- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.932
Hiç sevmiyorum serin havaları şu yaz aylarında
Çok teşekkür ederimHoş geldin
Moskova’da yaşadığını ve oranın iklimini biliyorum. “Sen gel bir de bize sor” anlamında gülmüştüm. Sen böyle her emojinin hesabını soracak mısın bebeyimMargaret Hale şu yazdığıma gülüyorsunda dikkatini çekerim ben kuzeyde yaşıyorum burası çoğu zaman soğuk bari yazın soğyk olmasın
Aman boşver bırak bizim bölüm sıcak kalsınMargaret Hale şu yazdığıma gülüyorsunda dikkatini çekerim ben kuzeyde yaşıyorum burası çoğu zaman soğuk bari yazın soğyk olmasın
Abla o tekirdaglilar şuan bana lazım siz bı durun allah aşkına ya
Tarif almaya geç kalıyorsun birde son güne bırakıp aceleye getiriyorsunAbla o tekirdaglilar şuan bana lazım siz bı durun allah aşkına yahalime bakkk
Bilemiyciiimm bu sana ders olsun biraz Trakya bölgesine çalış artık
Trakyalı arkadaşlara sesleniyorum beni görünBilemiyciiimm bu sana ders olsun biraz Trakya bölgesine çalış artık
Geçmiş olsun peri bu sabah burdada olmuştu ben his etmedim ama evli olan kızım his etmiştiSağolun CaNLaRıMmM
Ayıpsın aşko
Demek öyle
Nevos bildirim gidecek mi merak ettimDemek öyle
Ahhh hemde ne geç kalmakTarif almaya geç kalıyorsun birde son güne bırakıp aceleye getiriyorsun
Sağol abla ,sabah uyanınca eşim dedi banada bende hissetmedim .Rabbim korusun inşallahGeçmiş olsun peri bu sabah burdada olmuştu ben his etmedim ama evli olan kızım his etmişti
Kukrişim benide bir oku üfle be anamda 50yi bari ite kaka bulayım ha gözünü seveyimAyıpsın aşko
Kız ben seni etiket edemedi ya bu sabahSağol abla ,sabah uyanınca eşim dedi banada bende hissetmedim .Rabbim korusun inşallah