- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.741
Bence de aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de aşko
Aşko mutlaka yap yoksa kötü şeyler olabilirGünaydın ben belki bugün yaparım tariflerimi
Onu hususi olarak bile yaptırıyorsun Baklava börek hamurunu iyi açıyormuşNevreste Samsun'da bana yaşlı teyze korkuluk demirinden oklava ve merdane verdi
HmmAşko mutlaka yap yoksa kötü şeyler olabilir
Geldi geldi kavuştuk şükürElektrikler geldi mi ? C A N O
Demek patlıcanlı bişey yapacaksınEki Görüntüle 3282876 @Nevreste bunlar büyüyene kadar yarışma bitermi
O zaman dansGeldi geldi kavuştuk şükür
Bekleriz istersenEki Görüntüle 3282876 @Nevreste bunlar büyüyene kadar yarışma bitermi
O zaman dans
Demek patlıcanlı bişey yapacaksın
Bu patlıcanlar yarışma bitene kadar yetişir mi diye sorarsan anlam yüklerimEki Görüntüle 3282901 bahçe ürünlerime anlam yükleme
bu sefer bahçeden ürünler menüsü yapsam diye geçti de aklımdan da ondan şeyettim diBu patlıcanlar yarışma bitene kadar yetişir mi diye sorarsan anlam yüklerim
Bu arada bahçen ne güzel Organik taze dalından
Yapanlara da haksızlık bizim ki marifetli olsalardıEvet önce ki yarışmalar el açması 40 kat baklavalar su börekleri felan el açması yapamayanlara haksızlık diye yasak
Evet yaa bence seni dinlesinler ben yarışmaya koyduğun fotoyu uygun bulmamistim ama değiştirmek için geç kalmıştım iyi ki diyorumOnu önerdim almamışlardı
ÖyleymişOnu hususi olarak bile yaptırıyorsun Baklava börek hamurunu iyi açıyormuş
Kaynanasına burada rahat rahat saydıramaz ama öyle.Şimdiden evi var çocukların ona göre düşün küçük babacı şimdiden hayırsız ondan sana vereyim dedim
Sakalım yokYapanlara da haksızlık bizim ki marifetli olsalardı
Evet yaa bence seni dinlesinler ben yarışmaya koyduğun fotoyu uygun bulmamistim ama değiştirmek için geç kalmıştım iyi ki diyorum
Öyleymiş
Onun köz değilNane Limon Kabugu daha dün patlıcan kozledim verebilirim
Kızartmadır oOnun köz değil