Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Browni çok güzel duruyor beğenmedim dedin amabim de luxxelin airfyeri gördüm demin alsam mı ya 2799 du
Sende Philips XXL nasıl olmaz ya? Sen Kukrim’sin, kalu beladan beri iphone 11 kullanan insansın. Seni şöyle bir sarsmak istedim.

Eklentiler

• 4AAC3D2B-178D-4956-9539-9F9F7B50443E.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 21
Sende Philips XXL nasıl olmaz ya? Sen Kukrim’sin, kalu beladan beri iphone 11 kullanan insansın. Seni şöyle bir sarsmak istedim.
Alacaktım ondan kaç kere düşündüm bir ara Karaca da karar kıldım sonra yine vazgeçtim terazi burcu olmak çok zor bazen

Alacaktım ondan kaç kere düşündüm bir ara Karaca da karar kıldım sonra yine vazgeçtim terazi burcu olmak çok zor bazen
Airfryerde pişenlerin lezzeti bana hitap etmedi. Belki de ben beceremiyorum ahsjsjsj mesela patates kızartması kayış gibi oluyor. Kekte tuhaf, yanıksı, kuru bir tat oluyor. En büyük boyutu bile 3 kişilik ailemize küçük geliyor falan.

Sen beceremiyor değilsin airfryer beceremiyor.sjahshshdhd

Hayır bir de benim yağdan tasarruf yapmaya ihtiyacım yok ki. Zeytinyağı zaten beleş ve ben genelde ondan kullanıyorum. Ayrıca yağsız yemekleri de sevmem.
Antep gibi bir yerde yağsız yemek yapanı taşlarlar vallahi.ahahahs
Sen onu biraz daha kullanıyormuş gibi yap sonra da yok et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…