende Philips XXL nasıl olmaz ya? Sen Kukrim’sin, kalu beladan beri iphone 11 kullanan insansın. Seni şöyle bir sarsmak istedim.Browni çok güzel duruyor beğenmedim dedin amabim de luxxelin airfyeri gördüm demin alsam mı ya 2799 du
Alacaktım ondan kaç kere düşündüm bir ara Karaca da karar kıldım sonra yine vazgeçtim terazi burcu olmak çok zor bazenSende Philips XXL nasıl olmaz ya? Sen Kukrim’sin, kalu beladan beri iphone 11 kullanan insansın. Seni şöyle bir sarsmak istedim.
Şaksuka galibaKızartmadır o
Şaksuka galiba
Evdeki erkeklerin sevmediği bir tarif istedim ama gitmiştiŞaksuka galiba
Airfryerde pişenlerin lezzeti bana hitap etmedi. Belki de ben beceremiyorum ahsjsjsj mesela patates kızartması kayış gibi oluyor. Kekte tuhaf, yanıksı, kuru bir tat oluyor. En büyük boyutu bile 3 kişilik ailemize küçük geliyor falan.Alacaktım ondan kaç kere düşündüm bir ara Karaca da karar kıldım sonra yine vazgeçtim terazi burcu olmak çok zor bazen
Kabak çiçeğim de var onu da birleştir yeşil fasulye ve salatalık da var domates ,çilek, pancarŞaksuka galiba
Sen beceremiyor değilsin airfryer beceremiyor.sjahshshdhdAirfryerde pişenlerin lezzeti bana hitap etmedi. Belki de ben beceremiyorum ahsjsjsj mesela patates kızartması kayış gibi oluyor. Kekte tuhaf, yanıksı, kuru bir tat oluyor. En büyük boyutu bile 3 kişilik ailemize küçük geliyor falan.
Humus yapıyorum demek sakınKabak çiçeğim de var onu da birleştir yeşil fasulye ve salatalık da var
Bahçeden foto attim birşey yaptığım yokHumus yapıyorum demek sakın
Hayır bir de benim yağdan tasarruf yapmaya ihtiyacım yok ki. Zeytinyağı zaten beleş ve ben genelde ondan kullanıyorum. Ayrıca yağsız yemekleri de sevmem.Sen beceremiyor değilsin airfryer beceremiyor.sjahshshdhd
Humus yapana benden değil oy beğeni bile çıkmaz demiştim ona göreBahçeden foto attim birşey yaptığım yok
Antep gibi bir yerde yağsız yemek yapanı taşlarlar vallahi.ahahahsHayır bir de benim yağdan tasarruf yapmaya ihtiyacım yok ki. Zeytinyağı zaten beleş ve ben genelde ondan kullanıyorum. Ayrıca yağsız yemekleri de sevmem.
hiç yapmadım humus belki buraya kısmet olmusturHumus yapana benden değil oy beğeni bile çıkmaz demiştim ona göre
Öff yahiç yapmadım humus belki buraya kısmet olmustur
Üzülme bahçe de nohut yokÖff ya